Две А групи с 8 отбора и плейофи прави супер първенство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Две А групи с 8 отбора и плейофи прави супер първенство
Варианта две "А" групи въбоще не ми харесва 

ludost написа:според мен по-важно е какви отбори влизат в а групата,затова смятам че по-добре да се измиси плейоф със завършилите на 13 и 14 място в а група и завършилите на 2 и 3 място в двете Б групи.Така ще играят по качествени отбори.
Е какви влизат. Я виж кои са влезли в последните години и как се представят след това. Не е като да са боксови круши, а?
- ludost
- Контакти:
това имам в предвид.щото закотви се към 25 кръг на 12,13,14 място почва да продава мачове,а така интригата е до последно.
Плейофи накрая-за мен това е добър вариант. Отборите не бива да се намаляват, защото западналите футболни центрове ептен ще западнат и оттам и качествените играчи, които излизат от провинцията ще намалеят. За мен намаляването на отборите ще доубие футбола в България.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
kochi73 написа:а бе какво черно море те гони в 10 та те ако отърват кожата тази година ще е добре ( имам пред вид ако се спасят да не изпаднат )
Забавник

Проблема не е в количеството отбори, а в качеството им. Нека всеки да бъде в А група стига да може да си го позволи. Трябва да има пари да инвестира в база, селекция и да може да си плаща данъците. Ботев колкото и силен да е бил и много привърженици да има в момента е в криза. Не се знае дали могат да завършат първенството а пък каму ли за някакви амбиции. Няма пари за заплати, почти никаква организация в клуба разсипва се реколтата от юноши в клуба и многобройни дългове.Футбол се играе и в Б група и във В група. Фиорентина е пример за това че не е толкова стращно едно чистилище.
Колкото отбора могат да си осигурят истинско лицензиране от УЕФА толкова да останат. Ако са 10 нека А група да е с 10 отбора. Другите като имат амбиции за А група да знаят и да мислят дали могат да си го позволят. Както се казва естествен подбор.
Колкото отбора могат да си осигурят истинско лицензиране от УЕФА толкова да останат. Ако са 10 нека А група да е с 10 отбора. Другите като имат амбиции за А група да знаят и да мислят дали могат да си го позволят. Както се казва естествен подбор.
Много тъп вариант! Две А групи, 4 Б групи, 8 В и т.н. ! То няма толкоз отбори в наща родина!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- deepblue1963
plovdivmraziselskiq написа:До slavia1913, че не ми се цитира цялото мнение. Абе човек, то по твойта група да се мести първеството в София и там да си играете!!! ФУТБОЛА Е ЗА ФЕНОВЕТЕ!!! Ние когато сме в бойкот имаме повече фенове на стадиона от вас в нормален мач! А група ИЗОБЩО няма да спечели от изваждането на Ботев и Локо Пд в Б група. Говора за футболната А група, а не за перуката, лечков и другите.
Ма кой е казал,че Ботев и Локо Пд трябва да излязат?Не Разбирам,що се пънете толкоз?Който си оправи бакиите и си лицензира стадиона,да заповяда.По този начин групите сами ще си станат по колкото си трябва.Само,че лицензиране по УЕФА,а не по БФС!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- deepblue1963
drizhelev написа:Един ми разправя:нямало пари във футбола.Ми като няма,в Пловдив да си направят един отбор,а не 4.И във Варна-също.Ако не-ще си джиткат там,къдети ги отведат собствениците им.10-12 отбора,никаква "златна" среда!
Е ти направо уби вожда и още четирима индианци! Направо си представям обща агитка на Ботев и 'т.нар. "Буфери" - тия от Ботев собствения си президент искат да трепят, па какво остава за феновете на Локото. Все пак яко - ФК "Пловдив" с президент Христолов и вице - Галка![/quote]
Много добре знам,че няма да стане!Тогава си стойте там където сте и спрете да ревете!Пари нямало-ми намерете си.Държавата ли да ви намери?Или може би БФС?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Много добре знам,че няма да стане!Тогава си стойте там където сте и спрете да ревете!Пари нямало-ми намерете си.Държавата ли да ви намери?Или може би БФС?
Викаш вашите лицензи са перфектни? За лиценза на ЦСКА от колко време се говори, че искат да го вземат, а Левски нямате пари за трансфери от няколко години? Ае обединете си двата отбора, тъкмо ще сте по-силни, а и ще има място в А група за повече немафиотски отбори...
П.С. Защо да не ни намери държавата, само вас ли може да издържа? Ама нормално, всички говеда и чорби сте лицемери, като купувате и уреждате титли всичко е ок, ся Литекс като са по "вашия начин" оревавате света и искате промени

Edit: То като ти гледам инфото, не си далеч от такова обединение - левскарски ник, най-активен във форума на ЦСКА, най-активна тема е тема във форума на Ботев

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Върни се в “Футбол - България”