Не искам да повтарям вече казани неща, но има много факти, които ме карат да съм против Мъри като национален треньор. Например, така и не се научи да чист ляв бранител в отбора, с изключение на Веско Минев напоследък - добре поне, че за него се сети. Дано само не е забравил, че съществуват Ивайло Петков, Мишо Венков и Петър Занев. Защо пък не вика Вальо Илиев за централен бранител, никой не може да разбере.
Най-голямата глупост на Мъри обаче беше, че повика Миланов за мачовете с Черна гора и Италия, въпреки че Живко беше контузен и не само, че не игра в нито един от тези 2 мача, ами се възстановява още над месец след това и даже за Левски не можа да играе дълго време.
Не знам за вас, но треньор, който вика трайно контузен футболист в националния си отбор, е, меко казано, НЕАДЕКВАТЕН и трябва да бъде сменен. Лично аз не съм чувал за по-голяма треньорска глупост от този случай с Живко Миланов.
"Най-великия треньор"-Мъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: "Най-великия треньор"-Мъри
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
crap,а и всички останали.Спрете да давате меродавното си мнение,че дразните.Не виждате ли всички,че спорта ни е съсипан?Май не!На последната олимпиада колко медала взехме и не регистрирахме ли едно от най-срамните си постижения,не се ли върнахме в 50-те.Според вас явно не.Водещите ни отбори падат от австрийски и швейцарски отбори,а кипърските играят в ШЛ.Това е без значение за вас,просто няма връзка с реалността!ДА,водещи футболисти в "грандовете" гулаят и пиянстват,няма проблем,това са отлични футболисти, с които трябва да се печелят квалификации.Срам за тебе Мъри,който стигна 1/4 финал на УЕФА и се класира за ШЛ,имаш 2 шампионски титли,3 купи на България,1 суперкупа.СРАМ.Колко слаб треньор си,почнал си от лятото на 2004-та и за тези 5 години имаш само 6 купи и 2 пробива в Европата.О бедний Мъри,о бедний Стоилов.
Предлагам,най-отговорно за кандидати за треньор на голямата европейска сила България 50% от пишещите във форума,които сигурно като мен са печелили европейската титла с националния на Football Manager,a може и да са взели,и някоя смешна купа на УЕФА и няколко КЕШ с български отбори.
Просто виждам,че нашия футбол регресира не само в спортно-техническо и професионално отношение,но и феновете прогреивно "поумняват" и стават "разбирачи",в следствие на гледане на ШЛ и игра на ФМ.Но разбира се целия ни спорт и държава прогресират в това отношение.
Предлагам,най-отговорно за кандидати за треньор на голямата европейска сила България 50% от пишещите във форума,които сигурно като мен са печелили европейската титла с националния на Football Manager,a може и да са взели,и някоя смешна купа на УЕФА и няколко КЕШ с български отбори.
Просто виждам,че нашия футбол регресира не само в спортно-техническо и професионално отношение,но и феновете прогреивно "поумняват" и стават "разбирачи",в следствие на гледане на ШЛ и игра на ФМ.Но разбира се целия ни спорт и държава прогресират в това отношение.
България !!!!
Я ти сега хубаво се замисли,над кого ни бяха победите и имаше ли ги въобще при Хр.Стоичков,Ст.Младенов,Пламен Марков и Димитър Пенев???[/quote]
Братле,няма смисъл да им обясняваш,нека си плюят.Аз продължавам да твърдя,че по-добър треньор от Мъри в България няма,той е единственият,който се е доказал в ЕКТ,друг доказан от младите специалисти просто няма.Разбира се,съвсем не е безгрешен,но,ако някой заслужава шанс,това е той,просто защото е постигнал нещо,немислимо за друг треньор в последните 20 години.Самите футболисти се изказват постоянно,че той е най-добрият треньор и си върши добре работата.Аз му вярвам.Истина е обаче,че без Сираков до себе си,Мъри почва да прави необмислени неща,именно Ловеца е човекът,който може да гарантира класиране на Евро 2012.Че е мръсник,мръсник е,че е един от най-големите ни играчи,така е,че е най-доказалият се бг ръководител,така е.Идеални хора няма,за да успееш,не може да си добър човек,за съжаление.Ако основните ни футболисти са здрави по време на квалификациите,имаме огромен шанс да се класираме.След като видя жребия,ще си дам прогнозата.
Братле,няма смисъл да им обясняваш,нека си плюят.Аз продължавам да твърдя,че по-добър треньор от Мъри в България няма,той е единственият,който се е доказал в ЕКТ,друг доказан от младите специалисти просто няма.Разбира се,съвсем не е безгрешен,но,ако някой заслужава шанс,това е той,просто защото е постигнал нещо,немислимо за друг треньор в последните 20 години.Самите футболисти се изказват постоянно,че той е най-добрият треньор и си върши добре работата.Аз му вярвам.Истина е обаче,че без Сираков до себе си,Мъри почва да прави необмислени неща,именно Ловеца е човекът,който може да гарантира класиране на Евро 2012.Че е мръсник,мръсник е,че е един от най-големите ни играчи,така е,че е най-доказалият се бг ръководител,така е.Идеални хора няма,за да успееш,не може да си добър човек,за съжаление.Ако основните ни футболисти са здрави по време на квалификациите,имаме огромен шанс да се класираме.След като видя жребия,ще си дам прогнозата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Все още никой не ми е отговорил на въпросите, май нямате какво да кажете!
YA GUNNERS YA
да сме му дадяли 1 цикъл да покажел качества!
Ами ето че БФС му го даде, к'во ревете!
ама цели 7 мача от 10 възможни в предните квалификации не се ли броят!?!
цели 7 мача, за цяла 1 година!
а за това че Стоилов е слаб тактик и че няма никаква идея как да играе срещу конкретния противник пред себе си?
доказателството е в тези 7 мача, в колко от тях още през първото полувреме ни вкарват гол и после търсим чудото за да оправим положението!
- още в първия му мач (Ирландия), за който имаше на разположение 2 месеца за подготовка, ни тресват в 1-та минута!
- във втория бием с 2:0 Кипър, като второто попадение е в 90-тата минута!
- в третия му мач (Ирландия), който е от изключителна важност, пак допускаме гол през първото полувреме!
- в четвъртия е още по-фрапиращо, защото играем у дома срещу Черна Гора, цяло първо полувреме неможем да направим нищо свястно и едвам успяваме да изравним в 45-тата минута!
- в петия мач, в който играем на живот и смърт с Италия, още първото полувреме ни разпасват и ни вкарват 2 гола без да се напрягат!
- в шестия мач е пълния срам от тея квалификации, 2 гола за Кипър още в първите 20 минути и още купчина изпуснати положения за тях! Мъри обяви, че не той е виновен за този безпрецедентен резил!!!
- в седмия мач най-сетне стана чудото, бием категорично Грузия у дома, пред безпрецедентните под 1000 зрителя на стадиона!!!
Мъри обвинява, за тези резултати, първенството ни, футболистите, шанса и късмета на противника и всичко останало, но не и себе си! Чак да го съжали човек! И въпреки това си прави устата, че може да постигне резултати на следващите квалификазии!
АЗ НЕ МУ ВЯРВАМ!!! Той сам е показал защо!!!
а за това че Стоилов е слаб тактик и че няма никаква идея как да играе срещу конкретния противник пред себе си?
доказателството е в тези 7 мача, в колко от тях още през първото полувреме ни вкарват гол и после търсим чудото за да оправим положението!
- още в първия му мач (Ирландия), за който имаше на разположение 2 месеца за подготовка, ни тресват в 1-та минута!
- в третия му мач (Ирландия), който е от изключителна важност, пак допускаме гол през първото полувреме!
- в четвъртия е още по-фрапиращо, защото играем у дома срещу Черна Гора, цяло първо полувреме неможем да направим нищо свястно и едвам успяваме да изравним в 45-тата минута!
- в петия мач, в който играем на живот и смърт с Италия, още първото полувреме ни разпасват и ни вкарват 2 гола без да се напрягат!
- в шестия мач е пълния срам от тея квалификации, 2 гола за Кипър още в първите 20 минути и още купчина изпуснати положения за тях! Мъри обяви, че не той е виновен за този безпрецедентен резил!!!
- в седмия мач най-сетне стана чудото, бием категорично Грузия у дома, пред безпрецедентните под 1000 зрителя на стадиона!!!
Мъри обвинява, за тези резултати, първенството ни, футболистите, шанса и късмета на противника и всичко останало, но не и себе си! Чак да го съжали човек! И въпреки това си прави устата, че може да постигне резултати на следващите квалификазии!

Най-страшното в тази работа е, че националите ни изглеждат доста демотивирани, и като цяло не си дават зор дори да изпълнят центъра като хората... разбира се от там спада и играта им като цяло-играят по-слабо от всякога! Дори победата над Грузия беше постигната с изключително слаба игра, и тренировачно темпо. Да не говорим, че тея приателски мачове, които се организират в 59тата минута, са под всякаква критика-никой не си дава зор за нищо. Като гледах мача с Латвия се хванах за главата! Положението е МНОГО ТЕЖКО, и когато имаме един безотговорен треньор оглавяващ отбора, нещата придобиват още по страховит вид! Най-големия грях на Станимир Стоилов, по прякор "мъри", е именно че след срамната загуба от Кипър той хвърли вината върху 21-2 годишната ни защита, и за него темата приключи, но аз няма да забравя тази издънка никога, и ще я натъртвам всеки път когато някой се опита да защити този безхаберник-тук трбябва да вмъкнеме и абсолютно идиотското поведение на Борислав Михайлов, по прякор "перуката", който место да подкрепи отбора в този тежък момент, и да се опита да махне напрежението от плещите на тези момчета, той напротив, изля още повече пумия върху тях. Тези 2 тези които изказах по-горе са доста сериозни и трудно биха били успорени, заставането срещу тях е само по себе си несериозно-просто защото ще бъде изпълнено с оправдания и безкраини обеснения. По-рано в тази тема зададох няколко въпроса, но те останаха неотговорени, надявам се немалкото защитиници на "мъри" най-сетне излязат от мишите си дупки и да отговорят, но както вече казах-нека се опитат да дадът по-смислени и нормални отговори! Все пак тук сме се събрали да обсъждаме и коментираме разни въпроси.
