Ред е на Жозе да се изкаже
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Драмата в Англия е пълна .
Толкова тъпо класико не е имало откакто Барса биха с гола на Златан.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Толкова тъпо класико не е имало откакто Барса биха с гола на Златан.
Трябваше да гледаш Сити - Съндърланд. Там беше драмата.
- Red_Girl
- Контакти:
tevez написа:rhaegar написа:Толкова тъпо класико не е имало откакто Барса биха с гола на Златан.
Аз съм доволна. Сега всичко зависи от Пуул!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

ЕМИЛ написа:Драмата в Англия е пълна .
Ред е на Жозе да се изкаже![]()
Жозе ще срине кенефа и 40 000 клошари ще пеят You`ll never win again.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ливърпул - Челси ще е непредвидим мач. Там ще се реши всичко.
В момента Ливърпул са фаворити за титлата.
В момента Ливърпул са фаворити за титлата.
Red_Girl написа:tevez написа:rhaegar написа:Толкова тъпо класико не е имало откакто Барса биха с гола на Златан.
Толкова се и интересуваш от любимите ти отбори.......то и досега всичко си зависеше от Пуул. Само че вече зависи и от Челси.

- Red_Girl
- Контакти:
rhaegar написа:Red_Girl написа:tevez написа:rhaegar написа:Толкова тъпо класико не е имало откакто Барса биха с гола на Златан.
Толкова се и интересуваш от любимите ти отбори.......то и досега всичко си зависеше от Пуул. Само че вече зависи и от Челси.
Pоследното нещо, което очаквах е че може да се борим за титлата, стигаше ми 3-тото място за ШЛ..Но няма как да не се надявам на повече. Челси не го заслужават със смотания си и грозен футбол, типично за Муньо.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red_Girl
- Контакти:
1982 написа:ЕМИЛ написа:Драмата в Англия е пълна .
Ред е на Жозе да се изкаже![]()
Жозе ще срине кенефа и 40 000 клошари ще пеят You`ll never win again.
Сега всички фенчета на МЮ се молите Челси да бие, поредното доказателство за това колко сте жалки.
Офтопик:

Red_Girl написа:rhaegar написа:Red_Girl написа:tevez написа:rhaegar написа:Толкова тъпо класико не е имало откакто Барса биха с гола на Златан.
Pоследното нещо, което очаквах е че може да се борим за титлата, стигаше ми 3-тото място за ШЛ..Но няма как да не се надявам на повече. Челси не го заслужават със смотания си и грозен футбол, типично за Муньо.
Ти не си гледала и 3 мача на Челси тоя сезон, ама ми разправяш за грозен футбол, щото така викат журналистите. Айде нема нужда.