валидол за теб написа:
Щом тоя "капацитет" ни плюва, всичко е окЗабележете муУ коментарите- пълна скръб и дълбока завист
Доставя ми голямо удоволствие.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
валидол за теб написа:
Щом тоя "капацитет" ни плюва, всичко е окЗабележете муУ коментарите- пълна скръб и дълбока завист
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:валидол за теб написа:
Доставя ми голямо удоволствие.
Udoji90 написа:alexdb написа:Udoji90 написа:Мнооооого слаб мач за нас - най-слабият след Нова година. Само един Косоко до последно се опитваше да направи нещо, Фо-Поре имаше няколко добри шпагата срещу Гади, но останалите - кръгла 0. Дузпата беше изпросена работа, но и без нея си падахме с тази игра.
Поздравления за "Локо", че играха сериозно и не се пазиха преди полуфинала за Купата. Интересно ми е какво ще кажат онези, които са били сигурни, че щели да ни дадат мача и да излязат с резервите.
На "Локо" пожелавам да продължават в същия дух, а нашите да се стягат!
Те излязоха с резерви. Това, че ви биха показва единствено, че резервите им са по-добри от вас, а вероятно и от пазените титуляри.
Излязоха с не повече от 2-3 резерви. И определено не легнаха, както ти очакваше на почивката.
Red_Girl написа:alexdb написа:
Да виждаш да се обяснявам като теб колко са добри Левски?![]()
Аз не съм розов акционер и нямам розови очила. Ако следиш коментарите ми многократно съм писал, че от 2007 г. нещата в Левски вървят от зле на по-зле. Че титлата от 2009 г. е случайна и е плод на хъса на Велев и некадърността на Йешич, както и че миналата година Митов го покри някакъв кански късмет в сума ти мачове, поради което (и то за съжаление) имаше интрига в първенството докрая и този провали подготовката за следващата година на отбора, просто защото не става за треньор.
Но ти да ми говориш, че 3йчо става за треньор, вие играете извънземен футбол и ще ставате шампиони наистина е смешно![]()
![]()
Никъде не съм казала, че ставаме шампиони и извънземен футбол. Не ми вкарвай думи. Казвам, че това, което играем с такива футболисти е много добре, особено на фона на цялата ситуация около отбора и по никакъв начин късмета не ни е помогнал, по-точно ни липсваше в някои мачове.
sin4ec написа:memnto написа:Доста посредствен мач от страна ЦСКА. Никаква идея за игра, тактика или пък нападателен футбол. Доста вял Гъргоров и Стоянов. За Милисавлевич няма кво да говоря даже - никакъв го нямаше. Тошко отне няколко важни топки в центъра и това си му беше, подавания от него - 0 (нула). Косоко се стара, но сам не става. Фо Поре ме изненада, игра доста прилично.
ЦСКА прсто не знаеше как да вземе победата в този мач. Това е. Грозна гледка бяхме днес.
Аз не виждам с какво днес бяхте различни от предните мачове. Срещу нас безумия на Ангелов и Туре ви подариха победите, в Бургас с късмет, във Варна отървахте точката с късмет, В Ловеч с късмет- е айде байгън!
валидол за теб написа:Днес е от части щастлив, ЦСКА-то ни паднаНо вътрешно е неудовлетворен, като жена му целогодишно
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red Warrior написа: Разбира се нямаше НИКАКВА дузпа срещу Електричката. Сам си бутна крака в М'боли като видя, че не може да стигне топката и защитник на ЦСКА покри вратата. Не знам само аз ли видях играта с ръка на Данчо Т. - чиста дузпа за ЦСКА, дълга топка от центриране...няма какво да говорим..
allez_les_bluess написа:
Как да не ви е помагал късмета бе, ти не си ОК! Особено па тая пролет: срещу Черноморец- гол в последната минута.Първия мач с Левски- една случайна грешка на Пелето и без удар във вратата бихте.Втория мач с Левски-случаен гол в 93-та минута. Във Варна- Черно море изпусна дузпа. Ботев ПД при 1:0 на "Армията" удрят греда в 90-тата минута...късмет луд, ма някой път не става само с късмет, трябва и игра
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта