Скрити символи в българските банкноти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Скрити символи в българските банкноти

Мнениеот boabbb » 13 апр 2014 18:24

Ей Богу, вие сериозно ли :lol: Ако има недоволни от парите, да ги съберат и да ми ги донесат, ще се разбереме на лично къде :mrgreen: :lol: С удоволствие ще ви избавя от дяволските символи от картоните на Иван Милев ( петолевката са баш това ;) ) . Ужас ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 апр 2014 18:40

boabbb написа:Ей Богу, вие сериозно ли :lol: Ако има недоволни от парите, да ги съберат и да ми ги донесат, ще се разбереме на лично къде :mrgreen: :lol: С удоволствие ще ви избавя от дяволските символи от картоните на Иван Милев ( петолевката са баш това ;) ) . Ужас ...

Искам поне 20% комисионна за посредничество, чрез темата ми 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 апр 2014 18:42

South_Park написа:
boabbb написа:Ей Богу, вие сериозно ли :lol: Ако има недоволни от парите, да ги съберат и да ми ги донесат, ще се разбереме на лично къде :mrgreen: :lol: С удоволствие ще ви избавя от дяволските символи от картоните на Иван Милев ( петолевката са баш това ;) ) . Ужас ...

Искам поне 20% комисионна за посредничество, чрез темата ми 8-)

И аз мога да позабравя за известно време идеалите в които вярвам, срещу скромните 10% :oops:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

pomiqr149

Мнениеот pomiqr149 » 14 апр 2014 11:59

За 5 лв. си продадохте идеалите!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 апр 2014 13:10

Балкански Орел написа:Скритите символи са навсякъде песни, филми, пари, фирми, лога, игри и т.н.
Само глупаците не ги разбират тези неща.

Те същите не знам дали са глупаци, но вкарват един уникален аргумент. "като са скрити аз не ги виждам и да ги виждам не ги разбирам тогава това са глупости за това как ми влияят". Естествено,че ти влияят и то точно защото не ги разбираш. Същото е когато ръката ти гори на котлона, но нервната ти система не усеща болка тя ръката ти гори въпреки,че не усещаш болка и поражения върху ръката ти са на лице с болка или без болка, но когато има болка веднага ще си махнеш ръката от котлона и ще вземеш мерки.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2014 13:12

Alexx написа:
Балкански Орел написа:Скритите символи са навсякъде песни, филми, пари, фирми, лога, игри и т.н.
Само глупаците не ги разбират тези неща.

Те същите не знам дали са глупаци, но вкарват един уникален аргумент. "като са скрити аз не ги виждам и да ги виждам не ги разбирам тогава това са глупости за това как ми влияят". Естествено,че ти влияят и то точно защото не ги разбираш. Същото е когато ръката ти гори на котлона, но нервната ти система не усеща болка тя ръката ти гори въпреки,че не усещаш болка и поражения върху ръката ти са на лице с болка или без болка, но когато има болка веднага ще си махнеш ръката от котлона и ще вземеш мерки.

Ти какви мерки ще вземеш сега, като разбра за тези скрити символи? Един по-горе реши, че това е причината да не е богат, предполагам, че съвсем скоро ще е милионер, тъй като вече е разгадал какво пречи. Ти какви мерки ще вземеш по въпроса, за да не ти влияе пергела и "копието"?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”