becks32milan написа:Levskar_90 написа:Смятай на 15 години уиските, водки. Ужас
Аз съм на 16, той на 17.
На 18 вече ще сте непоправими алкохолици, а до 24 не ми се мисли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Levskar_90 написа:Смятай на 15 години уиските, водки. Ужас
Аз съм на 16, той на 17.
Levskar_90 написа:Смятай на 15 години уиските, водки. Ужас
Levskar_90 написа:becks32milan написа:Levskar_90 написа:Смятай на 15 години уиските, водки. Ужас
Аз съм на 16, той на 17.
На 18 вече ще сте непоправими алкохолици, а до 24 не ми се мисли
kirchaka написа:Levskar_90 написа:Смятай на 15 години уиските, водки. Ужас
Чакай ся,недей се шашвай като пенсионер,това са годините в които всеки ходи по дискотеки и се запознава за пръв път с купоните,алкохола и общо взето това е!Ся,че има индивиди дето се чукат на по 15-16,че има дето от толкова почват с цигарите и тревичката,лекоСега кажи че ти на 16,17 не си ходил по дискотеки,а си седял по цял ден и си учил
Levskar_90 написа:kirchaka написа:Levskar_90 написа:Смятай на 15 години уиските, водки. Ужас
Чакай ся,недей се шашвай като пенсионер,това са годините в които всеки ходи по дискотеки и се запознава за пръв път с купоните,алкохола и общо взето това е!Ся,че има индивиди дето се чукат на по 15-16,че има дето от толкова почват с цигарите и тревичката,лекоСега кажи че ти на 16,17 не си ходил по дискотеки,а си седял по цял ден и си учил
Как влизате на 16,17 на дискотеки. Тука бая проверяват и трудно може да влезе лице под 18.
Levskar_90 написа:kirchaka написа:Levskar_90 написа:Смятай на 15 години уиските, водки. Ужас
Как влизате на 16,17 на дискотеки. Тука бая проверяват и трудно може да влезе лице под 18.
becks32milan написа:Киро, ще ходиш ли да се снимаш на трона ?

[/center]becks32milan написа:Киро, ще ходиш ли да се снимаш на трона ?
kirchaka написа:becks32milan написа:Киро, ще ходиш ли да се снимаш на трона ?
Че кък,една тайфа сме се събралиАма мислим да го посетим на Античния театър,с надеждата да има по-малко хора.Ти?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта