Лудогорец - Локомотив (Пд) | Купа на България - полуфинал

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nevinen_autist
Контакти:

Re: Лудогорец - Локомотив (Пд) | Купа на България - полуфинал

Мнениеот nevinen_autist » 16 апр 2014 19:47

Лудогорец играе по-смело през почти цялата среща и закономерно ще я спечели. Браво, че удържаха с човек по-малко 8-)

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 апр 2014 19:49

За дузпата , казах ,че по-скоро има . Не съм на стадиона , защото не съм в Разград . А то в тоя форум има 6-7 човека , които дори да няма нищо пишат негативни мнения за Лудогорец постоянно . Не мисля ,че някой ще те пусне с такива трасперанти на стадиона :? .

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 апр 2014 19:51

Повече няма да отговарям на хейтърски мнения . Знам че ако бяхме кротки и си се борехме за 5-6-7 място нямаше да пречим на никой и щяхме да сме супер симпатичния отбор ... ама уви .

Бяхме по - добрия отбор , въпреки че не съм доволен от играта и заслужено спечелихме . Другото е тракане по клавиатурите . Живи и здрави ;)

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 16 апр 2014 19:52

IvailoRz написа:За дузпата , казах ,че по-скоро има .

Категорична дузпа! Брутално нарушение срещу Безяк, който грам не симулира :lol: :lol: Не знам защо се излагаш, по-добре си признай, че пак ви бутнаха съдиите. Ставате смешни вече. Сега сте срещу всички, но пак ще дойде лятото и тогава пак ще има "Молим всички фенове за подкрепа, ние сме българи..", но тогава вече ще има да го духате.

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 16 апр 2014 19:52

Айде, да е им честита победата и класирането може би, но дузпата беше смешна! Нямат нужда от такива отсъждания ;)
Последна промяна от Тривелий на 16 апр 2014 19:54, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2014 19:52

IvailoRz написа:За дузпата , казах ,че по-скоро има . Не съм на стадиона , защото не съм в Разград . А то в тоя форум има 6-7 човека , които дори да няма нищо пишат негативни мнения за Лудогорец постоянно . Не мисля ,че някой ще те пусне с такива трасперанти на стадиона :? .

Защо я има дузпата, след като Безяк се спъва сам в тревата? И какво значи по-скоро я има? Има ли я или няма? Само жените не са конкретни в този живот, мъжете казваме да или не, няма не знам, по-скоро не, по-скоро да и прочие.
А за транспаранта, стой и гледай. Само да стане така, че ви подпрат и в Пловдив и се класирате, ще ти се реве като ти го люсна пред очите да го гледаш 90 минути. Ти ли няма да ме пуснеш? Това да не са малоумните сотаджии и полицаи, които са в Разград и всяко нещо против Киро Гела да го махат? Айде слезте на земята, кога дойдохте в града, кога спряха да ви миришат краката?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 апр 2014 19:55

Bourgas написа:
IvailoRz написа:За дузпата , казах ,че по-скоро има . Не съм на стадиона , защото не съм в Разград . А то в тоя форум има 6-7 човека , които дори да няма нищо пишат негативни мнения за Лудогорец постоянно . Не мисля ,че някой ще те пусне с такива трасперанти на стадиона :? .

Защо я има дузпата, след като Безяк се спъва сам в тревата? И какво значи по-скоро я има? Има ли я или няма? Само жените не са конкретни в този живот, мъжете казваме да или не, няма не знам, по-скоро не, по-скоро да и прочие.
А за транспаранта, стой и гледай. Само да стане така, че ви подпрат и в Пловдив и се класирате, ще ти се реве като ти го люсна пред очите да го гледаш 90 минути. Ти ли няма да ме пуснеш? Това да не са малоумните сотаджии и полицаи, които са в Разград и всяко нещо против Киро Гела да го махат? Айде слезте на земята, кога дойдохте в града, кога спряха да ви миришат краката?

Ами хейтър си и това е ;) . Значи ако се класираме при всички положения ще има транспарант ? :mrgreen: . О дано не се класираме тогава , че ми писна от негативно отношение ..

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 апр 2014 19:58

Малкия, Ивайло, колкото мачове съм изгледал и изиграл, толкова няма да видиш на Лудогорец в "А" група, мъжки. Хейтърството ми е далечна вселена, бъркаш понятията просто, сладур. Реалист съм и въобще не съм против Лудогорец или за Локомотив.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 16 апр 2014 19:58

Tribune East 1912 написа:

Категорична дузпа! Брутално нарушение срещу Безяк, който грам не симулира :lol: :lol: Не знам защо се излагаш, по-добре си признай, че пак ви бутнаха съдиите. Ставате смешни вече. Сега сте срещу всички, но пак ще дойде лятото и тогава пак ще има "Молим всички фенове за подкрепа, ние сме българи..", но тогава вече ще има да го духате.

Надявам се като дойде лятото да си играем мачовете в Разград , ако мислиш ,че на някой му се бие път като луд до София си в грешка ..

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 16 апр 2014 20:03

IvailoRz написа:
Tribune East 1912 написа:

Надявам се като дойде лятото да си играем мачовете в Разград , ако мислиш ,че на някой му се бие път като луд до София си в грешка ..

Що бе, пътуването си е част от емоциите и атмосферата, или ти не можеш да спиш като пътуваш :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”