Левски - Литекс - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски- шампионът по декларации
Ако съдиите не режеха "Левски" всеки мач, вече щяха да са шампиони и финалисти в шампионска лига. Не стига, че съдиите ги бутат всеки мач, ами и неблагодарни. От некадърен клуб, само декларации чакай. Те това тренират.
За оня мач Металург Литекс беше установено , че е купен , ама беше също установено , че Г.Симеонов от Металург е взел пари от Левски за същия мач
Re: Левски - Литекс - 1:2 FT
W84me написа:Айде, откога почнахте да защитавате точно Мишев? Тоя при 2та гола сбърка 3 засади, даже и от 100 кладенеца да донесете вода грешките са си грешки. Проблема е, че няма да бъде наказан за това.
Мишев е доказан рецидивист. Миналата година ни зачете гол...от триметрова засада срещу Черно море.
- paceto
- Контакти:
Tommi написа:vaskonti написа:paceto написа:Като сте почнали да вадите снимките за засадите дайте да извадим и тези, които не бяха вдигнати за Левски, заради което по чудо не падна гол. 3-4 чисти засади с поне метър не се вдигнаха, но нали няма гол и не се коментира.![]()
Давам снимка само на едната ситуация при резултат 0:0
Аз им споменах за това по-рано, ама не последва ни вопъл, ни стон. Тази ситуация е точно 2 минути преди първия гол.
Тази ситуация не повлия на мача, за разлика от засадите на Ловеч.
Това няма никакво значение в случаят и стига си опитвал да овърташ нещата

Тази случка, от която е снимката не е единствена дори един от пропуските на Туре също е след засада, но нали не се стигна до гол и не се коментира.
Не може да твърдиш, че в едното има тежест и в другото не само, защото в едната ситуация е паднал гол и в другата не.
Съдията нито е знаел, че ще падне гол за единият, нито е знаел че няма да падне гол за другият тим.
Много бързо забравяте как на вас се свири особено миналият сезон и колко съдии изгоряха заради вас.
Стига сте се излагали с тези дребнавости, защото виновни сте си вие, че не бихте след 2-3 чисти голове положения, а не Литекс и не съдията.
paceto написа:
Тази случка, от която е снимката не е единствена дори един от пропуските на Туре също е след засада, но нали не се стигна до гол и не се коментира.
Не може да твърдиш, че в едното има тежест и в другото не само, защото в едната ситуация е паднал гол и в другата не.
Съдията нито е знаел, че ще падне гол за единият, нито е знаел че няма да падне гол за другият тим.
Много бързо забравяте как на вас се свири особено миналият сезон и колко съдии изгоряха заради вас.
Стига сте се излагали с тези дребнавости, защото виновни сте си вие, че не бихте след 2-3 чисти голове положения, а не Литекс и не съдията.
В случая единствената дребнавост е, че Ловеч бие с два гола от засада, а ти вадиш някаква засада, не знам с каква цел. И 15 засади да са сгрешени в полза на Левски, това не променя факта, че Ловеч би след два гола от засада, това е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:paceto написа:
В случая единствената дребнавост е, че Ловеч бие с два гола от засада, а ти вадиш някаква засада, не знам с каква цел. И 15 засади да са сгрешени в полза на Левски, това не променя факта, че Ловеч би след два гола от засада, това е.
За една бройка си да кажеш, че съдията е виновен, че не вкарахте гол след атаката от засада...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
W84me написа:urkoto написа:W84me написа:С тая разлика, че когато съдии грешаха в полза на Левски бяха изваждани от съдийството или поне наказвани. Тия обаче няма да ги барнат с пръст даже...
Колега, ама съдиите които бяха наказвани и изваждани след мачове на Левски правеха много по-големи зулуми, отколкото чисто и просто спорните моменти от нашия мач тази седмица. А защо не се говори за директния червен картон на Пелето например, това решение не влияе ли на резултата? Но мисълта ми е друга. Мисълта ми е, че тук имаме тънки и спорни положения. Ето например статия в спортен сайт - http://www.sportonline.bg/news/137171/k ... -na-liteks
От тука изглежда, че няма засада? Въобще може ли някой да каже ясно и категорично - тоя гол е от засада, тоя не е, или и двата са от засада, или и двата са редовни? Не мисля!
Докато миналата година съдии гърмяха заради ахмедахмедовски изпълнения. Надявам се, че не приравняваш двете неща...?
При ситуацията с Ахмед Ахмед, можеш ли да кажеш, дали има засада или няма? Или при ситуацията с Бодуров и Генков по време на първия мач между Литекс и Левски със същия главен съдия, там не беше ли за директен червен картон?
Абе като вадиш ситуацията с Генков и Бодуров,как ще коментираш тогава ситуацията когато на мача в Ловеч Ромейн Ели разби лицето на Миланов и цяла България го видя?Там нямаше директен червен картон и дузпа,нали?Ама щом е ощетен Левски,декларации и реване.Честит юбилей.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Синичките сте си леееко нагли, ми се струва. Само преди няколко дни, Ристосков ви подари мача срещу нас. Такива случаи нещо много бързичко ги забравяте, а пък после ревете. Бъдете, или поне се опитайте да бъдете обективни.
valdes18 написа:Левски пусна поредната си декларация от началото на сезона. "Сините" атакуваха Литекс след съдийската тесла, която в действителност им попречи да вземат нещо повече от дербито на "Герена".
И все пак на феновете на тима отдавна им писна само да четат оправдания за пораженията. Те искат победи, добра игра и раздаване на терена. Кой е виновен, че Ларсен Туре не може да вкара 100 % положения? Кой е виновен за проспаното първо полувреме в събота? Декларации за това няма ли да има? За нескопосаните изяви в защита да не говорим...
Източник: http://www.sportonline.bg/news/137165/l ... eklaratsii
Ти пък откъде се пръкна с тия тъпи теми, че и реклама на сайтчета правиш. Закривай
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
съгласен съм,че "сините" нищо не играят и заслужено загубиха мача в събота.
обаче питам ,защо Тасков спести два нарисувани жълти картона на Гъргоров срещу Локото за 32 минути игра.
поне единия да беше дал,а той си затвори очите както винаги в полза на "червените".незначителен факт който е в полза на цска.за кой ли път дребни нарушения от "червени" играчи и не се показва картон.това е нарушение на правилника и то много сериозен.в едната посока се свири всичко по правилата а в другата се подминава.мен ме интересува защо не се наказва неправилната игра на "червените"?защо половината нарушения които са за картон в техен ущърб се подминават?
обаче питам ,защо Тасков спести два нарисувани жълти картона на Гъргоров срещу Локото за 32 минути игра.
поне единия да беше дал,а той си затвори очите както винаги в полза на "червените".незначителен факт който е в полза на цска.за кой ли път дребни нарушения от "червени" играчи и не се показва картон.това е нарушение на правилника и то много сериозен.в едната посока се свири всичко по правилата а в другата се подминава.мен ме интересува защо не се наказва неправилната игра на "червените"?защо половината нарушения които са за картон в техен ущърб се подминават?