XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи) 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот mistreated » 13 апр 2014 22:23

Синчец, ти цяла пролет чака слаб мач на ЦСКА, та да изпишеш един тон глупости в този подфорум ли? Отдавна съм спрял да се занимавам с вас и да се заяждам, щот сами почнахте да виждате колко сте трагични. Ама явно трябва пак да почна да ви редя! "Антифутболът" е все още 8 точки пред измисленото ви тимче и 7 пред "правилния"! Когато дори малко се доближите от "антифутбола" в класирането, тогава пълнете този форум с ла.ната си. Щот ставате ужасно жалки, при положение че "антифутболът" ви пляска 3 пъти подред в това първенство и ако се сборуват точките, на които се оставали след този "антифутбол" в четвърто поредно първенство свят ще ти се завие!
Прогнозата ми беше грешна, да. Аз ако познавах всички мачове щях да бутна "Еврофутбол" досега. Интересно защо не коментира прогнозите ми преди мача с Литекс, или с Ботев, или с вас!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 апр 2014 22:24

Не знам откъде решихте, че БотевЪ 2010 ще ни задминат като ги водим със 7 точки и имаме изиграни еднакъв брой мачове. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 апр 2014 22:24

allez_les_bluess написа: :o Как да не ви е помагал късмета бе, ти не си ОК! Особено па тая пролет: срещу Черноморец- гол в последната минута.Първия мач с Левски- една случайна грешка на Пелето и без удар във вратата бихте.Втория мач с Левски-случаен гол в 93-та минута. Във Варна- Черно море изпусна дузпа. Ботев ПД при 1:0 на "Армията" удрят греда в 90-тата минута...късмет луд, ма някой път не става само с късмет, трябва и игра :lol:

Супер, имали сме късмет! А колко пъти през есента беше обратното? 2 греди срещу "Локо" Пд на "Армията" в първия кръг; греда на Марсиньо срещу "Черно море" в третия кръг; греда в "Надежда" в 5-тия кръг (даже 2, ама след едната стана голът ни); греда в "Овча Купел" в 12-тия кръг (пак 2, ама при едната пак стана гол с добавката); греда при гостуването на "Ботев"; греда в реванша с "Левски". И тук даже не ти изброявам гредите в мачове, които спечелихме, нито някои спорни съдийски отсъждания срещу нас (разбира се имаше такива и в наша полза), нито някои късметлийски съперникови голове срещу нас. Сезонът има есенен и порлетен дял - през есенния често ни липсваше късмет и честно казано не съжалявам, че сега имаме такъв. А относно мачовете, които изброи, не смятам, че в някой от тях другият отбор заслужаваше да ни бие - в последното дерби второто полувреме си беше за нас, в Бургас също бяхме по-добрият отбор второто полувреме, а "Ботев" нищо не играха в четвъртък (и за тях важи изказването ти, че "не става само с късмет, трябва и игра").
Последна промяна от Udoji90 на 13 апр 2014 22:28, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2014 22:27

Red_Girl написа:
alexdb написа:
Аз на теб думи не ти вкарвам, цитирам Люпи и 3йчо :) А за късмета аз вече ти казах в кои мачове ви покри късмета. Ти кажи един, в който е бил срещу вас та за това не сте успели да биете ;)

Ми в повечето мачове можехме с повече да бием, но просто не ставаше. Мача с Лудите, задължително трябваше да бием, играхме мноого добре, както с тези срешу вас, макар да ви бихме, можеше с повече, плюс мачовете за купата- имахме положения и пак не ни достигна да вкараме, но отдавам и голяма част на това, че имахме и Сидибе. :lol: В мачовете досега, колкот и другите имаха някви положения чат пат-ние имахме двойно повече.

Свали си розовите очила. Лудогорец ви биха с късмет, но да не забравяме, че нямахте чисто положение и ви надиграха. Срещу Левски в единия мач ви покри съдията и вратаря, а в другия Туре и късмета. С Черноморец луд късмет. Срещу Ботев - луд късмет. Срещу Черно море по-скоро ония бяха каръци, но все пак :)
И това е тук за последните 6-7 мача. Ако гледаме целия сезон общо-взето ударихте късмета на Митов миналия сезон. От Лудогорец в Европа сте бая далеч, но все пак ;)
Както и да е - бегай пазарувай акции, че да не идете в Европата като миналия път :mrgreen: Макар, че това би бил много гаден номер на Лупи спрямо Левски.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 апр 2014 22:29

Тоя късмет много яко ни покрива срещу Левски, след като в 5 мача гол не може да ни вкарате. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 13 апр 2014 22:30

