JackPackage написа:

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:

JackPackage написа:Middlesbrough написа:JackPackage написа:Заеби....и ся Дел Боске като ги нареди: Касияс-Алба-Космонавта-Шакира-Карвахал-Алонсо-Бускетс-Шави-Иниеста-Фабрегас-Силва.... и ще чупи тъпомера
Тоя Шимпанзето при втория гол, можеше да иде на 5-6 ред в публиката, да си вземе едно пакетче семки, да се върне на терена и вашите пак нямаше да са дори близо до него
Да е всички бяха напред
Бартра тряше да го засили повече :С
Еми дедазнам за Клоп уж има някви спекулации
Тата 100% се маха , ама да видим кво ще стане , нещата не може да продължават така
Вие откъде го изкопахте и тоя Тата....той само в Аржентина бил треньор, кой гений го сложи при вас не знам....
Вземете си Рийкард (макар май че се отказа) и тва е
Иначе свободни читави треньори нема много - Ван Гаал и тва е

Требе пълна промяна и в двата отбора.
 Требе пълна промяна и в двата отбора.Middlesbrough написа:JackPackage написа:Middlesbrough написа:JackPackage написа:Заеби....и ся Дел Боске като ги нареди: Касияс-Алба-Космонавта-Шакира-Карвахал-Алонсо-Бускетс-Шави-Иниеста-Фабрегас-Силва.... и ще чупи тъпомера
Тоя Шимпанзето при втория гол, можеше да иде на 5-6 ред в публиката, да си вземе едно пакетче семки, да се върне на терена и вашите пак нямаше да са дори близо до него
Да е всички бяха напред
Бартра тряше да го засили повече :С
Еми дедазнам за Клоп уж има някви спекулации
Тата 100% се маха , ама да видим кво ще стане , нещата не може да продължават така
Вие откъде го изкопахте и тоя Тата....той само в Аржентина бил треньор, кой гений го сложи при вас не знам....
Вземете си Рийкард (макар май че се отказа) и тва е
Иначе свободни читави треньори нема много - Ван Гаал и тва е
Май Месията го е препоръчал :Д
Ръководството е пълен смях човек :С ...

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Dani написа:Общо взето които треньори се спекулират за Барса, са и за Ман ЮнайтедТребе пълна промяна и в двата отбора.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

JackPackage написа:Вземете си Тони Пюлис и тва е

Middlesbrough написа:Чиста раота
Аз искам Клоп или Биелса :С ама лудия май е ше ходи в ОМ

MuFc1878 написа:JackPackage написа:Вземете си Тони Пюлис и тва е
Откакто Тони е мениджър на Палас:
Палас - 36 точки
Юнайтед - 34 точки

JackPackage написа:Middlesbrough написа:Чиста раота
Аз искам Клоп или Биелса :С ама лудия май е ше ходи в ОМ
Лудия е подписал вече май

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта