Левски-Черно море официална тема

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Левски-Черно море официална тема

Мнениеот San-Jose » 15 ное 2009 16:39

Отиваме до стадионa им разхождаме се, мачкаме ги и си тръгваме, оставяме Сашо Диков до 3 часа след полунощ да чака Гонзьо да излезе от съблекалнята :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 ное 2009 20:46

Нека пишат,нека възхваляват Гонзо с уредените победи над сателитите Пирин и Локо Мз...нека.... :mrgreen: .Ние да направим каквото трябва в събота,пък да става каквото ще.Истината е,че колкото и да не им се ще на левскарите да си го признаят - този мач е дерби,нищо,че е в София.Черно Море когато играе с Левски и ЦСКА никога не се е вържал като Локо Мз,нас техните имена не ни стряскат.Напротив даже,точно в тези два мача на крилете на ненавистта и мразата носени неведнъж сме ги парели и ще ги парим!ЦСКА и Левски са болест,зараза,бацил...Черно Море е лекарството :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 ное 2009 21:16

Sagittarius написа:Нека пишат,нека възхваляват Гонзо с уредените победи над сателитите Пирин и Локо Мз...нека.... :mrgreen: .Ние да направим каквото трябва в събота,пък да става каквото ще.Истината е,че колкото и да не им се ще на левскарите да си го признаят - този мач е дерби,нищо,че е в София.Черно Море когато играе с Левски и ЦСКА никога не се е вържал като Локо Мз,нас техните имена не ни стряскат.Напротив даже,точно в тези два мача на крилете на ненавистта и мразата носени неведнъж сме ги парели и ще ги парим!ЦСКА и Левски са болест,зараза,бацил...Черно Море е лекарството :mrgreen:

Трябваше да го напишеш това в другата тема :mrgreen: вече получих няколко заплахи за бой :lol: да не говорим за глупостите, които ръсят, просtо пуснах темата всичко да видите колко тъпо нещо е заблуденото го...пардон левскар :mrgreen: нека се надъхват и пак да се мислят за велики :lol: победите над Своге, Локо Мездра и Пирин ги вдъхновиха и сега са готови да размажат и Барселона :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 16 ное 2009 18:06

2 : 0 и до тук с мечтите ви да победите Левски. 8-)
Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 ное 2009 19:38

DukeUnv написа:2 : 0 и до тук с мечтите ви да победите Левски. 8-)

Всичко на този свят е Божа работа. Така, че не се знае. На мен ми се струва, че срещата ще бъде 1:2 :mrgreen: .
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 ное 2009 19:47

2:0 - малко даде,дай 5:0 поне с този великия треньор Гонзю петицата не ни мърда просто :mrgreen: .Ооох мъка мъка,но в Подуене мъката винаги е била двойна,че и тройна.Да вярва ли човек просто на очите си?Кажете ми,защото аз явно не разбирам.Може ли нормален човек да се радва на уредени мачове с...Локо Мз и Пирин,да мисли,че излизали от кризата,че тоя столипиновски осмокласник е треньор...оф,да бе,евтината дрога не прощава :mrgreen: .Забравих,че те там в оня сектор бяха наркопласьори,напоследък покрай канонадата от загуби и погроми шмъркат повечко и вижда резултата огледално :mrgreen: ....0:2 за Морето с 2 гола на Миро Манолов,срещу нас се свирят 2 дузпи - Илко Пригов спасява и двете(Йовов и Пардон пропускат),вдига ни се и ЧК,но и това не помага :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 16 ное 2009 20:02

@Sagittarius, нека мине мача и тогава да видим кой на кой ще се смее. ;)
Изображение

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 16 ное 2009 21:29

Победа за Тича.Ако съдиите не помагат на Левски победата е сигурна.
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 ное 2009 00:55

Снайперист написа:Победа за Тича.Ако съдиите не помагат на Левски победата е сигурна.

Ми като ви е страх от съдиите-вземете си чужди!Ама след като тъй и тъй ще паднете,що да се харчите?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 17 ное 2009 08:13

Sagittarius написа:2:0 - малко даде,дай 5:0 поне с този великия треньор Гонзю петицата не ни мърда просто :mrgreen: .Ооох мъка мъка,но в Подуене мъката винаги е била двойна,че и тройна.Да вярва ли човек просто на очите си?Кажете ми,защото аз явно не разбирам.Може ли нормален човек да се радва на уредени мачове с...Локо Мз и Пирин,да мисли,че излизали от кризата,че тоя столипиновски осмокласник е треньор...оф,да бе,евтината дрога не прощава :mrgreen: .Забравих,че те там в оня сектор бяха наркопласьори,напоследък покрай канонадата от загуби и погроми шмъркат повечко и вижда резултата огледално :mrgreen: ....0:2 за Морето с 2 гола на Миро Манолов,срещу нас се свирят 2 дузпи - Илко Пригов спасява и двете(Йовов и Пардон пропускат),вдига ни се и ЧК,но и това не помага :mrgreen:

Ей много ви порасна работата от както бихте Локото

Върни се в “Черно море”