Ливърпул-Манчестър Сити-3:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ливърпул-Манчестър Сити-15:37 по Диема
Защо мача ще почне в 37 ?
haha написа:Футболът в Англия с Висшата лига ли започва?
С купата на Англия
mitkod написа:Защо мача ще почне в 37 ?
мачовете през уикенда започват с 7 мин. закъснение, заради трагедията на Хилзбъро
1Х
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Udoji90
- Контакти:
Надявам се Ливърпул да победят, както и да вдигнат титлата в края на сезона.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
1:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Red thunderstorm
"На даден етап някои футболисти ще почувстват уплаха, тъй като титлата ще се усеща толкова близо, че спънка тук или там неизбежно ще доведе вълна от негативни помисли. От този миг насетне наистина положението се превръща в тест за характера на всички замесени – играчи, треньори и привърженици." Алън Хансън
В Ливърпул има хора с характер, знаещи и можещи! Трябва да го направят! Успех момчета! Енергията и вярата на феновете ще ви дадат сили!
В Ливърпул има хора с характер, знаещи и можещи! Трябва да го направят! Успех момчета! Енергията и вярата на феновете ще ви дадат сили!
- we are the champions
- Контакти:
3:1 на пук всички хейтъри !
-
suareshampion
Авторчето на темичката ,смятайте колко нерви хаби ,щом е стигнал дотук да прави тема ,за двата отбора ,които най много му бъркат в манаф..ия гъз ?
Умирам от кеф ,когато виждам ,фенчета на съдийското отборче ,както и това на Моуринката ,да НЕ се чустват добре.
Обожавам ги тия моменти .
Ливърпул ще победи във всички мачове до края и ще вдигне 19тата за ужас на авторчето на темичката и на всички ,които НЕ се чустват добре ,когато тоя велик ГРАНД побеждава .
И нека да използвам отново така малката трибунка ,която ми се дава и да отбележа ,че вече ОФИЦИАЛНО ,съдийското отборче е СРЕДНЯШКО отборче. Един отбор ,когато е 7ми в първенството си ,значи е СРЕДНЯК ,нал и така ?
Приятно хабене на нерви в близките 20тина годинки мили мои фенчета на това СРЕДНЯШКО ОТБОРЧЕ . Всичко се връща на тоя свят. Има господ. Не може да печелите по НЕЧЕСТНИЯ НАЧИН през последните 20 години и това да остане ненаказано ? Страдайте сега .Напълно заслужено страдание.
Гледайте как Ливърпул ще вдига купи и титли ПО ЧЕСТНИЯ НАЧИН за разлика от вас ..а вие ще се люшкате между посредственоста и безтитлието...
Умирам от кеф ,когато виждам ,фенчета на съдийското отборче ,както и това на Моуринката ,да НЕ се чустват добре.
Ливърпул ще победи във всички мачове до края и ще вдигне 19тата за ужас на авторчето на темичката и на всички ,които НЕ се чустват добре ,когато тоя велик ГРАНД побеждава .
И нека да използвам отново така малката трибунка ,която ми се дава и да отбележа ,че вече ОФИЦИАЛНО ,съдийското отборче е СРЕДНЯШКО отборче. Един отбор ,когато е 7ми в първенството си ,значи е СРЕДНЯК ,нал и така ?
Приятно хабене на нерви в близките 20тина годинки мили мои фенчета на това СРЕДНЯШКО ОТБОРЧЕ . Всичко се връща на тоя свят. Има господ. Не може да печелите по НЕЧЕСТНИЯ НАЧИН през последните 20 години и това да остане ненаказано ? Страдайте сега .Напълно заслужено страдание.
Гледайте как Ливърпул ще вдига купи и титли ПО ЧЕСТНИЯ НАЧИН за разлика от вас ..а вие ще се люшкате между посредственоста и безтитлието...
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:И нека да използвам отново така малката трибунка ,която ми се дава и да отбележа ,че вече ОФИЦИАЛНО ,съдийското отборче е СРЕДНЯШКО отборче. Един отбор ,когато е 7ми в първенството си ,значи е СРЕДНЯК ,нал и така ?![]()
Приятно хабене на нерви в близките 20тина годинки мили мои фенчета на това СРЕДНЯШКО ОТБОРЧЕ . Гледайте как Ливърпул ще вдига купи и титли ПО ЧЕСТНИЯ НАЧИН за разлика от вас ..а вие ще се люшкате между посредственоста и безтитлието...
Те тази седмица дори и не играят
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване