Скрити символи в българските банкноти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Скрити символи в българските банкноти

Мнениеот South_Park » 13 апр 2014 14:06

CTAHKO написа:Викаш, табелите на входа на подразделенията им не важат :lol: Васконти, по същата логика и аз мога да ти кажа, не ми показвай някакви сайтчета, а ми посочи къде във всички офиси и подразделения на компаният, "Bulgaria" е с главна буква ;) Дори и по служебните им автомобили и работните дрехи на техниците им 8-)

Факт, баща ми работи в ЕВН и е изписан надписът "bulgaria" на работните му дрехи
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 13 апр 2014 14:17

Нека имам повече такива ''рисунки'' в джоба били те и лоши :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 13 апр 2014 14:21

Саурон пак ни завладя. :(
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 апр 2014 14:28

South_Park написа:
CTAHKO написа:Викаш, табелите на входа на подразделенията им не важат :lol: Васконти, по същата логика и аз мога да ти кажа, не ми показвай някакви сайтчета, а ми посочи къде във всички офиси и подразделения на компаният, "Bulgaria" е с главна буква ;) Дори и по служебните им автомобили и работните дрехи на техниците им 8-)

Факт, баща ми работи в ЕВН и е изписан надписът "bulgaria" на работните му дрехи

А как така преминахме от едно прозрение със съдбоносно значение за човечеството, каквото е разкритието на "скритите" символи в 20-левката, към темата за малките и главните букви?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 апр 2014 14:36

vaskonti написа:
South_Park написа:

А как така преминахме от едно прозрение със съдбоносно значение за човечеството, каквото е разкритието на "скритите" символи в 20-левката, към темата за малките и главните букви?

За да не се прави нова тема .
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 апр 2014 15:05

Световната конспирация продължава :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 апр 2014 15:10

Чудя се, сега, след това фундаментално разкритие за кинтите, какво очаквате да се промени? А и след като парите все повече отстъпват на картите, някой ще се заеме ли да търси "скрити" символи върху дебитните и кредитни карти? Да видим пък там какви страхотии ни дебнат и ни се внушават?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 апр 2014 15:32

Бях чел наскоро, че българските банкноти били сред 3-те най-красиви валути от целия свят, като другите май бяха долара и швейцарския франк. Ако на някой не му харесват левовете, може да се отърве от тях като ми ги даде на мен. :mrgreen: Иначе е истина, че има тайни общества, които започват съществуването си през вековете на гонение от страна на църквата на всички прогресивни учени и интелектуалци. Нашите революционери Левски, Ботев и Раковски вече е доказано почти на 100%, че са били масони. Може да се види и снимката на Ботев с череп и сабя на масата - символи на масоните при посвещение.

Изображение
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 13 апр 2014 17:01

Red Warrior написа:Бях чел наскоро, че българските банкноти били сред 3-те най-красиви валути от целия свят, като другите май бяха долара и швейцарския франк. Ако на някой не му харесват левовете, може да се отърве от тях като ми ги даде на мен. :mrgreen: Иначе е истина, че има тайни общества, които започват съществуването си през вековете на гонение от страна на църквата на всички прогресивни учени и интелектуалци. Нашите революционери Левски, Ботев и Раковски вече е доказано почти на 100%, че са били масони. Може да се види и снимката на Ботев с череп и сабя на масата - символи на масоните при посвещение.

Изображение

Най-после някой друг да е по-запознат, масоните определено не са дявола, както са представяни навсякъде, и забележете, дори и по медийте винаги има това-онова написано срещу тях, проблемът им е, че корупцията и алчността са проникнали надълбока в тази институция. Да, има много "масони", които работят срещу хората, но това е защото си гледат личните облаги. В момента има огромно разделение между масоните в България заради изрода Овчаров и псетата му.
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 апр 2014 18:07

Никога не съм твърдял , че 100% от масоните са дяволски изчадия - факт 8-)
[/quote]

Върни се в “Свободна зона”