boabbb написа:По-скоро ...

Шесторчо, много си (за)бавен бе....

Вие се пазете да ви захапят някви тигри, нас не ни мислете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:По-скоро ...

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:rhaegar написа:2 часа до четиридневен уикенд

Един, бе, къде видя 2

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:boabbb написа:rhaegar написа:2 часа до четиридневен уикенд

Един, бе, къде видя 2
той работи по Лондонско време
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:JackPackage написа:boabbb написа:rhaegar написа:2 часа до четиридневен уикенд

Един, бе, къде видя 2
До късно трябва да работите и никва почивка за вас.

Red_Girl написа:JackPackage написа:boabbb написа:rhaegar написа:2 часа до четиридневен уикенд

Един, бе, къде видя 2
До късно трябва да работите и никва почивка за вас.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Ае ще дойдеш на нашето и ти....едни нощни смени дали няма да ти дойдат добре, а?

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

boabbb написа:Ей Богу, не стига, че ни докара дъжд, пък и до късно ни пришпорваш

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта