Левски - Литекс - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Левски- шампионът по декларации

Мнениеот Reckless » 14 апр 2014 18:22

Ако съдиите не режеха "Левски" всеки мач, вече щяха да са шампиони и финалисти в шампионска лига. Не стига, че съдиите ги бутат всеки мач, ами и неблагодарни. От некадърен клуб, само декларации чакай. Те това тренират.

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 14 апр 2014 18:25

За оня мач Металург Литекс беше установено , че е купен , ама беше също установено , че Г.Симеонов от Металург е взел пари от Левски за същия мач

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 1:2 FT

Мнениеот molteni » 14 апр 2014 19:00

W84me написа:Айде, откога почнахте да защитавате точно Мишев? Тоя при 2та гола сбърка 3 засади, даже и от 100 кладенеца да донесете вода грешките са си грешки. Проблема е, че няма да бъде наказан за това.

Мишев е доказан рецидивист. Миналата година ни зачете гол...от триметрова засада срещу Черно море.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 апр 2014 19:09

Tommi написа:
vaskonti написа:
paceto написа:Като сте почнали да вадите снимките за засадите дайте да извадим и тези, които не бяха вдигнати за Левски, заради което по чудо не падна гол. 3-4 чисти засади с поне метър не се вдигнаха, но нали няма гол и не се коментира. :)

Давам снимка само на едната ситуация при резултат 0:0

Изображение

Аз им споменах за това по-рано, ама не последва ни вопъл, ни стон. Тази ситуация е точно 2 минути преди първия гол.

Тази ситуация не повлия на мача, за разлика от засадите на Ловеч.

Това няма никакво значение в случаят и стига си опитвал да овърташ нещата :)
Тази случка, от която е снимката не е единствена дори един от пропуските на Туре също е след засада, но нали не се стигна до гол и не се коментира.

Не може да твърдиш, че в едното има тежест и в другото не само, защото в едната ситуация е паднал гол и в другата не.
Съдията нито е знаел, че ще падне гол за единият, нито е знаел че няма да падне гол за другият тим.

Много бързо забравяте как на вас се свири особено миналият сезон и колко съдии изгоряха заради вас.
Стига сте се излагали с тези дребнавости, защото виновни сте си вие, че не бихте след 2-3 чисти голове положения, а не Литекс и не съдията.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 апр 2014 19:53

paceto написа:
Тази случка, от която е снимката не е единствена дори един от пропуските на Туре също е след засада, но нали не се стигна до гол и не се коментира.

Не може да твърдиш, че в едното има тежест и в другото не само, защото в едната ситуация е паднал гол и в другата не.
Съдията нито е знаел, че ще падне гол за единият, нито е знаел че няма да падне гол за другият тим.

Много бързо забравяте как на вас се свири особено миналият сезон и колко съдии изгоряха заради вас.
Стига сте се излагали с тези дребнавости, защото виновни сте си вие, че не бихте след 2-3 чисти голове положения, а не Литекс и не съдията.

В случая единствената дребнавост е, че Ловеч бие с два гола от засада, а ти вадиш някаква засада, не знам с каква цел. И 15 засади да са сгрешени в полза на Левски, това не променя факта, че Ловеч би след два гола от засада, това е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2014 19:55

Tommi написа:
paceto написа:

В случая единствената дребнавост е, че Ловеч бие с два гола от засада, а ти вадиш някаква засада, не знам с каква цел. И 15 засади да са сгрешени в полза на Левски, това не променя факта, че Ловеч би след два гола от засада, това е.

За една бройка си да кажеш, че съдията е виновен, че не вкарахте гол след атаката от засада... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 апр 2014 22:18

W84me написа:
urkoto написа:
W84me написа:С тая разлика, че когато съдии грешаха в полза на Левски бяха изваждани от съдийството или поне наказвани. Тия обаче няма да ги барнат с пръст даже...

Колега, ама съдиите които бяха наказвани и изваждани след мачове на Левски правеха много по-големи зулуми, отколкото чисто и просто спорните моменти от нашия мач тази седмица. А защо не се говори за директния червен картон на Пелето например, това решение не влияе ли на резултата? Но мисълта ми е друга. Мисълта ми е, че тук имаме тънки и спорни положения. Ето например статия в спортен сайт - http://www.sportonline.bg/news/137171/k ... -na-liteks

От тука изглежда, че няма засада? Въобще може ли някой да каже ясно и категорично - тоя гол е от засада, тоя не е, или и двата са от засада, или и двата са редовни? Не мисля!

Докато миналата година съдии гърмяха заради ахмедахмедовски изпълнения. Надявам се, че не приравняваш двете неща...?

При ситуацията с Ахмед Ахмед, можеш ли да кажеш, дали има засада или няма? Или при ситуацията с Бодуров и Генков по време на първия мач между Литекс и Левски със същия главен съдия, там не беше ли за директен червен картон?

Абе като вадиш ситуацията с Генков и Бодуров,как ще коментираш тогава ситуацията когато на мача в Ловеч Ромейн Ели разби лицето на Миланов и цяла България го видя?Там нямаше директен червен картон и дузпа,нали?Ама щом е ощетен Левски,декларации и реване.Честит юбилей.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 14 апр 2014 23:16

Синичките сте си леееко нагли, ми се струва. Само преди няколко дни, Ристосков ви подари мача срещу нас. Такива случаи нещо много бързичко ги забравяте, а пък после ревете. Бъдете, или поне се опитайте да бъдете обективни.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 апр 2014 23:32

valdes18 написа:Левски пусна поредната си декларация от началото на сезона. "Сините" атакуваха Литекс след съдийската тесла, която в действителност им попречи да вземат нещо повече от дербито на "Герена".

И все пак на феновете на тима отдавна им писна само да четат оправдания за пораженията. Те искат победи, добра игра и раздаване на терена. Кой е виновен, че Ларсен Туре не може да вкара 100 % положения? Кой е виновен за проспаното първо полувреме в събота? Декларации за това няма ли да има? За нескопосаните изяви в защита да не говорим...

Източник: http://www.sportonline.bg/news/137165/l ... eklaratsii

Ти пък откъде се пръкна с тия тъпи теми, че и реклама на сайтчета правиш. Закривай
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 14 апр 2014 23:43

съгласен съм,че "сините" нищо не играят и заслужено загубиха мача в събота.
обаче питам ,защо Тасков спести два нарисувани жълти картона на Гъргоров срещу Локото за 32 минути игра.
поне единия да беше дал,а той си затвори очите както винаги в полза на "червените".незначителен факт който е в полза на цска.за кой ли път дребни нарушения от "червени" играчи и не се показва картон.това е нарушение на правилника и то много сериозен.в едната посока се свири всичко по правилата а в другата се подминава.мен ме интересува защо не се наказва неправилната игра на "червените"?защо половината нарушения които са за картон в техен ущърб се подминават?

Върни се в “Левски”