YA GUNNERS YA
Lyubooo написа:да сме му дадяли 1 цикъл да покажел качества!
Всичко това което казваш е факт,но защитниците на Мъри,няма да се съгласят с теб,защото ти не разбираш от правилен футбол.Това е.Аз също не го разбирам,crap също...и още много други.Отделна е тезата на някои поддръжници на Синоптика,че Пламен Марков е прецакал тези квалификации с трите си хикса и Мъри не успял да навакса.Е,с по-правилен футбол можеше и да успее.
Само Черно море.
- bigbonusprize
- Контакти:
crap написа:Най-страшното в тази работа е, че националите ни изглеждат доста демотивирани, и като цяло не си дават зор дори да изпълнят центъра като хората... разбира се от там спада и играта им като цяло-играят по-слабо от всякога! Дори победата над Грузия беше постигната с изключително слаба игра, и тренировачно темпо. Да не говорим, че тея приателски мачове, които се организират в 59тата минута, са под всякаква критика-никой не си дава зор за нищо. Като гледах мача с Латвия се хванах за главата! Положението е МНОГО ТЕЖКО, и когато имаме един безотговорен треньор оглавяващ отбора, нещата придобиват още по страховит вид! Най-големия грях на Станимир Стоилов, по прякор "мъри", е именно че след срамната загуба от Кипър той хвърли вината върху 21-2 годишната ни защита, и за него темата приключи, но аз няма да забравя тази издънка никога, и ще я натъртвам всеки път когато някой се опита да защити този безхаберник-тук трбябва да вмъкнеме и абсолютно идиотското поведение на Борислав Михайлов, по прякор "перуката", който место да подкрепи отбора в този тежък момент, и да се опита да махне напрежението от плещите на тези момчета, той напротив, изля още повече пумия върху тях. Тези 2 тези които изказах по-горе са доста сериозни и трудно биха били успорени, заставането срещу тях е само по себе си несериозно-просто защото ще бъде изпълнено с оправдания и безкраини обеснения. По-рано в тази тема зададох няколко въпроса, но те останаха неотговорени, надявам се немалкото защитиници на "мъри" най-сетне излязат от мишите си дупки и да отговорят, но както вече казах-нека се опитат да дадът по-смислени и нормални отговори! Все пак тук сме се събрали да обсъждаме и коментираме разни въпроси.
1. Мъри не хвърли вината върху 22 годишната ни защита. До колкото си спомням каза, че целият отбор е виновен. Но определено защитата ни беше смешна. Това се случи защото оня русия се помисли за голяма звезда и съдбата го върна в правият път набързо...
2. Националите ти изглеждат доста демотивирани ли? Кога бяха по мотивирани? Аз се сещам единствено и само за преди 15 години. Но това не беше мотивация а майсторлък...
3. Слабо сме играли...дрън дрън. Та кога за последно е била хубава играта? При пламен Марков по добре ли беше? При Стоичков? Кога беше по добре? А сетих се. Преди 15 години....
4. Борислав Михайлов и хората около него са абсолютни безхаберници! Тук съм съгласен. Стоят там само пари да печелят...Лична облага да търсят. Никаква ръководна мисъл и стратегия. Пълни бастуни...
Аз съм защитник на Мъри! Не ти знам въпросите какви са ти. Не ми се и чете...
Мъри е добър избор! Ето ти факти. Зарежете червените очила! Ето какво казва един голям футболист и човек, чието мнение аз лично уважавам:
Димитър Бербатов категорично застана и зад националния селекционер Станимир Стоилов, на когото Изпълкомът на БФС гласува доверие за евроквалификациите. „Моето мнение напълно се покрива с тяхното. Мъри се старае да даде най-доброто от себе си, и мисля, че го прави. Това, че не успяхме да се класираме е отделен въпрос, не успяхме да вземем точки във възловите двубои, които трябваше. Но мисля, че правилният човек е на работа като национален селекционер и има добро бъдеще,” обяви голмайсторът.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Бербо се е пошегувал сигурно
Искам наистина да излезе прав,с това свое изказване в защита на Синоптика,но...не вярвам да стане.
Само Черно море.
Позволете ми да споделя мнението на Димитър Бербатов,футболист,който играе под ръководството на един от най-великите треньори в историята-сър Алекс Фъргюсън.Смея да твърдя,че Митко разбира от футбол,определено не се мазни на Мъри,а и не може да го обвините във всички сини грехове.За мен това мнение тежи доста,дано и предстоящите квалификации покажат неговата състоятелност.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.