Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
Как ви се струва, дали Божи86 би свършил работа в атаката на евротурнирите? Най-вероятно от лятото ще напусне Герена. 

Кировец написа:Как ви се струва, дали Божи86 би свършил работа в атаката на евротурнирите? Най-вероятно от лятото ще напусне Герена.
Не може да си сериозен, остава и Макрията да вземеме

Леевски, оле

Голямо плюене, голямо нещо от тия ''легенди"
Всички които сме си купили акции сме били балъци
Жалко и за Зафето и за Мето Деянов че са на тази маса, а навремето плаках като му счупиха крака в Галата..
Всички които сме си купили акции сме били балъци

Жалко и за Зафето и за Мето Деянов че са на тази маса, а навремето плаках като му счупиха крака в Галата..
delboy написа:Голямо плюене, голямо нещо от тия ''легенди"
Всички които сме си купили акции сме били балъци![]()
Някакъв боклук там, вратар ли е бил, говорил бил глупости

Леевски, оле

delboy написа:Голямо плюене, голямо нещо от тия ''легенди"
Жалки са цялата групичка на Паро. А единия смешник дето е на пресконференцията Емо Бучински ли е? Легенда бил? Тоя смешник има един мач в контрола за ЦСКА...Жалкар.
Venko123 написа:delboy написа:Голямо плюене, голямо нещо от тия ''легенди"
Жалки са цялата групичка на Паро. А единия смешник дето е на пресконференцията Емо Бучински ли е? Легенда бил? Тоя смешник има един мач в контрола за ЦСКА...Жалкар.
Това ли е тоя със синята ризка, нещо непознат ми се стори, пък той най-яко хранеше.

Ето този е. Големия ветеран, хвали се че бил капитан на Любо Пенев...В контрола.

Тоя ли клефук
За първи път го виждам ... Седнал да говори ...

Леевски, оле

-
- Контакти:
Ако другите имат оправдание, че са пенсионери, и изкуфяли вече, то Мето и Адалберт нямат, и много ме разочароваха, явно виждат, че Стойчо ще се застои начело на отбора, и ги е яд , че няма да мога да "пробват" начело на ЦСКА....жалкари. На Мето специално му звънах днес, и му казах, че за мен съществува повече.
RED_FOREVER_YOUNG написа:Ако другите имат оправдание, че са пенсионери, и изкуфяли вече, то Мето и Адалберт нямат, и много ме разочароваха, явно виждат, че Стойчо ще се застои начело на отбора, и ги е яд , че няма да мога да "пробват" начело на ЦСКА....жалкари. На Мето специално му звънах днес, и му казах, че за мен съществува повече.
Той поне направи ли опит да замаже положението?