XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи) 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот vaskonti » 15 апр 2014 08:40

veni__85 написа:
vaskonti написа:
veni__85 написа:
rebel написа:Мач без никакво значение. Ако се съберат 5-6000 на стадиона ще е пак добре.

Maча е с голямо значение , ако ЦСКА загуби въобще няма да им е сигурно мястото в Европа , при положение , че им предстоят мачове с Ботев , Литекс , Лудогорец и т.н. А при евентуално макар и малко вероятно отпадане на Ботев за купата ЦСКА ще трепери до последно за Европа.
Естествено Левски е толкова слаб в момента , че едва ли ще имат сили за 3-то място , дори при победа в този мач.

На Левски им предстоят мачове със същите противници.

Говоря за евентуално отпадане на Ботев за купата и шанса Ботев да завърши 3-ти , изрично съм написал , че Левски е слаб в момента и няма шанс за нищо.

Левски със сигурност не е по-слаб от Ботев в момента. Ботев са пълна трагедия когато гостуват, докато Левски са по-силни като гости. Даже, ако не се лъжа, в момента сте най-добрия гост от всички отбори в групата, докато като домакини сте май сте най-зле от първите 7. Никой тук не смее да го каже, но ако Левски вземат сега този мач, страхувам се, че ЦСКА ще сдаде багажа и ще пусне пред себе си или Ботев или Левски. Не е като да не се е случвало... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 апр 2014 10:30

Васконти, не съм съгласен, че ако паднем от Левски ще сдадем мястото си. В крайна сметка Левски и Ботев дори дани бият, те имат мач помежду си, ние пък можем и ще спечелим други сблъсъци. Топка е, върти се, ама трагедии от загуба в дербито не трябва да се правят.
Все пак водим с 8 точки пред сини и 7 пред жълточерни. Както ние можем да губим точки, така и те ще губят. Имат мачове с Лудогорец, помежду си, с преследвача на Лудогорец - Литекс и с нас.
Затова ми харесва идеята за плейоф. Трудно биха се сбъднали нечии тънки сметки. :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 апр 2014 11:04

Rigabula написа:С/у Локото се видя, че този Сънди е ебати дърваря в сравнение с Чочев, макар и той да не е най-класния халф, който може да желаем. Дано с/у Левски играем с Марто и Силва по крилата и Гъргоров и Маркович в нападение. В средата Чочев поне да е там, който и да е до него ще е проблемен.

С/У локото,кой не беше дървар ми кажи :roll: :?:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 апр 2014 13:02

Teo написа:
sin4ec написа:
Teo написа:Равен най-вероятно... но мача си е троен както и да го погледнеш.

Да. Ако беше в четвъртък, както поискаха двата клуба, щеше да има 20 000 на стадиона. Сега се съмнявам да са повече от 12-15. Аз лично няма да съм на стадиона, може пък да съм бил карък и така да върже... :) 6 дербита на сезон-малко втръсва.

20 000 щяхме да сме, ако беше след празниците. Винаги на пролет събираме повече зрители на Дерби.
Колкото толкова!
На това Дерби които присъства на стадиона може да се нарече фен на ЦСКА и Левски. ( тука са ще почнат да ме атакуват, че от лумпените не идвали нормалните хора, което е чиста доза абсурд).
Които обича отбора си ще намери начин да присъства на стадиона, а тия които правят компромиси със себе си пак ще останат на ракия и салата в тях.
Отделно медиите като започнат с кървави дербита и ексцесии и хората тотално се депресират да посетят спортното мероприятие :idea:

Незнам защо всички медии, включително и тази, непрекъснато говорят колко слабо е това дерби, как по-добре хората да не ходят, къде щели да се бият сини и червени, кои улици ще са затворени и всякакви такива негативни неща около мача. А нали си спомняте каква кампани/ естествено платена/ имаше около мачовете на "националната кауза" ! Чудя се защо това не се прави за ЦСКА и Левски !? Единственото за което се сещам е, че никой още не им е плащал да подемат такава кампания. Инъче, 90% от коментарите и репортажите на "журналистите" е за двата отбора. Хайде като не помагат на двата клуба като агитират хората да посетят дербито, поне да не пречат като казват колко е страшно да се отиде на стадиона!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 апр 2014 13:04

Кировец написа:Васконти, не съм съгласен, че ако паднем от Левски ще сдадем мястото си. В крайна сметка Левски и Ботев дори дани бият, те имат мач помежду си, ние пък можем и ще спечелим други сблъсъци. Топка е, върти се, ама трагедии от загуба в дербито не трябва да се правят.
Все пак водим с 8 точки пред сини и 7 пред жълточерни. Както ние можем да губим точки, така и те ще губят. Имат мачове с Лудогорец, помежду си, с преследвача на Лудогорец - Литекс и с нас.
Затова ми харесва идеята за плейоф. Трудно биха се сбъднали нечии тънки сметки. :)

Сигурен съм, че предишните пъти, когато сдавахме мястото си я на сините, я на лудите, също не си мислел, че ще го направим и също си имал солидни аргументи по въпроса. Да - логиката сочи, че дори и да паднем би трябвало без проблем да се задържим най-малко на третото място. Но нали знаеш поговорката - парен каша духа.
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 апр 2014 13:13

vaskonti написа:Сигурен съм, че предишните пъти, когато сдавахме мястото си я на сините, я на лудите, също не си мислел, че ще го направим и също си имал солидни аргументи по въпроса. Да - логиката сочи, че дори и да паднем би трябвало без проблем да се задържим най-малко на третото място. Но нали знаеш поговорката - парен каша духа.

Дори и да ви бием, още следващият мач в Пловдив сме го осрали. По-скоро Ботев може да ви гони, но те са едни гости, ум да ти зайде...8 точки и половина са непосилни за този Левски. Трябва да спечелим после поне 13 точки от 5 мача, а вие-8 или по-малко. И ако второто е възможно, то първото-категорично не. Обаче ако Ботев си спечели дербито, а ние ви бием, оставате на 4 точки разлика и решително гостуване в Пловдив, защото при евентуална загуба там разликата остава половин точка.
Но това са само теоретични постановки.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 апр 2014 13:33

vaskonti написа:
Кировец написа:Васконти, не съм съгласен, че ако паднем от Левски ще сдадем мястото си. В крайна сметка Левски и Ботев дори дани бият, те имат мач помежду си, ние пък можем и ще спечелим други сблъсъци. Топка е, върти се, ама трагедии от загуба в дербито не трябва да се правят.

Сигурен съм, че предишните пъти, когато сдавахме мястото си я на сините, я на лудите, също не си мислел, че ще го направим и също си имал солидни аргументи по въпроса. Да - логиката сочи, че дори и да паднем би трябвало без проблем да се задържим най-малко на третото място. Но нали знаеш поговорката - парен каша духа.

В интерес на истината първия сезон, когато видях селекцията на Лудогорец и изиграването на първите няколко кръга, бях убеден, че те ще вземат титлата. Играхме един странен мач в Разград с тях, но въпреки това очакването ми се сбъдна.
В общи линии последните 5-6 години за нас са повече въпрос на оцеляване и логично станахме свидетели на слабости.
Този сезон съм на мнение, че поемаме възходящ курс и няколко слаби игри не биха оказали влияние върху крайната цел пред ЦСКА - място в Европа.
Ботев имат и мачове за купата, които на пръв поглед са лесни, но си мисля, че Локо Сф има потенциал да сътвори изненада или поне максимално да изтощи физически и психологически канарите.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 апр 2014 14:56

Кировец написа:
vaskonti написа:

В интерес на истината първия сезон, когато видях селекцията на Лудогорец и изиграването на първите няколко кръга, бях убеден, че те ще вземат титлата. Играхме един странен мач в Разград с тях, но въпреки това очакването ми се сбъдна.
В общи линии последните 5-6 години за нас са повече въпрос на оцеляване и логично станахме свидетели на слабости.
Този сезон съм на мнение, че поемаме възходящ курс и няколко слаби игри не биха оказали влияние върху крайната цел пред ЦСКА - място в Европа.
Ботев имат и мачове за купата, които на пръв поглед са лесни, но си мисля, че Локо Сф има потенциал да сътвори изненада или поне максимално да изтощи физически и психологически канарите.

Преди странния мач в Разград имахме още по-странен в Перник. Разбира се, Локо Пд са доста по-сериозен отбор, но предвид последните събития при тях, както и добрите ни игри напоследък, се очакваше да ги бием - точно както се очакваше да бием в Перник. По принцип историята рядко се повтаря 1:1, но в България човек никога не знае. Едните имат важен юбилей, другите са налели едни милиони кинти и са под крилото на силните на деня... Ще видим какво ще стане.
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 апр 2014 15:06

Аз съм ЗА срещу нас да се играе на нож, но на терена от противниковите футболисти. Само така ще е сигурно, че ще изградим боеспособен отбор. Ще падаме, но ще дойдат дни, когато ще шамарим здраво. :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 апр 2014 15:15

Ако си правите изводи от мача ни с "Локомотив" Пловдив,недейте!
Според мен подценихме мача в Пловдив,но няма как да подценим мача с "Левски".Имаме най-добрата защита в първенството(въпреки двата гола в Пловдив),а "Левски" имат най-слабото нападение в първата 7-ца(от началото на пролентия полусезон),разчитат на бековете да вършат работата на нападателите им!Така че,моята прогноза за мача е "Х"2, "сините" трудно ще ни вкарат гол,но ние ще вкараме поне 1.Точна прогноза 0:0; 0:1; 1:1.

ПП Всичко това е,при условие ,че съдията не подпомогне подуенци.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”