Всички на Лаута!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всички на Лаута!
Този път локомотивците, ще си напълнят стадиона ! Дано няма отново простотиите с билетите ! Аз ще съм на стадиона, но при "канарите" !
Жълто-черни мюсюлмани, майките ли си търсите във форума на отбора на Пловдив?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PXfjC4U3HxU[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PXfjC4U3HxU[/youtube]

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
MAXIMUS написа: Аз ще съм на стадиона, но при "канарите" !
И по-добре, че ще замирише на кочина...
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!
svobodni написа:Нека мненията, които не са по темата да се трият. Отборчето ти да бъде издържано от Цецо Василев..по-голямо доказателство от това, че си рязана пи*ка няма...
Ботев Пловдив никога в историята си е нямал турчин за собственик за разлика от Локомотив Пловдив. По твоята логика националите на България по волейбол също са "рязани пи#ки", защото са спонсорирани от Цветан Василев. Пък и драги локомотивци на кой стадион и на кой сайт има реклама на Аджъбадем груп, да не би да стоят там безплатно? От такива псевдопатриоти като вас България е на твова положение.
-
fena написа:Жълто-черни мюсюлмани, майките ли си търсите във форума на отбора на Пловдив?
Ko?

[quote="fena"]Жълто-черни мюсюлмани, майките ли си търсите във форума на отбора на Пловдив?
щом сте си пуснали тема във форум в цяла България ще си търпите последствията .ваш форум има само във вашия портал.и последно- в Пловдив турци няма ,но бол циганета и то все баш локомотивци.
щом сте си пуснали тема във форум в цяла България ще си търпите последствията .ваш форум има само във вашия портал.и последно- в Пловдив турци няма ,но бол циганета и то все баш локомотивци.
- El Commandante
Plovdiv 100 написа:fena написа:Жълто-черни мюсюлмани, майките ли си търсите във форума на отбора на Пловдив?
Ko?
Много кофти се гаври съдбата с нашите мургави съседчета, тъкмо почнат да издигат поредната си хилава псевдотеза и живота им прави: ЗЕМИ!
Очаквам сега обяснения как фотографирания тук цигански барон е всъщност от жАлтити, но носи тая значка само с цел да злипостая на негу..ахахаххаха....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- El Commandante
MAXIMUS написа:Този път локомотивците, ще си напълнят стадиона ! Дано няма отново простотиите с билетите ! Аз ще съм на стадиона, но при "канарите" !
Е че много ясно, все пак хигиената на първо място, иначе можеш да хванеш краста,бълхи,въшки,кърлежи и Господ знае каква още зараза...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- sudromanista73
- Контакти:
джони написа:Пловдив не е само Гюрсел,Вълчо,пийняците,Аян и т.н депесари,че да сте мнозинство,никога не сте били и никога няма да бъдете
Братле,намери си преводач иначе ромите няма да те разберат.....

всичките приказки кой бил турски отбор и кой не май си имат решение в този откъс от пътепис-Искам на изпроводяк да се спра на името “Лаут”, “Лаута”. Според официалната версия името на квартала е дадено от известната пловдивска фамилия Лаутлиеви, които били наследници на богатия Лаут бей, чийто собственост била земята.