100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Защо точно Тити ?!?

Мнениеот slavia_forever » 14 апр 2014 16:07

Eminem написа:Аз досега не съм чул Тити да иска да се противопостави на Батков. В някой интервюта дори го защитаваше.

А плачеше ли от умиление?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 апр 2014 16:11

slavia_forever написа:
Eminem написа:Аз досега не съм чул Тити да иска да се противопостави на Батков. В някой интервюта дори го защитаваше.

А плачеше ли от умиление?

Е то при него без плач не става.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 апр 2014 16:12

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

pomiqr149

Мнениеот pomiqr149 » 14 апр 2014 16:15

viroglav написа:Дълго време се чудих в кой подфорум да пусна темата ... И защото ми се видя , че съвсем не е футболна реших да я пусна в Свободната зона . Та на въпроса : Защо точно Тити Папазов е главния изявяващ се говорител за организацията на 100 годишния юбилей на ПФК Левски . Да , Професионален ФУТБОЛЕН Клуб Левски ?!? Треньорът на БК Левски / БАСКЕТБОЛЕН Клуб Левски / Тити Папазов ?!? Всички знаем чия фирма закупи зала Универсиада и е спонсор и собственик на баскетболния тим ... Да , това е фирма на Делян Пеевски ?!? Някъде наскоро четох мнения на фенове на ПФК Левски , че футболния отбор няма нищо общо със СК Левски /Спортен Клуб Левски / , а е самостоятелна единица и на практика би трябвало да е точно така , но не съвсем разбира се . Опитва ли се чрез Тити Папазов ДПС да влезе и в ПФК Левски , както влезе и в БК Левски . Темата не е конспиративна предвид всекидневните изказвания на Тити за футболния отбор и в частност за футболния мач за 100 годишнината . Разбирам да се говореше за баскетболен мач за юбилея , ама не ... мача е футболен ?!? Толкова ли не останаха лица и ръководители във футболния отбор да говорят по темата ?!? За мен лично ще е жалко , ако ДПС се намеси и в управлението на Футболния ПФК Левски ...

Защото Тити е придворния шут на мафията и прави стъпки за посрещането на субекти с червен килим и рози на "Герена", които по принцип трябва да бъдат приети на нож.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 14 апр 2014 16:21

Тити е мерудия на всяка манджа.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 14 апр 2014 16:26

Господина Папазов е пратен сред феновете и по медиите да говори за това как той това го прави само от обич към ФК Левски !!! Ходи и слухти сред феновете, като им подхвърля провокативни темички, целящи опипване на почвата от страна на lafka . Петев го съблякаха, ама него май ще го бъхтат ! Няма такава маймуна като него. Очаквам скоро да влезне и в съблекалнята и да дава напътствия на играчите !

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 14 апр 2014 16:28

pomiqr149 написа:
viroglav написа:Дълго време се чудих в кой подфорум да пусна темата ... И защото ми се видя , че съвсем не е футболна реших да я пусна в Свободната зона . Та на въпроса : Защо точно Тити Папазов е главния изявяващ се говорител за организацията на 100 годишния юбилей на ПФК Левски . Да , Професионален ФУТБОЛЕН Клуб Левски ?!? Треньорът на БК Левски / БАСКЕТБОЛЕН Клуб Левски / Тити Папазов ?!? Всички знаем чия фирма закупи зала Универсиада и е спонсор и собственик на баскетболния тим ... Да , това е фирма на Делян Пеевски ?!? Някъде наскоро четох мнения на фенове на ПФК Левски , че футболния отбор няма нищо общо със СК Левски /Спортен Клуб Левски / , а е самостоятелна единица и на практика би трябвало да е точно така , но не съвсем разбира се . Опитва ли се чрез Тити Папазов ДПС да влезе и в ПФК Левски , както влезе и в БК Левски . Темата не е конспиративна предвид всекидневните изказвания на Тити за футболния отбор и в частност за футболния мач за 100 годишнината . Разбирам да се говореше за баскетболен мач за юбилея , ама не ... мача е футболен ?!? Толкова ли не останаха лица и ръководители във футболния отбор да говорят по темата ?!? За мен лично ще е жалко , ако ДПС се намеси и в управлението на Футболния ПФК Левски ...

Защото Тити е придворния шут на мафията и прави стъпки за посрещането на субекти с червен килим и рози на "Герена", които по принцип трябва да бъдат приети на нож.

Точно и ясно казано !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 апр 2014 16:31

Ей обаче как всички знаете какво се случва в Левски....имам чувството, че всички от форума работят в Левски.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 14 апр 2014 17:12

И още една лека вметка по въпроса . Вчера гледам интервю на Емил Велев - Кокала ... Направиха ми силно впечатление думите му - " Аз съм юноша на Левски и цялата кариера , като футболист ми е минала в Левски " , а на въпроса дали знае нещо за честванията на юбилея и дали е поканен отговори като в небрано лозе отрицателно ! Та Тити ли в момента е легендата на ПФК Левски и е запознат с всичко случващо се , а Кокала , на който живота му е минал в този клуб и даже спечели и последната титла е оставен някъде в периферията ?!? Все странни неща и то навръх 100 годишнината , което меко казано не е шега работа . Отбор празнува такъв юбилей един , единствен път в съществуването си , кръгъл юбилей , вековен ! Следващия едва ли някой от сега живите ще го доживее / 200 годишния / ... Мисля , че е вече време някои хора да се осъзнаят какво всъщност ще става другия месец . Това не е като да отидеш на мач , па било то и с някой от световните грандове ... Това са спомени за всички левскари - млади , стари , прохождащи даже ! И след време някой ще каже - " Да , ама Тити ни доведе Лацио със съдействието на Георги Глушков , шефа на баскетбола " . Не е това начина просто .

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 апр 2014 17:28

Всичко което ще се случи в Левски ще стане това лято,каза го Боримиров в едно дълго интервю още преди Коледа,но тогава никой не му обърна внимание.
Тогава той си позволи да кае че Левски ще има нов собственик,а на следващия въпрос кой е той,той помоли журналиста да изчака до лятото.
Аз друго да попитам Тонев каза ли за коя сряда ще дава пресконференция.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”