suareshampion написа:Аре бе ей гума ,махай го тоя даниелчо ,не виждаш ли че е скрит манаф и само дразни ?
mahtava ,честито приятел ! Ще я вдигнем ей ,след толкова много години ,най накрая ще я вдигнем . Наливай смело и наздраве .![]()
Джони ,скъса ми нервите твоя човек в много мачове ,заради действията си в защита,но пък много добре играе с глава и вкара много важни голове .Компенсира .
Важни три точки .Поредна вече незнам коя победа .Това доказва ,че сме НАЙ ПОСТОЯННИЯ ОТБОР тая година. Това постоянство липсваше при Бенитес ,за Далглиш изобщо няма да говоря ,там нямаше нищо ,само ядове и срам .
Вкарваме като луди ,вече имаме 93 гола .
Аз казах ,преди мача ,че имаме всички аргументи да спечелим .Бях сигурен и момчетата и треньора не ме подведоха .
Днес видях един Голям колектив..голямо себераздаване...голям характер за кой ли път вече ...голямо желание за победа ..страхотни голове ..голяма публика ...големи знамена ...голямо викане на всяка топка ..голям капитан,голям отбор ,голямо мач ..велик мач . Нямам думи.
Точно ,това което очаквах се случи отново .Колектива ,постоянството,агресията ,характера ,манталитета ,пресата ,головете ,красивата игра, смелия треньор,помоща от публиката ,всичко това взето заедно,отново ни донесе победата ! ЕВАЛА МОМЧЕТА ,ОБИЧАМ ВИ !
Ливърпул се завръща !
Може би на полувремето Роджърс ,можеше да извади офанзивен за по дефанзвиен играч ,предвид добрата преднина ,но щом сме победили ,значи отново решенията му са били правилни.
Давид Силва е голяма гад ,много хитър футболист ,такива каквито аз харесвам и трябваше да има винаги човек залепен до него. Оставихме го в някои моменти и той изравни мача ,но след това моя човек Коутиньо ,в който аз винаги съм вярвал им еба майката и донесе победата със точния си и примерен удар .
Сако много добре ,Миноле извади някои трудни топки ,но при втория гол ,трябваше да запази спокойствие .Трябва да работи още за психика .Хендерсън е ясен ,но сега ще почине . Фланаган още много трябва да работи за техника и за добрия контрол и пас .Останалите добре ,Стъридж трябваше да я подаде там ,както Суарес го прави . Егоист е ,няма спор. Но не можем да му се сърдим .Добър футболист .Важен футболист. Чакам да вида какво му е състоянието..
Престъпника в черно ,отново ни поряза .Отново ни ощети . Значи не искам да взимам отношение за техните спорни моменти ,но дори и да има нещо гнило ,то е СЛЕД нашата тесла . Това е много важно . Нека да им изгони мангала Фернандиньо още през първото полувреме ,да видим дали след това така щеше да се развие мача ?? Така друг път . Отиваха на една ръчичка . С 10 човека оставаха и както водехме с 2-0 ,нещата отиваха към 5-0 .Но той позволи на мангала ,да удари Луис в лицето и да доиграе мача ?! .Смешник. Но бихме ,не ме ебе какво е свирил ,след като бихме .Да е жив и здрав.
19тата е въпрос на време .Бием и 4те мача докрая .Никой не може да спре този СИЛЕН Ливърпул на Брнедън Роджърс !!! Мача срещу португлаския циганин ми е най сигурен .Това е още по твърда единица от днешната .Ще го ебем като куче .
19 19 19 19 19тата кеееееееееееееееееееф![]()
![]()
![]()
Тренер след тоя мач аз нямам никакви съмнения ШАМПИОНИ СМЕ!!!!!!
Съгласен съм с теб за Миньоле -много добър вратар на който му липсват топки но е млад и се надявам да се научи!
За мен най-покъртителния момент в мача беше сълзите в очите на ЕДИНСТВЕНИЯТ СТИВЪН ДЖОРДЖ ДЖЕРАРД !!!!!!!!!!
Заслужава я тая титла ЗАСЛУЖАВА Я ЗАЩОТО Е НАЙ-НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!!!!