Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот wannabe » 16 апр 2014 16:34

fcb_bg написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:Не знам какви са, ама НАТО яко подклажда напрежението и това изобщо не е добре. Кораби в Черно море, изпращат войници и техника в Прибалтика и Средиземно море. Защото укрепват отбраната на страните членки. Чакайте малко, бе, къде има руски войски извън техните граници, че има заплаха за ваша страна членка? Призовават руснаците за дипломатическо решаване на проблема, а трупат войски в региона. Е, какво да си мислят руснаците?

Напротив НАТО гарантира сигурността, защото утре може да цъфнат самоорганизирали се "освободители" с руско оръжие някъде другаде! Тези са избили толкова много само с калашниците, които толкова много ги хвалите!

Лично аз не виждам нещо ненормално в това, че в някоя държава има хора, които не искат да ги управляват някакви, дошли на власт с насилие. Толкова ли е шокиращо това за теб, че в Украйна има такива хора? Някак си между другото минава в новините, че репресират неудобни в демократичния Киев, очакващ избори.

Тук мааалко по-нормално мнение в частта застъпваща правото на самоопределяне! Нека да се самоопределят, но да няма чужди агенти... 100 години живееха заедно, сега има проблеми :oops:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 апр 2014 16:36

wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:Целият ЕС осъжда руснаците, че си искат парите (2,2млрд) за доставен газ от Украйна. "Газпром" едва ли не е символ на злото. Но нито един намек към "Нафтогаз", че яденето трябва да се плаща. Хайде посочете една западна компания, която в продължение на години работи с клиент, дължащ постоянно 1 млрд.Тук намек, че може да се вземе лиценза на западните ЕРП-та за 300млн. дълг към държавата, веднага докара европейски посланици да им защитават интереса. Но в същото време, когато Путин ги предупреждава, че газ може и да няма и за това няма да бъде виновен той, веднага се обяснява как единственият виновник за спирането на газовите доставки ще бъде Русия. За дължимото на Украйна никой нищо не казва.

Не целият ЕС скочи, че руснаците си търсят парите сега след промените, а преди промените нямаше такива неща! Блядистанци!

Парите са си техни, дали и кога ще си ги искат си е тяхно право. Аз ако въртя бизнес с теб и ми дължиш пари, само преценявам дали ми е изгодно да си искам парите, кога и по-какъв начин да го направя, щом не искаш да ми ги връщаш.

Ахахахаах значи с нашите може, а после с чужди не може :lol: блядистански изказвания :!:
Няма вечни врагове има вечни интереси нали?

Не виждам причина руснаците да финансират чуждата икономика, след като нямат интерес от това.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 16 апр 2014 16:39

fcb_bg написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:Целият ЕС осъжда руснаците, че си искат парите (2,2млрд) за доставен газ от Украйна. "Газпром" едва ли не е символ на злото. Но нито един намек към "Нафтогаз", че яденето трябва да се плаща. Хайде посочете една западна компания, която в продължение на години работи с клиент, дължащ постоянно 1 млрд.Тук намек, че може да се вземе лиценза на западните ЕРП-та за 300млн. дълг към държавата, веднага докара европейски посланици да им защитават интереса. Но в същото време, когато Путин ги предупреждава, че газ може и да няма и за това няма да бъде виновен той, веднага се обяснява как единственият виновник за спирането на газовите доставки ще бъде Русия. За дължимото на Украйна никой нищо не казва.

Не целият ЕС скочи, че руснаците си търсят парите сега след промените, а преди промените нямаше такива неща! Блядистанци!

Парите са си техни, дали и кога ще си ги искат си е тяхно право. Аз ако въртя бизнес с теб и ми дължиш пари, само преценявам дали ми е изгодно да си искам парите, кога и по-какъв начин да го направя, щом не искаш да ми ги връщаш.

Ахахахаах значи с нашите може, а после с чужди не може :lol: блядистански изказвания :!:
Няма вечни врагове има вечни интереси нали?

Не виждам причина руснаците да финансират чуждата икономика, след като нямат интерес от това.

Мислех си че само гадните американци и европейци разсъждават така! Явно съм грешал! Явно няма ортодоксални братя, а само руски империализъм :oops:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 апр 2014 16:40

wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:Не знам какви са, ама НАТО яко подклажда напрежението и това изобщо не е добре. Кораби в Черно море, изпращат войници и техника в Прибалтика и Средиземно море. Защото укрепват отбраната на страните членки. Чакайте малко, бе, къде има руски войски извън техните граници, че има заплаха за ваша страна членка? Призовават руснаците за дипломатическо решаване на проблема, а трупат войски в региона. Е, какво да си мислят руснаците?

Напротив НАТО гарантира сигурността, защото утре може да цъфнат самоорганизирали се "освободители" с руско оръжие някъде другаде! Тези са избили толкова много само с калашниците, които толкова много ги хвалите!

