Черно море – Лудогорец – 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Re: Черно море – Лудогорец – 1:1

Мнениеот actrus » 14 апр 2014 19:17

UniX95 написа:Най-селската публика в А група сте вие от разград, честно... Поиграли малко в ЛЕ и вече се вземахте за кой знае какво, че тръгнали да викат " майка ви да еба" .. Ей, мишки смешни, преди 2 години сигурно сте ходили веднъж годишно на мач на някой гранд, добре че домуса вкара лев във тая еднодневка хахахаха жалка работа.
П.С. Къде бяха " фен клуб лудоГрец Варна" днеска, не ги видях нещо :roll:

Не можеш да слагаш всички фенове под един знаменател.Аз също бях на стадиона но не в клетката.Бях с компания от Варна и Разград които също се възмутихме от подобни скандирания.Мършата си я има навсякъде не е само в Разград.

Spetz
Контакти:

Мнениеот Spetz » 15 апр 2014 16:28

за пореден път Черно море доказа, че е един много корав и труден за побеждаване отбор. Със своята непримиримост, хъс, характер, мъжество и със спазване на тактическа дисциплина този отбор добива симпатии и положителни отзиви. Много жалко че през лятото Гонзо ще напусне варненци защото той е архитекта на сегашния Черно море и превърна този отбор в "черна котка" за грандовете.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 16 апр 2014 10:50

http://www.sportal.bg/news.php?news=483105

Без коментар :-) Всъщност мернах доста след мача масирано полицейско присъствие + няколко дами и се поучудих - това ще да е било :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”