Кой е най-добрият вариант за треньор и СТД в Ботев Пловдив ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Bate_Mitko
- Контакти:
Кой е най-добрият вариант за треньор и СТД в Ботев Пловдив ?
До краят на шампионатът остават само 6 кръга и от доста време в медийното пространство се спрягат различни имена за нов треньор и спортно технически директор на Ботев Пловдив ! Срещу всеки един за когото се пусне някакъв слух в медиите има много различни мнения, а и поне на треньорският пост в любимият ни отбор се смениха доста имена! Поради това, че на чело на отборът в момента е Станимир Стоилов и вече бившият директор Сашо Александров и заради слабите резултати срещу Левски, особено в София на отборът беше лепнато дори прозвището " синя линейка " и едва ли не че в момента сме сателит на Левски, което е обидно за всеки един от нас! Видно е че при това спортно техническо ръководство в момента отборът играе зле, определено деградира в играта си и не може да намери себе си, почти сигурно е че няма да продължим със същият треньор през следващият сезон за това идва и съвсем логичният ми въпрос " Кой е най-добрият вариант за нов треньор и спортно технически директор в любимият ни Ботев Пловдив ? " . Знам че ще бъда нападнат от доста хора, че това не е наша работа на феновете и че който плаща той поръчва музиката, но треньорският пост в Ботев се превръща в болна тема, смениха се доста имена Петър Хубчев, Милен Радуканов, Ферарио Спасов, Станимир Стоилов и отново говорим за треньорска смяна! Кой би бил най-добър вариант за дългогодишният проект Ботев, а не след една година отново да обсъждаме тази тема, дали да е някое доказано име в България или да е чужденец ??? Решението го взима президента , но ме интересува и мнението на феновете като мен!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Re: Кой е най-добрият вариант за треньор и СТД в Ботев Пловдив ?
Ако е българин,мисля , че Петев не е лош вариант.За Херо се говори,че ще е СТД , но и като треньор е добре дошъл.Иначе най-голямата грешка беше,че на Феро не му бе даден шанс.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- we are the champions
- Контакти:
Според мен един Ивайло Петев би ви свършил идеална работа
а за чужденец знам ли само не пипайте Брендън Роджърс

we are the champions написа:Според мен един Ивайло Петев би ви свършил идеална работаа за чужденец знам ли само не пипайте Брендън Роджърс
![]()

Един тандем сърдити старчета би ни свършил работа - Сър Алекс и Юп Хайнкес.

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Къде са ви легендите?Не искате ли някой от тях да води Ботев? 

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Къде са ви легендите?Не искате ли някой от тях да води Ботев?
е, те са легенди , не са треньори
GOLEADOR написа:Къде са ви легендите?Не искате ли някой от тях да води Ботев?
За разлика от едни други отбори, в Ботев поне правят разлика между легенда и треньор/спортно технически директор.
СТД- Димитър Младенов
Треньори: Петър Пенчев + Костадин Видолов
Треньори: Петър Пенчев + Костадин Видолов
Споед мен Херо си е идеален вариант за треньор и СТД. Ако предпочете да бъде само директор както се говори в такъв случай треньор да бъде Пепо Пенчев или Коцето Видолов.Петев не ми харесва като вариант доста е надменен, арогантен и особено страхлив всички го видяхме как се беше оакал в евро турнирите и то на два пъти със страхливите си тактики и за малко не провали и тази година Лудогорец добре че го смениха на време.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
bultras4e написа:Ако е българин,мисля , че Петев не е лош вариант.За Херо се говори,че ще е СТД , но и като треньор е добре дошъл.Иначе най-голямата грешка беше,че на Феро не му бе даден шанс.
Изгонването на Хубчев мисля ,че беше по-голяма грешка.Просто мое мнение.