Левски - Литекс - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Литекс - 1:2 FT
Щото така е по-лесно.
-
- Контакти:
Tommi написа:petko.h.markov написа:Tommi написа:petko.h.markov написа:Извинявам се,че се намесвам в диспута ви,но твоето си извъртане и глупост.Въпросът е принципен"Защо не вдига засада?
Как ще се развие ситуацията после,никой не знае.По твоята логика при ситуациите за головете на Литекс съдията е бил
абсолютно сигурен,че ще се стигне до гол.А ако не бяха станали,щеше да са идентични като тази на Левски.
И на теб ще ти кажа, че няма "ако". Засадите на Ловеч не са идентични с тези на Левски, защото повлияха значително на изхода от мача. Ако тази засада на Пламен Крумов беше довела до гол, сега щяхме да коментираме, че Левски е вкарал гол от засада, но не се случи, а ловчанлии вкараха голове от засада.
Ще останеш без пръсти-непрекъснато нещо си изсмукваш от тях.
Не знам дали забелязваш, ама във всяко мнение пиша едно и също нещо.
Точно за това казвам,че ще останеш без пръсти.Каквото и да ти пишат,ти не четеш,а си повтаряш едно и също.Засадата си е
засада,ако я има трябва да се отсъди.Не отсъждането и и евентуално развитие след това е предмет на адвокатски пледоарии.
- amstel_beer
- Контакти:
Как може да сравнявате неотсъдена засада до тъчлинията със засада фронтално срещу вратата 

amstel_beer написа:Как може да сравнявате неотсъдена засада до тъчлинията със засада фронтално срещу вратата
Тия са способни на всичко. За тях даже има значение, дали Джордан играе с топката.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
petko.h.markov написа:Точно за това казвам,че ще останеш без пръсти.Каквото и да ти пишат,ти не четеш,а си повтаряш едно и също.Засадата си е
засада,ако я има трябва да се отсъди.Не отсъждането и и евентуално развитие след това е предмет на адвокатски пледоарии.
Но засадите не са с еднаква тежест за развоя на мача. И ние не коментираме евентуалното развитие, а коментираме развитието на база пост-фактум данни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:vaskonti написа:Ти засадата ли коментираш или това, че доведе до гол? Въпросът е точно принципен!
Като въпросът е принципен, би следвало да ни представиш всяка една съдийска неточност от мача, а не да показваш само една засада. Айде да не се правим на толкова принципни. Глупаво е да се поставя еднаква тежест на грешки, които са оказали съвсем различно влияние върху мача.
Ами не съм забелязал да оспорвате всяка една неточност в мача. Май наблягате най-вече на засадите. Точно за това и аз споменавам същите отсъждания, но в полза на Левски.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
Tommi написа:petko.h.markov написа:Точно за това казвам,че ще останеш без пръсти.Каквото и да ти пишат,ти не четеш,а си повтаряш едно и също.Засадата си е
Но засадите не са с еднаква тежест за развоя на мача. И ние не коментираме евентуалното развитие, а коментираме развитието на база пост-фактум данни.
Значи тогава вината си е във футболистите ви.Не ви отсъждат засада,центрирайте си точно и отбележете гол.Явно футболистите на Литекс са по-добри и се възползват от съдииските грешки.
vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Ти засадата ли коментираш или това, че доведе до гол? Въпросът е точно принципен!
Като въпросът е принципен, би следвало да ни представиш всяка една съдийска неточност от мача, а не да показваш само една засада. Айде да не се правим на толкова принципни. Глупаво е да се поставя еднаква тежест на грешки, които са оказали съвсем различно влияние върху мача.
Ами не съм забелязал да оспорвате всяка една неточност в мача. Май наблягате най-вече на засадите. Точно за това и аз споменавам същите отсъждания, но в полза на Левски.
Защото те повлияха в най-голяма степен на изхода от мача.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Ти засадата ли коментираш или това, че доведе до гол? Въпросът е точно принципен!
Защото те повлияха в най-голяма степен на изхода от мача.
Нали не трябваше да издребняваме и да гледаме на всички спорни положения. А сега пък се гледат само тези, които са повлияли на играта...
Айде, откога почнахте да защитавате точно Мишев? Тоя при 2та гола сбърка 3 засади, даже и от 100 кладенеца да донесете вода грешките са си грешки. Проблема е, че няма да бъде наказан за това.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема