Plovdiv 100 написа:Вчера продадени 1500 акции....тая кампания е пълен провал.
Няма как да не е провал, при положение, че Томов иска 3 лева за акция.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Plovdiv 100 написа:Вчера продадени 1500 акции....тая кампания е пълен провал.
damyanov1963 написа:CSKA69 написа:damyanov1963 написа:CSKA69 написа:urkoto написа:Tommi написа:Дучето е виновен, че търговията не върви!Да се знае!
Не е само той, Дучето е вербуван от ЦРУ, ДС и МОСАД с тайната мисия да провали емисията на акциЙте и по тоя начин да саботира харизмата. Естествено всичко това се прави по поръчка на извънземните от съзвездие Сириус, които пък го правят, защото са левскари. Иначе казано отново говедата саботират ЦСКА, Боби Перуко ОСТАВКА ОСТАВКА!!!
Нещо явно имаш дълбок комплекс от ЦСКА, нямам друго обяснение за злобата, която лъха от постовете ти.. ''Сините приятелки'' ги разбирам, те си го имат генетично, но доколкотo си спомням, ти не беше един от тях, или се бъркам
6:3, 7:2, 5:2, 4:1, 4:1, 4:0, 3:0, 4:1, 7:1, 3:0, 5:0..., верно че си го имаме генетично
http://bgclubs.eu/ranking/position
Не знам от къде я измъдри тая неразбираема таблица, и защо изобщо са разхвърляни така годините. Простата статистика показва, че след 89-та Левски има повече титли и купи от вас и е стигал по-напред в Европа. Макар че боя си го ядяхте и преди това - седемте поредни победи на Левски над ЦСКА бяха през 80-те, а 9-те - през деветдесетте. А че вашите комплекси от Левски са в пъти по-големи от Любовта ви към ЦСКА показват аватарите и подписите на повечето червени във форума.
valkaredgi написа:и аз саботирам продажбата на "червени" акции.
даже ви призовавам да не си копувате.
CSKA69 написа:На тези двамата над мен - какво означава ''копих''... Знам, че в квартал ''Подуяне'' грамотността не е на висок пиедестал, ама все пак.. КУПИХ, драги ми съфорумци, пише се купувам![]()
damyanov1963 написа:Не знам от къде я измъдри тая неразбираема таблица, и защо изобщо са разхвърляни така годините. Простата статистика показва, че след 89-та Левски има повече титли и купи от вас и е стигал по-напред в Европа. Макар че боя си го ядяхте и преди това - седемте поредни победи на Левски над ЦСКА бяха през 80-те, а 9-те - през деветдесетте. А че вашите комплекси от Левски са в пъти по-големи от Любовта ви към ЦСКА показват аватарите и подписите на повечето червени във форума.
pavel_fv написа:... като погледна форумите, темите с Левски са винаги по-коментирани от тези свързани с ЦСКА. На какво се дължи това?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
CSKA69 написа:damyanov1963 написа:CSKA69 написа:urkoto написа:Tommi написа:Дучето е виновен, че търговията не върви!Да се знае!
Не е само той, Дучето е вербуван от ЦРУ, ДС и МОСАД с тайната мисия да провали емисията на акциЙте и по тоя начин да саботира харизмата. Естествено всичко това се прави по поръчка на извънземните от съзвездие Сириус, които пък го правят, защото са левскари. Иначе казано отново говедата саботират ЦСКА, Боби Перуко ОСТАВКА ОСТАВКА!!!
Нещо явно имаш дълбок комплекс от ЦСКА, нямам друго обяснение за злобата, която лъха от постовете ти.. ''Сините приятелки'' ги разбирам, те си го имат генетично, но доколкотo си спомням, ти не беше един от тях, или се бъркам
6:3, 7:2, 5:2, 4:1, 4:1, 4:0, 3:0, 4:1, 7:1, 3:0, 5:0..., верно че си го имаме генетично
http://bgclubs.eu/ranking/position
russia написа:pavel_fv написа:... като погледна форумите, темите с Левски са винаги по-коментирани от тези свързани с ЦСКА. На какво се дължи това?
А вглеждал ли си се в самите коментари? По-коментирани са, поради причината, че поведението на левскарите във форума е най-провокативно! Повечето им "мнения" са с цел подигравка и обида и като цяло са негативно настроени спрямо останалите клубове, което пък от само себе си предизвиква феновете на другите отбори да пишат в темите на Левски! Логично нали?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG и 13 госта