Кой е най-добрият вариант за треньор и СТД в Ботев Пловдив ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой е най-добрият вариант за треньор и СТД в Ботев Пловдив ?
Отървете се от Мъри.Който и да е друг ще е по добре.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Тандем Сухия и Христо Йовов

Според мен трябва да се подходи по начина от 70те години с Чико. На тези които не помнят ще им напомня. Тогава Чико беше изпратен с група юноши в Чепинец и след една година се върна с част от тях като старши треньор. Това за мен е много добър ход. Просто не мога да си обясня защо никой не го копира. Това е и най лекия начин за налагане на юноши.
Ники-Жадното и Христо Бижутера 

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
никки1912 написа:Петев не ми харесва като вариант доста е надменен, арогантен и особено страхлив всички го видяхме как се беше оакал в евро турнирите и то на два пъти със страхливите си тактики и за малко не провали и тази година Лудогорец добре че го смениха на време.
Като цяло си прав за тези му недостатъци, но който и да дойде ще е с ясното съзнание, че не може да си позволи да повтори окопната игра, която практикуваше Мъри. Той ще е наясно, че ще трябва да изгради атакуващ и резултатен стил на игра, който да носи конкретни резултати. А целите ще са същите като тази година.
Иначе аз съм фен на Ясен Петров

tinko написа:СТД- Димитър Младенов
Треньори: Петър Пенчев + Костадин Видолов
Във "Б" група ли ще се връщате? Как го виждаш с тези да се борите дори и за петицата?
Venko123 написа:tinko написа:СТД- Димитър Младенов
Треньори: Петър Пенчев + Костадин Видолов
Във "Б" група ли ще се връщате? Как го виждаш с тези да се борите дори и за петицата?
С Пенчев останахме в А група при Селския без никакви пари и с местни момчета, а начело с Коце Видолов спечелихме промоция за А-група след като няколко кръга преди това мисията изглеждаше невъзможна след "специалистите" Хубчев и Радуканов.

- slash1912
- Контакти:
Ботевъ Пловдивски написа:никки1912 написа:Петев не ми харесва като вариант доста е надменен, арогантен и особено страхлив всички го видяхме как се беше оакал в евро турнирите и то на два пъти със страхливите си тактики и за малко не провали и тази година Лудогорец добре че го смениха на време.
Като цяло си прав за тези му недостатъци, но който и да дойде ще е с ясното съзнание, че не може да си позволи да повтори окопната игра, която практикуваше Мъри. Той ще е наясно, че ще трябва да изгради атакуващ и резултатен стил на игра, който да носи конкретни резултати. А целите ще са същите като тази година.
Иначе аз съм фен на Яшар ПетровВ момента води "Шъдзяджуан Йонгчан", който е на 2-ро място в Първа лига (Б-група) на Китай, с 4 победи след първите 5 кръга.
Яшар,който подскачаше на Лаута като луд при 4:0,за него ли говориш?Не,благодаря!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Лаптопа е човека 

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
Никой няма да ви пита за мнението 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !