Гонзо връща Райков на Герена
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо връща Райков на Герена
Моята инфо е грешна, щом е свободен агент ОК
Гледам си много наясно какво се случва и се е случило в Черно Море и мястото на Райков в отбора. Райков не е зле да понамали цигарките защото скоро и по едно полувреме няма да издържа. По толкова играеше в Черно Море, толкова подтичва и в Черноморец. Едва ли е от морския въздух
)). Много често е разсеян, абсолютно бездеен във фаза защита. Иначе има добра скорост и удар. За издържливостта вече споменах.

Ако не друго, поне е демонстрирал уважение към Левски и след като напусна. А като футболни качества не е нищо особено, но пък по нищо не отстъпва на настоящите ни флангови футболисти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Щом Иван Коконов го измести по левия фланг в Черно море. докато двамата се бореха за титулярно място при Гонзо,явно е било оправдано намаляването на заплатата му.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Мисля , че сам напусна да си търси отбор в чужбина ама не го върза 

mon_cool написа:Мисля , че сам напусна да си търси отбор в чужбина ама не го върза
Преди да напусне сам да си търси отбор,вече беше втори избор на Гонзо.Аз лично много го харесвах,защото макар и играч напоследък за едно полувреме,винаги може да измисли нещо интересно и да реши мача.Но ако Гонзо го вземе в Левски,определено ще е некоректно към Черно море.Ще излезе че е знаел за новата си длъжност на Герена,още преди зимата и Райков е част от схемата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Райков не е за футбол. Да ходи да си чука топките на билярд.
Дано не разчитаме много на него 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Трагедия е и идването на Гонзо и на Райков!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Левски стяга селекция за втората седмица 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!