Скрити символи в българските банкноти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Скрити символи в българските банкноти

Мнениеот South_Park » 13 апр 2014 11:21

vaskonti написа:
South_Park написа:
vaskonti написа:
South_Park написа:
vaskonti написа:Скрити, скрити....колко толкова да са скрити? 8-)

Толкова , че ако не е тази тема , никой няма да забележи ;)

И какво като никой не забележи? А какво като някой забележи?

Когато вече си информиран и запознат , фокусът не действа повторно 8-)
Също така , какво ти е мнението за надписа EVN bulgaria - България е с малки букви , а ЕВН с големи
Т.е. ЕВН е по-голям от България , което на практика си е така , след като обират българският народ

Ами...едното е търговска марка, шрифта е част от търговската марка...а другото е име на държава, при това не абревиатура, както например САЩ, а обикновено име, на което само първата буква е голяма - по всички граматически правила, съществуващи от преди масонството да се появи(в случай, че кажеш, че масоните нарочно са измислили такава подвеждаща граматика).

При ЕВН - нито една буква не е голяма

Изображение
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 апр 2014 11:54

vaskonti написа:
South_Park написа:
vaskonti написа:Скрити, скрити....колко толкова да са скрити? 8-)

Толкова , че ако не е тази тема , никой няма да забележи ;)

И какво като никой не забележи? А какво като някой забележи?

vaskonti тези неща са важни, макар никой да не си дава сметка. Порови се в интернет или посети някоя библиотека и търси материали относно как работи подсъзнанието на човек и как реагира именно на точно такива символи.
Ето south park например е обобщил есенцията на нещата в мнението си по-горе.

South_Park написа:А образът на 5,20,50,100 лева символизира смърт,страх и робство ,което ни действа подсъзнателно да избягваме контакт с тези отрицателни символи и респективно да имаме малко пари ;)

Просто това е принципът на действие от чисто научна гледна точка-виждаш за миг даден образ-в този случай образът, който символизира смъртта от банкнотата за 5 лева, съзнателно не си даваш никаква сметка за това, не то прави никакво впечатление, но подсъзнанието ПОПИВА ВСИЧКО и веднага прави асоциация със заложените мисловни модели в дадения символ.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 апр 2014 12:12

Да бе, точно символите са ти виновни, че нямаш пари, просто няма какво друго да е.

South_Park написа:
vaskonti написа:Ами...едното е търговска марка, шрифта е част от търговската марка...а другото е име на държава, при това не абревиатура, както например САЩ, а обикновено име, на което само първата буква е голяма - по всички граматически правила, съществуващи от преди масонството да се появи(в случай, че кажеш, че масоните нарочно са измислили такава подвеждаща граматика).

При ЕВН - нито една буква не е голяма

Изображение

Не ми показвай някакви табелки, а ми покажи къде в сайта на компанията България е с малка буква.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 апр 2014 12:19

Викаш, табелите на входа на подразделенията им не важат :lol: Васконти, по същата логика и аз мога да ти кажа, не ми показвай някакви сайтчета, а ми посочи къде във всички офиси и подразделения на компаният, "Bulgaria" е с главна буква ;) Дори и по служебните им автомобили и работните дрехи на техниците им 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 апр 2014 12:24

Ами не е същото защото това не е някакво сайтче, а официалният им сайт.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Най-добрата торбичка
Контакти:

Мнениеот Най-добрата торбичка » 13 апр 2014 12:32

Изображение :) :) :)
[wrapimg=]http://31.media.tumblr.com/ed85acfbc30ce79ff2f33e36772981ba/tumblr_ml71isoqnc1qgbp1jo1_250.gif[/wrapimg]
Levskar_90 написа:Щастие носи най-добрата торбичка, която не се къса даже когато е препълнена ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 апр 2014 12:40

vaskonti написа:Ами не е същото защото това не е някакво сайтче, а официалният им сайт.

Същото е, защото и това не е "някаква табела", а е входа на тяхно подразделение или централа :) Ти го приравняваш, едва ли не като някаква пътна табела, която всеки може да напише 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

pomiqr149

Мнениеот pomiqr149 » 13 апр 2014 12:53

bubka написа:
DmG написа:болен мозък НАМЕРИ СИ РАБОТА

Кой е болен мозък?! Не си ли ти точно такъв. Поне зачете ли се малко в статията или започна директно да обиждаш. Винаги може да се извлече някаква полезна информация от подобен род "конспиративни" статии. Мен лично ми стана доста гадно като видях фигурата с косата на петолевката. Запознат ли си как работи подсъзнанието на човек и реакцията на това подсъзнание при възприятие именно на символи, в които е вложено някакво общовалидно значение. И тук ти говоря в чисто научен аспект. Такива "рисунки" нямат място върху банкнотите.

До преди 12 часа не беше виждал тези "сатанински" символи на банкнотите, но са ти влияели на теб и на целия народ! Много ми е интересно как се ръкостискат хората, за да не им попада палеца в горната част на ръката. Някои циганки нямат този проблем, защото нямат палци.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 13 апр 2014 13:34

Не знам, интересно е, но аз просто нямам за главна цел да изкарвам колкото се може повече пари, за мен те са средство, важни са, разбира се, няма как да се живее без тях в днешно време, но не обичам да се стискам и да си трупам пари, дали е заради тези знаци, не знам, по-скоро мисля, че не е, но наистина е интересна теория.
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 апр 2014 13:42

Скритите символи са навсякъде песни, филми, пари, фирми, лога, игри и т.н.
Само глупаците не ги разбират тези неща.
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Свободна зона”