XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи) 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи)
4-5 спестени картона за гостите. Другото няма какво да се коментира толкова. Ако Левски бяха на мястото на гостите в тоя мач щяха да завършат с 10 човека.... Но така е, синьото БФС бута акционерите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Да започнем със спестеният директен червен картон на Делев още във втората минута. 

Последна промяна от гражданин от село на 13 апр 2014 23:21, променено общо 1 път.
- Udoji90
- Контакти:
alexdb написа:Udoji90 написа:Какво искам да схвана или не, си го знам аз най-добре, а не ти. В момента коментирам спортно-техническата част, защото сме в темата за мача. За управлението на отбора си има друга тема и подобни въпроси бих ги обсъждал там. Това, че тук не ги засягам, не значи, че не мисля и за тях и че искам да ги избягвам - просто мразя да се отклонявам от темата. Вероятно много от нещата, които казваш, са верни, но няма как да знаеш всичко, нито пък аз, нито пък който и да е друг фен в този форум. И точно защото има доста неща, които за външните хора не са ясни, рядко си позволявам да коментирам управленските въпроси.
Ами то спортно-техническите се видяхаИзчерпват се с поговорката "Гладна мечка хоро не играе". То не че ако е сита не си може толкова
Защото АД-то показва цял сезон някакъв антифутбол, но не може да се отрече, че влагаха голям хъс и желание. А това днес го нямаше. Да видим дали е случайно или ще стане тенденция
Ами, подцениха мача, не влизаха здраво в единоборствата и такъв е резултатът. Вярно е, че през пролетта основно с мотивация и физическа подготовка си печелим мачовете. Не съм съгласен, че играем "антифутбол", но и не играем някакъв много качествен такъв. В сравнение с останалите отбори обаче се представяме повече от прилично - ако ние играем антифутбол, то какво да кажем за тях? При всяко положение сме по-добре от есента (изключвам днешния мач - той беше слаб, колкото есенното ни гостуване там) и от това, което очаквах в началото на сезона.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Re: XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи) 2:0
Кво са подценили бе човек, чисто и просто лягаме. Причината е непонятна за всички ни. Колко удара отправихме по посока на вратата днес? Помоему беше само един дело на Омар Косоко.
Къде беше Емил Гъргоров, а Иван Стоянов след колко години ще получи пас от вратар на противника, за да се сети да стреля?
Кога ще се научи как се спира топката, всеки мач не може да си я спре? Кога Стойчо ще го махне от титулярния състав?
Защо не игра Ивайло Чочев? Ами Мартин Петров защо не игра?
Много въпроси, които ме навеждат на мисълта, че не желаехме да вземем точки от този мач!
Тони Силва щом забрави да прави финтове, работата е много страшна!
И един последен въпрос.. Коко Динев ще купи ли акции на ЦСКА?
Къде беше Емил Гъргоров, а Иван Стоянов след колко години ще получи пас от вратар на противника, за да се сети да стреля?

Много въпроси, които ме навеждат на мисълта, че не желаехме да вземем точки от този мач!

Тони Силва щом забрави да прави финтове, работата е много страшна!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Кво са подценили бе човек, чисто и просто лягаме. Причината е непонятна за всички ни. Колко удара отправихме по посока на вратата днес? Помоему беше само един дело на Омар Косоко.
Къде беше Емил Гъргоров, а Иван Стоянов след колко години ще получи пас от вратар на противника, за да се сети да стреля?Кога ще се научи как се спира топката, всеки мач не може да си я спре? Кога Стойчо ще го махне от титулярния състав?
Много въпроси, които ме навеждат на мисълта, че не желаехме да вземем точки от този мач!![]()
Тони Силва щом забрави да прави финтове, работата е много страшна!![]()
Ако трябва да навлизаме в теории на конспирацията, според мен разковничето за слабата игра се крие в равенството във Варна, нищо повече.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- mistreated
- Контакти:
Който малко има акъл в главата може сам да разбере какво искаше да каже Камбуров след мача. Далеч съм от мисълта да търся конспирации в този двубой. Просто Локо ИГРАХА, а ние го подценихме тотално. Нека видим какво ще стане на дербито.
Виждам, че някои хора получиха душевен оргазъм от загубата ни снощи. Единия от 150 мнение има 120 в темите за ЦСКА, а другия цяла седмица се беше скрил, като мишка след поредните резили на синия отбор, а в тази тема е страшно активен. Няма лошо, то друго не им остана. Защото дори и да играем "Анти-футбол" поне играем някаква форма на футбол. Тяхното трудно може да се определи с тази дума.
Виждам, че някои хора получиха душевен оргазъм от загубата ни снощи. Единия от 150 мнение има 120 в темите за ЦСКА, а другия цяла седмица се беше скрил, като мишка след поредните резили на синия отбор, а в тази тема е страшно активен. Няма лошо, то друго не им остана. Защото дори и да играем "Анти-футбол" поне играем някаква форма на футбол. Тяхното трудно може да се определи с тази дума.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Слаб мач за ЦСКА. Най-слабия от началото на сезона.
Дузпата - същата като положението на Домо срещу Блажевич, а дори Райс закачи топката.
Чест за Локо и мъжката им игра. Така помагат и на нас, за да работим по грешките и слабостите си. Нямахме положение за гол.
Дузпата - същата като положението на Домо срещу Блажевич, а дори Райс закачи топката.
Чест за Локо и мъжката им игра. Така помагат и на нас, за да работим по грешките и слабостите си. Нямахме положение за гол.
alexdb написа:Red Warrior написа:alexdb написа:Red Warrior написа:Не знам откъде решихте, че БотевЪ 2010 ще ни задминат като ги водим със 7 точки и имаме изиграни еднакъв брой мачове.
Ами имате преки мачове с Ботев и Лудогорец - пиши ги 6 загубени точки А имате и мач с Левски. Да не забравяме, че 3 поредни победи над Левски са ви клубен рекорд за всички времена
А, сега разбрах... ЦСКА само ще пада, а другите само ще печелят - ясно.
Ами то за вас следващия мач е Рубикона Ако паднете, което е доста вероятно, най-вероятно до края на първенството ще вземете точки от Локо Пд. в София, което обаче не е сигурно предвид, че ще е в мач без значение последния кръг![]()
Пич, ако Люпи не намери пари да се разплати с играчите ви и да им плати заплатите и заработените премии до следващия мач отичате директно. А то, че футболистите не се славят с голям акъл и интелект не се славят, ма не са и чак такива балъци, че да не знаят, че ако не си вземат парите сега, после няма да вземат нищо
А, бе, ама ти си рядко тъпо парче

Леевски, оле

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
След подобно представяне всички коментари са излишни. Дали ги подценихме или подходихме аматьорско към срещата не ме интересува, истината е че нито един играч не показа с нещо, че е на терена и нормално бяхме надиграни навсякъде. И това е, вдигаме главата и продължаваме. Аз на този отбор му се радвам и няма да им се сърдя или псувам за един или два слаби мача, особенно като се има предвид в какъв цикъл играем. Пределна мотивация в оставащите мачове и преследване на цел - ЛЕ, това е! И в понеделник повече хора на стадиона. Без много приказки и излишни изхвърляния, излизаме и си свършваме работата.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:След подобно представяне всички коментари са излишни. Дали ги подценихме или подходихме аматьорско към срещата не ме интересува, истината е че нито един играч не показа с нещо, че е на терена и нормално бяхме надиграни навсякъде. И това е, вдигаме главата и продължаваме. Аз на този отбор му се радвам и няма да им се сърдя или псувам за един или два слаби мача, особенно като се има предвид в какъв цикъл играем. Пределна мотивация в оставащите мачове и преследване на цел - ЛЕ, това е! И в понеделник повече хора на стадиона. Без много приказки и излишни изхвърляния, излизаме и си свършваме работата.
Ето това е мнение!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]