XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи) 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи) 2:0

Мнениеот BRF » 14 апр 2014 10:08

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:След подобно представяне всички коментари са излишни. Дали ги подценихме или подходихме аматьорско към срещата не ме интересува, истината е че нито един играч не показа с нещо, че е на терена и нормално бяхме надиграни навсякъде. И това е, вдигаме главата и продължаваме. Аз на този отбор му се радвам и няма да им се сърдя или псувам за един или два слаби мача, особенно като се има предвид в какъв цикъл играем. Пределна мотивация в оставащите мачове и преследване на цел - ЛЕ, това е! И в понеделник повече хора на стадиона. Без много приказки и излишни изхвърляния, излизаме и си свършваме работата.

100% подкрепям това мнение!Станалото-станало.Никой не е казал,че сме непобедими и можем да си позволим да не сме мотивирани в който и да е мач.
Локото са си корав отбор и могат да бият всеки.
Недоумявам как този "стадион" получава лиценз,а за Армията се правеха панайри :? ?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 апр 2014 10:39

Само нека не говорим, че сме легнали в този мач. Нито ние имаме полза от загубата, нито "Локо" се борят за нещо сериозно в А група, така че няма логика да е уговорен. Янчев най-точно го е казал след мача - очаквали сме "Локо" сами да се бият. Полетели са в облаците играчите ни след последните 2 победи, решили са, че вече сме сигурни в ЕКТ (при задължителното условие, че УЕФА не ни накажат, което за момента няма как да знаем), знаят, че "Локо" имат доста проблеми, и ето ти подценяване (точно от това се опасявах преди двубоя) и загуба. ;) Както каза един колега малко по-назад, няма да им се сърдим за един или два слаби мача. Важното е да се стегнат след вчерашната загуба и в следващите двубои да са на ниво - те вече показаха, че могат да се вдигат в такива моменти, побеждавайки "Литекс" и "Ботев" след двата поредни мача без гол с "Черно море" и "Лудогорец".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 14 апр 2014 11:04

Udoji90 написа:Само нека не говорим, че сме легнали в този мач. Нито ние имаме полза от загубата, нито "Локо" се борят за нещо сериозно в А група, така че няма логика да е уговорен. Янчев най-точно го е казал след мача - очаквали сме "Локо" сами да се бият. Полетели са в облаците играчите ни след последните 2 победи, решили са, че вече сме сигурни в ЕКТ (при задължителното условие, че УЕФА не ни накажат, което за момента няма как да знаем), знаят, че "Локо" имат доста проблеми, и ето ти подценяване (точно от това се опасявах преди двубоя) и загуба. ;) Както каза един колега малко по-назад, няма да им се сърдим за един или два слаби мача. Важното е да се стегнат след вчерашната загуба и в следващите двубои да са на ниво - те вече показаха, че могат да се вдигат в такива моменти, побеждавайки "Литекс" и "Ботев" след двата поредни мача без гол с "Черно море" и "Лудогорец".

Не съм привърженик по принцип на конспиративните теории.. Според мен не може да става дума за ''лягане''.. По-скоро ако търсим нещо съмнително, то това е.. черното тото :x С ''Титан'' бяхме свикнали да се съмняваме в повечето мачове на отбора.. Я си задайте въпроса: Лупи с какво е по-чист от ''Титан'' и според вас не участва в схеми и нареждане на мачове?! ЗАЩО :?: като за момента това е най-лесния начин да вързва бюджета на отбора :|
Или ще ми кажете, че от водещите отбори само ЦСКА е чист като сълза и не е част от тото схемата, която е обзела цялото първенство.. Ето в събота например, два часа преди мача, човек занимаващ се с букитата ми каза да играя точен резултат на Левски-Литекс 1:2 :o Аз не залагам по принцип, а и като последния наивник все още вярвам, че не всичко е схема и му се изсмях.. Когато завърши мача се чувствах доста глупаво.. Просто съвпадение?! А дано, ама надали :shock:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 апр 2014 11:08

Коефициентът за Локо Пд варираше между 5.50 и 6.50 преди началото на мача. Никак нелош за изкарване на някой лев, особено след негативните резултати на преследвачите. Аз обаче не мисля, че това е причината да загубим вчера.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 апр 2014 11:27

Черно тото, полягване... Вие нормални ли сте?
Просто вчера не се получи. Пусто свръхочакване пак си казва думата. Българска работа. Почнаха се конспирациите. Ако бяхме били - Локо легнали. Е сега поне запушихме устите на тия дето ни убеждаваха как едни и същи лягали освен на Левски и на ЦСКА.
Сигурно и Барселона цъкат тото и лягат на ляво, на дясно?

