XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи) 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Кировец » 14 апр 2014 15:08

MAXIMUS написа:
Кировец написа:Имаме 3 мача на Армията. Взимаме 9 точки от тях и се класираме в топ 3 и Европа, защото няма отбор изоставащ от нас, който ще ниже поне 4-5 победи от оставащите 6 кръга. Това е положението. Нищо друго няма значение. Тези 3 домакинства - Локо, ЧМ и Литекс са нашия коз. От срещите с Ботевъ, Левски и Лудогорец каквото изпадне е добре дошло, като и загубите са допустими в 2 мача от тези.
Трябва да си изиграем картите мъдро.

До края няма да загубим нито един мач ! Трите домакинства ги печелим. Подуенци, Стойчо знае как да ги лекува, канарите няма как да ни бият втори път с това треньорче а и незнам кога се падат мачовете им за купата! Остана Лудогорец, на когото те първа започваме да му връщаме с лихвите !

Съмнявам се и най-вече се готвя за лек игрови спад. След Локо да не спечелим и срещу Левски мен няма да ме изненада, най-малко е дерби мач. Колкото по-напредват мачовете, толкова повече ни липсва голмайстор, имаме нападатели, но не голаджия. На финалната права сме и напрежението започва да се усеща и сред футболистите.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 апр 2014 15:24

Ще ми се Стою да ги изплющи кат' за последно таз година, че да могат да се фокусират върху СМС-ите за празника :)
0:1
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2014 16:48

Прогнозите за този мач са рискови. Потенциално троен. Както се видя в предните дербита, една единствена грешка може да тласне нещата рязко наляво или надясно. Въпреки това аз ще заложа на победа на сините по две причини: първо, време е и ЦСКА да сбърка фатално в тези мачове. И второ-Сухия вече не е треньор на Левски. Топузаков отново ще заложи на поне трима юноши в състава, което има и плюсове, и минуси. Надявам се първите да надделеят. 2-1 за Левски.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 апр 2014 18:29

sin4ec написа:Прогнозите за този мач са рискови. Потенциално троен. Както се видя в предните дербита, една единствена грешка може да тласне нещата рязко наляво или надясно. Въпреки това аз ще заложа на победа на сините по две причини: първо, време е и ЦСКА да сбърка фатално в тези мачове. И второ-Сухия вече не е треньор на Левски. Топузаков отново ще заложи на поне трима юноши в състава, което има и плюсове, и минуси. Надявам се първите да надделеят. 2-1 за Левски.

Дай един хикс, белким биете. Че вече не знам кой мач поред залагаш за Левски - време е, та време е, ама ЦСКА не пада и не пада :mrgreen: :lol:
След 10-20 опита ще вземеш да познаеш и ще кажеш - е, на, видяхте ли, ама като ви казвам не ме слушате! :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2014 19:46

Кировец написа:
sin4ec написа:Прогнозите за този мач са рискови. Потенциално троен. Както се видя в предните дербита, една единствена грешка може да тласне нещата рязко наляво или надясно. Въпреки това аз ще заложа на победа на сините по две причини: първо, време е и ЦСКА да сбърка фатално в тези мачове. И второ-Сухия вече не е треньор на Левски. Топузаков отново ще заложи на поне трима юноши в състава, което има и плюсове, и минуси. Надявам се първите да надделеят. 2-1 за Левски.

Дай един хикс, белким биете. Че вече не знам кой мач поред залагаш за Левски - време е, та време е, ама ЦСКА не пада и не пада :mrgreen: :lol:
След 10-20 опита ще вземеш да познаеш и ще кажеш - е, на, видяхте ли, ама като ви казвам не ме слушате! :mrgreen: :lol:

Последните два мача не съм залагал на Левски.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 апр 2014 20:44

Равен най-вероятно... но мача си е троен както и да го погледнеш.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2014 21:14

Teo написа:Равен най-вероятно... но мача си е троен както и да го погледнеш.

Да. Ако беше в четвъртък, както поискаха двата клуба, щеше да има 20 000 на стадиона. Сега се съмнявам да са повече от 12-15. Аз лично няма да съм на стадиона, може пък да съм бил карък и така да върже... :) 6 дербита на сезон-малко втръсва.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 апр 2014 22:10

sin4ec написа:
Teo написа:Равен най-вероятно... но мача си е троен както и да го погледнеш.

Да. Ако беше в четвъртък, както поискаха двата клуба, щеше да има 20 000 на стадиона. Сега се съмнявам да са повече от 12-15. Аз лично няма да съм на стадиона, може пък да съм бил карък и така да върже... :) 6 дербита на сезон-малко втръсва.

20 000 щяхме да сме, ако беше след празниците. Винаги на пролет събираме повече зрители на Дерби.
Колкото толкова!
На това Дерби които присъства на стадиона може да се нарече фен на ЦСКА и Левски. ( тука са ще почнат да ме атакуват, че от лумпените не идвали нормалните хора, което е чиста доза абсурд).
Които обича отбора си ще намери начин да присъства на стадиона, а тия които правят компромиси със себе си пак ще останат на ракия и салата в тях.
Отделно медиите като започнат с кървави дербита и ексцесии и хората тотално се депресират да посетят спортното мероприятие :idea:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 14 апр 2014 22:23

Тука ако паднем с по-малко от 3:0 ще е успех. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 15 апр 2014 00:17

vaskonti написа:
veni__85 написа:
rebel написа:Мач без никакво значение. Ако се съберат 5-6000 на стадиона ще е пак добре.

Maча е с голямо значение , ако ЦСКА загуби въобще няма да им е сигурно мястото в Европа , при положение , че им предстоят мачове с Ботев , Литекс , Лудогорец и т.н. А при евентуално макар и малко вероятно отпадане на Ботев за купата ЦСКА ще трепери до последно за Европа.
Естествено Левски е толкова слаб в момента , че едва ли ще имат сили за 3-то място , дори при победа в този мач.

На Левски им предстоят мачове със същите противници.

Говоря за евентуално отпадане на Ботев за купата и шанса Ботев да завърши 3-ти , изрично съм написал , че Левски е слаб в момента и няма шанс за нищо.

Върни се в “Архив”