Лично аз не виждам нещо ненормално в това, че в някоя държава има хора, които не искат да ги управляват някакви, дошли на власт с насилие. Толкова ли е шокиращо това за теб, че в Украйна има такива хора? Някак си между другото минава в новините, че репресират неудобни в демократичния Киев, очакващ избори.

Тук мааалко по-нормално мнение в частта застъпваща правото на самоопределяне! Нека да се самоопределят, но да няма чужди агенти... 100 години живееха заедно, сега има проблеми :oops:

Само агенти на ЦРУ се допускат, нали? Барабар с шефчето им, разследван от сенатската комисия за убийства с безпилотни самолети.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 апр 2014 16:45

wannabe написа: Мислех си че само гадните американци и европейци разсъждават така! Явно съм грешал! Явно няма ортодоксални братя, а само руски империализъм :oops:

Те и украинците си мислеха, че след Майдана ЕС и САЩ ще ги замерят с евро и долари, ама още чакат замерянето. Вместо това получиха познатите замразяване на това, намаляване на онова и увеличаване на трето. Руските аванти свършиха, каквото яли - яли.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 16 апр 2014 16:51

fcb_bg написа:
wannabe написа: Мислех си че само гадните американци и европейци разсъждават така! Явно съм грешал! Явно няма ортодоксални братя, а само руски империализъм :oops:

Те и украинците си мислеха, че след Майдана ЕС и САЩ ще ги замерят с евро и долари, ама още чакат замерянето. Руските аванти свършиха, каквото яли - яли.

Абе големи сте ортодоксални братя! Уж сте широки души пък и давате пари ама не било безкористно, а с някаква гадна задна имперска цел - едно към едно сте с еврогейвете - аз не виждам разлика!
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 апр 2014 17:26

Поне 6 от изпратените украински БТР-и са закачили руския флаг. Екипажите са казали: "Тук не виждаме терористи, ние с народа няма да воюваме". Депутатът и лидер на фракцията "Баткившчина" във Върховната рада Серхий Соболев, казал ,че руските знамена били нарочно сложени за да проникнат там БТР-те. Било партизанска тактика. :lol:
В същото време украинският министър на отбраната Михайло Ковал заминал за източната част на страната, за да установи какво се случва там, заявил пред медиите украинският вицепремиер Виталий Ярема в Киев.
"В началото имаше информация, че бронетранспортьори са влезли в града в рамките на антитерористичната операция, но по-нататъшната им съдба...", каза Ярема, без да довърши изречението си. :roll:

Про-руските "терористи" с нетърпение чакат новата власт да изпрати малко танкове, хеликоптери и ПВО установки. :lol:

После ходи им вярвай на украинското контраразузнаване, като твърди, че Путин чакал само малко кръв да се пролее за да влезе в Украйна. Така като гледам, Путин явно само трябва да седи и да чака.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2014 17:47

CTAHKO написа: Обама е единствения американски президент от много години насам, който не иска война :!: Изключвам Кенеди, защото го убиха :)

Не мисля, че десантът в "Залива на прасетата" е бил по времето на Айзенхауер :roll:

Операция в Залива на прасетата (в Куба известна като La Batalla de Girón) е опит за десант с помощта на кубински имигранти, организиран от американското правителство с цел сваляне на Фидел Кастро от власт. Името на операцията идва от Залива на прасетата, разположен в югозападната част на Куба, или по-точно Playa Girón.

Операцията започва през април 1961 г., само 3 месеца след като Джон Кенеди става президент на САЩ. Кубинските имигранти са подготвяни дълго време в центровете на ЦРУ и са екипирани с оръжие от американската армия. Конфликтът завършва с пълен разгром на подкрепяните от САЩ сили и Кенеди трябва да плати 62 милиона долара, за да откупи пленниците. Операцията от кубинска страна води Че Гевара.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 апр 2014 19:18

Трябват им на партизаните малко бронебойни ракети. От ония на пръчката. И две батареи противотанкови оръдия, че да видите сеир!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 апр 2014 19:35

"ПЛАМНА" И ОДЕСА - ОБЯВИХА ОДЕСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА

„Антимайданът“ в Одеса обяви Одеска област за „Одеска народна република“ и призова жителите на града да блокират транспортните възли. Това се съобщава на сайта "Антимайдан. Одесса", пише РИА Новости.
„От днешния ден Одеска област се обявява за Одеска народна република, в която цялата власт принадлежи само на народа, който живее на нейна тритория“, се казва в изявлението.
„Антимайданът“ призовава също така жителите на града в четвъртък в 16 ч. да блокират транспортните възли и да не пропускат военните и милицията.
От март в източната част на Украйна – в Донецк, Харков и Луганск, се провеждат митинги на привържениците на федерализацията на Украйна. По-късно протести избухнаха в още няколко града на Донецка област.
Властите в Украйна обявиха широкомащабна спецоперация с използване на армията. Най-силно беше противопоставянето между протестиращите и силовиците в два града в северната част на Донецка област: в Славянск в събота и в Краматорск във вторник.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Архив”