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 апр 2014 14:13

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kgvZf6rrzS8&feature=youtu.be[/youtube]
Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 апр 2014 14:25

CSKA69 написа:
Udoji90 написа:Само нека не говорим, че сме легнали в този мач. Нито ние имаме полза от загубата, нито "Локо" се борят за нещо сериозно в А група, така че няма логика да е уговорен. Янчев най-точно го е казал след мача - очаквали сме "Локо" сами да се бият. Полетели са в облаците играчите ни след последните 2 победи, решили са, че вече сме сигурни в ЕКТ (при задължителното условие, че УЕФА не ни накажат, което за момента няма как да знаем), знаят, че "Локо" имат доста проблеми, и ето ти подценяване (точно от това се опасявах преди двубоя) и загуба. ;) Както каза един колега малко по-назад, няма да им се сърдим за един или два слаби мача. Важното е да се стегнат след вчерашната загуба и в следващите двубои да са на ниво - те вече показаха, че могат да се вдигат в такива моменти, побеждавайки "Литекс" и "Ботев" след двата поредни мача без гол с "Черно море" и "Лудогорец".

Не съм привърженик по принцип на конспиративните теории.. Според мен не може да става дума за ''лягане''.. По-скоро ако търсим нещо съмнително, то това е.. черното тото :x С ''Титан'' бяхме свикнали да се съмняваме в повечето мачове на отбора.. Я си задайте въпроса: Лупи с какво е по-чист от ''Титан'' и според вас не участва в схеми и нареждане на мачове?! ЗАЩО :?: като за момента това е най-лесния начин да вързва бюджета на отбора :|
Или ще ми кажете, че от водещите отбори само ЦСКА е чист като сълза и не е част от тото схемата, която е обзела цялото първенство.. Ето в събота например, два часа преди мача, човек занимаващ се с букитата ми каза да играя точен резултат на Левски-Литекс 1:2 :o Аз не залагам по принцип, а и като последния наивник все още вярвам, че не всичко е схема и му се изсмях.. Когато завърши мача се чувствах доста глупаво.. Просто съвпадение?! А дано, ама надали :shock:

Лупи може да е всякакъв, ама никога не е участвал в уговорени срещи и едва ли ще го направи! Дори и да фалира клуба и от това да зависи спасяването му не вярвам да уговори мач.
А иначе къде се беше скрил ти, и изведнъж след първия слаб мач пак излезе от дупката?

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 14 апр 2014 14:51

Venko123 написа:
CSKA69 написа:

Лупи може да е всякакъв, ама никога не е участвал в уговорени срещи и едва ли ще го направи! Дори и да фалира клуба и от това да зависи спасяването му не вярвам да уговори мач.
А иначе къде се беше скрил ти, и изведнъж след първия слаб мач пак излезе от дупката?

Не съм се крил - след мача с Лудогорец обещах, че няма да пиша повече в теми за Стойчо и ЦСКА.. Сега наруших обещанието си заради мнението на dreben23, което ме провокира да изразя и моето мнение..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 14 апр 2014 15:17

Че Локомотив се хвърли на живот и смърт е факт, но ние трябва да можем да играем и в такива мачове. Подценяване имаше на 100%, както и сгрешена тактика.

Иначе разликата с мача им срещу Левски е очевидна. Срещу Левски имаше 30 метра между защитници и халфове, а разиграващите футболисти в синьо бяха търпеливо чакани на 8-10 метра разстояние да измислят нещо. Локомотивци изглеждаха флегматични и незаинтересовани. Срещу ЦСКА във футболиста с топка задължително влизаха по двама, а целия отбор компактно подреден и надъхан. Така беше и есента в двата мача.

Мен не ме е яд , че на нас ни се хвърлиха - заслужиха си победата. Мен ме е много яд на такива отбори, които се хвърлят избирателно. За достойни отбори през сезона, мога да посоча само Берое и Черно море, които се хвърляха еднакво на всички. Но за съжаление, няма какво да се направи. Докато има отбори като Локомотив Пд, Ботев, Черноморец, които се хвърлят избирателно - така ще бъде.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 апр 2014 17:42

Не знам със сигурност,дали мача е уреден,но с един познат се чухме точно преди мача и той ми каза,че мача е изваден от залозите на„Еврофутбол“... :? ,какво означава това- не знам :roll: ,но със сигурност видях,че нашият отбор игра този мач,колкото да отбие номера и за протокола :!: -без хъс ,без агресия и борба,футбола отдавна не е само техника и тактика,почти всички спорни топки бяха за буферите,а нашите се пазеха като балерини,нещо ,което направо ме фрапира на фона на досега изиграните мачове!Така ли трябва да играе отбор борещ се за призово място :?: -не знам :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”