А и само да добавя - един от синия сектор беше написал по-назад в темата, че хъсът на Велев и некадърността на ЙЕШИЧ донесла последната титла на геренци от 2009-а... Да, ама не! Треньор на ЦСКА тогава беше Любослав Пенев, а титлата ви донесе тогавашният треньор на Литекс Станимир Стоилов, който ''елегантно'' загуби мача в Ловеч с Левски :idea:
Последна промяна от CSKA69 на 13 апр 2014 22:32, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 апр 2014 22:30

alexdb написа:
Свали си розовите очила. Лудогорец ви биха с късмет, но да не забравяме, че нямахте чисто положение и ви надиграха. Срещу Левски в единия мач ви покри съдията и вратаря, а в другия Туре и късмета. С Черноморец луд късмет. Срещу Ботев - луд късмет. Срещу Черно море по-скоро ония бяха каръци, но все пак :)
И това е тук за последните 6-7 мача. Ако гледаме целия сезон общо-взето ударихте късмета на Митов миналия сезон. От Лудогорец в Европа сте бая далеч, но все пак ;)
Както и да е - бегай пазарувай акции, че да не идете в Европата като миналия път :mrgreen: Макар, че това би бил много гаден номер на Лупи спрямо Левски.

Абсолютно не съм съгласна, явно си гледал други мачове или имаш нужда от очила.. :lol: Безсмислено е да се спори, само загуба на време.. Всичко ще си проличи, има време.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2014 22:32

Udoji90 написа:
allez_les_bluess написа: :o Как да не ви е помагал късмета бе, ти не си ОК! Особено па тая пролет: срещу Черноморец- гол в последната минута.Първия мач с Левски- една случайна грешка на Пелето и без удар във вратата бихте.Втория мач с Левски-случаен гол в 93-та минута. Във Варна- Черно море изпусна дузпа. Ботев ПД при 1:0 на "Армията" удрят греда в 90-тата минута...късмет луд, ма някой път не става само с късмет, трябва и игра :lol:

Супер, имали сме късмет! А колко пъти през есента беше обратното? 2 греди срещу "Локо" Пд на "Армията" в първия кръг; греда на Марсиньо срещу "Черно море" в третия кръг; греда в "Надежда" в 5-тия кръг (даже 2, ама след едната стана голът ни); греда в "Овча Купел" в 12-тия кръг (пак 2, ама при едната пак стана гол с добавката); греда при гостуването на "Ботев"; греда в реванша с "Левски". И тук даже не ти изброявам гредите в мачове, които спечелихме, нито някои спорни съдийски отсъждания срещу нас (разбира се имаше такива и в наша полза), нито някои късметлийски съперникови голове срещу нас. Сезонът има есенен и порлетен дял - през есенния често ни липсваше късмет и честно казано не съжалявам, че сега имаме такъв. А относно мачовете, които изброи, не смятам, че в някой от тях другият отбор заслужаваше да ни бие - в последното дерби второто полувреме си беше за нас, в Бургас също бяхме по-добрият отбор второто полувреме, а "Ботев" нищо не играха в четвъртък (и за тях важи изказването ти, че "не става само с късмет, трябва и игра").

Пич не бъркай късмета с некадърство и карък :) Късмет е като мачовете ви с Левски и Черноморец - мача свършил нямаш положение и някакъв случаен гол, който ти носи победата или противника изпуска чисто положение или удря греда, но в последната минута. Другото е некадърство и слаба игра. Левски в първите три-четири кръга имаха пет-шест греди, но си паднаха заслужено, защото нищо не играха.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 апр 2014 22:33

mistreated написа:Синчец, ти цяла пролет чака слаб мач на ЦСКА, та да изпишеш един тон глупости в този подфорум ли? Отдавна съм спрял да се занимавам с вас и да се заяждам, щот сами почнахте да виждате колко сте трагични. Ама явно трябва пак да почна да ви редя! "Антифутболът" е все още 8 точки пред измисленото ви тимче и 7 пред "правилния"! Когато дори малко се доближите от "антифутбола" в класирането, тогава пълнете този форум с ла.ната си. Щот ставате ужасно жалки, при положение че "антифутболът" ви пляска 3 пъти подред в това първенство и ако се сборуват точките, на които се оставали след този "антифутбол" в четвърто поредно първенство свят ще ти се завие!
Прогнозата ми беше грешна, да. Аз ако познавах всички мачове щях да бутна "Еврофутбол" досега. Интересно защо не коментира прогнозите ми преди мача с Литекс, или с Ботев, или с вас!

Не виждам никъде лайна, нито глупости. Всъщност виждам, но това е друга тема. Играхте слабо и в двата мача с нас, и във Варна и в Бургас. С Лц и Ботев вие казвате, че сте играли добре-няма да споря. И казвам неща, които казаха и ваши фенове, ама нали шампиони ще ставате, заваллъ... И 30 точки да сте пред нас-все тая-играете антифутбол. Даже, разбирам, днес сте продали мача. Лошо няма. Не разбрах с кого Локо Пд са играли по друг начин?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2014 22:35

Red Warrior написа:Не знам откъде решихте, че БотевЪ 2010 ще ни задминат като ги водим със 7 точки и имаме изиграни еднакъв брой мачове. :lol:

Ами имате преки мачове с Ботев и Лудогорец - пиши ги 6 загубени точки ;) А имате и мач с Левски. Да не забравяме, че 3 поредни победи над Левски са ви клубен рекорд за всички времена :)

Върни се в “ЦСКА”