Любо Пенев: Сърцето не ми дава да си търся парите от ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Любо Пенев: Сърцето не ми дава да си търся парите от ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 14 апр 2014 13:53

Любо е истинска ЛЕГЕНДА на ЦСКА, а не такива като Бучински с нула мача за ЦСКА, колкото имам и аз. :roll: Такива като Радуканов, Зафиров и т.н. са и глупави. Сами си затвориха вратите завинаги в ЦСКА заради няколко хиляди лева. От всички грехове Бог наказва най-тежко глупостта.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 апр 2014 14:42

child in time написа:Почти му повярвах ! :-) Истината е , че май Любо не вярва че ще ги получи и тегли дивиденти , като свири на тънката струна наречена " любовта на феновете" ! ;)

След като не познаваш Любо не го коментирай. Ако искаш вярвай, ама пишеш глупости...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 14 апр 2014 15:05

Едно глупаво решение !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 апр 2014 17:15

Примирил се е човека с червеното безхаберие .

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 апр 2014 17:51

DANS написа:Една наистина достойна позиция на един истински АРМЕЕЦ:

Ел Голеадор прие да коментира пред вестник "Труд" и скандалната ситуацията с пресконференцията на ветерани на ЦСКА. На нея се спомена и неговото име като един от потърпевшите, на които е забранено да играят в обедните часове на терен в Борисовата градина.

Изображение

“Мен никой за никъде не ме е спирал - заяви Пенев. - Ако това се случи, знам къде да отида, с кого да разговарям и какви претенции да предявя. Колкото до парите, които се споменават, че съм опростил на ЦСКА, искам да поясня. Да, това е така и направих този жест, защото наистина не желаех да създавам трудности на клуба. Ако парите можеше да се вземат от фирма “Титан”, щях да си ги търся докрай. Бъдете сигурни в това! Но бях наясно със ситуацията и реално трябваше да преследвам ЦСКА. И това нямаше как да ми е на сърце, не можеше да го приема. А и благодаря на съдбата, че постигнах кариера във футбола, която не ме прави зависим от пари като тези, които опростих. Отдавна съм забравил за дълга на ЦСКА.”

Бате Люубо показа на фалшивите "армейци", как трябва да постъпи човек, когато наистина обича ЦСКА!
Момчето Коньовичарче беше велик футболист, стана добър треньор, а сега показа, че е и голям ЧОВЕК! Браво!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1-oc1vry53U[/youtube]

По принцип, май е момче Банишорче :) ,ама айде карай двата квартала си граничат,а че ЛЮБО Е ГОЛЯМ,го е доказвал многократно,съгласен съм изцяло с казаното от тебе :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 14 апр 2014 18:17

Red joker написа:
DANS написа:Една наистина достойна позиция на един истински АРМЕЕЦ:

Ел Голеадор прие да коментира пред вестник "Труд" и скандалната ситуацията с пресконференцията на ветерани на ЦСКА. На нея се спомена и неговото име като един от потърпевшите, на които е забранено да играят в обедните часове на терен в Борисовата градина.

Изображение

“Мен никой за никъде не ме е спирал - заяви Пенев. - Ако това се случи, знам къде да отида, с кого да разговарям и какви претенции да предявя. Колкото до парите, които се споменават, че съм опростил на ЦСКА, искам да поясня. Да, това е така и направих този жест, защото наистина не желаех да създавам трудности на клуба. Ако парите можеше да се вземат от фирма “Титан”, щях да си ги търся докрай. Бъдете сигурни в това! Но бях наясно със ситуацията и реално трябваше да преследвам ЦСКА. И това нямаше как да ми е на сърце, не можеше да го приема. А и благодаря на съдбата, че постигнах кариера във футбола, която не ме прави зависим от пари като тези, които опростих. Отдавна съм забравил за дълга на ЦСКА.”

Бате Любо показа на фалшивите "армейци", как трябва да постъпи човек, когато наистина обича ЦСКА!
Момчето Коньовичарче беше велик футболист, стана добър треньор, а сега показа, че е и голям ЧОВЕК! Браво!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1-oc1vry53U[/youtube]

По принцип, май е момче Банишорче :) ,ама айде карай двата квартала си граничат,а че ЛЮБО Е ГОЛЯМ,го е доказвал многократно,съгласен съм изцяло с казаното от тебе :!:

Самият Любо на няколко пъти е казвал " аз съм момче коньовичарче", затова съм го написал!
Последна промяна от DANS на 15 апр 2014 09:17, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 14 апр 2014 19:11

DANS написа:Бате Люубо показа на фалшивите "армейци", как трябва да постъпи човек, когато наистина обича ЦСКА!

В "Коньовица" никой не би допуснал да има прякор "Супата" :lol:
Но легендите са с прякори Паро, Митата, Павката, Сашо (Станков болезнено,а? :lol: ) и по-назад Стар Гошо, Божката и това е само на 1во четене!Емо Костадинов и Кольо Гилъна не ги броя.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 апр 2014 20:47

Любо е закърмен с червената идея!
Той никога няма да направи лошо на клуба!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 апр 2014 22:41

GA_ veliki написа:
DANS написа:Бате Люубо показа на фалшивите "армейци", как трябва да постъпи човек, когато наистина обича ЦСКА!

Но легендите са с прякори Паро, Митата, Павката, Сашо (Станков болезнено,а? :lol: ) и по-назад Стар Гошо, Божката и това е само на 1во четене!Емо Костадинов и Кольо Гилъна не ги броя.

А бе с тебе да не сме комшии :?: :o ,брой ги всичките ,как па да нема едно говедо в тая махала ,а ;) (става дума за по- известно) :lol: Е може би Дълга Мара и Фифи Перото ,но те са по-скоро от Гевгелийския :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 15 апр 2014 18:09

Red joker написа:
GA_ veliki написа:

А бе с тебе да не сме комшии :?: :o ,брой ги всичките ,как па да нема едно говедо в тая махала ,а ;) (става дума за по- известно) :lol: Е може би Дълга Мара и Фифи Перото ,но те са по-скоро от Гевгелийския :idea:

Ивелин Попов не е ли от Коньовица? Или той се прочу след като вече не беше "говедо"?

Нормално е повече "неговеда" да има, все пак Коньовица е близо до стадион Септември, а от там пътя до Септемврийско знаме е кратък. :)

Върни се в “ЦСКА”