Captain Stottlemeyer написа:Хубава тема, ама защо авторът е избрал снимка, на която детенце чете от руския буквар на Надежда Жукова!?....![]()
![]()
елементарно Уотсън, защото няма руски то пак е българска кирилица. понемаеш товариш.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:Хубава тема, ама защо авторът е избрал снимка, на която детенце чете от руския буквар на Надежда Жукова!?....![]()
![]()
nicromanser написа:д-р Ана Кочева има много здраве от мен близо 1 милиард говорят български. всеки славянски език е български
Captain Stottlemeyer написа:nicromanser написа:д-р Ана Кочева има много здраве от мен близо 1 милиард говорят български. всеки славянски език е български
Понякога е по-добре да си мълчиш и хората да се съмняват, че го правиш защото си тъп, отколкото да пропишеш и да разсееш всички съмнения...
Captain Stottlemeyer написа:nicromanser написа:д-р Ана Кочева има много здраве от мен близо 1 милиард говорят български. всеки славянски език е български
Понякога е по-добре да си мълчиш и хората да се съмняват, че го правиш защото си тъп, отколкото да пропишеш и да разсееш всички съмнения...
Балкански Орел написа:Българите са навсякъде, само не и в България.Това е горчивата истина, а българите в Русия, Украйна, САЩ, Испания и т.н са 100-пъти повече българи от тукашните етнически турци или цигани, напоследък и българи.
South_Park написа:ЕМИЛ написа:Това е прекрасно . Тук искам да задам следните два въпроса :Колко от тях имат наши паспорти и колко от тях се усещат като българи ?
Говорим за езика, италианският се говори от 100 милиона , но не 100 милиона са италианци.
Отностно паспортите , само тези от Македония са над 100 000 , като още толкова са стопирани или забавени - това че повечето от тях ги използват за работа в чужбина , не е важно , важното е че са доказали български произход , за да получат паспорт
South_Park написа:Captain Stottlemeyer написа:Хубава тема, ама защо на снимката авторът е поставил руския буквар на Надежда Жукова!?....![]()
![]()
Питай ВМРО, от там съм копирал
qnko_diviq написа:Captain Stottlemeyer написа:nicromanser написа:д-р Ана Кочева има много здраве от мен близо 1 милиард говорят български. всеки славянски език е български
Абе ти и в реалния живот ли си такъв многознайко ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта