kirchaka написа:
Охааа,тука има интрига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Баси 3320 на това с цицитеДокато не я пуснах нея, не можах да хвана системата на играта
![]()
becks32milan написа:Кирчак, днеска бил ли си в мол Пловдив ?![]()
kirchaka написа:becks32milan написа:Кирчак, днеска бил ли си в мол Пловдив ?![]()
Тц,бях на кръчме,загубил съм тренинг и ме замота главата от 3 бириЩо бре,да не си видял някой потенциален Кирчак
becks32milan написа:kirchaka написа:becks32milan написа:Кирчак, днеска бил ли си в мол Пловдив ?![]()
Тц,бях на кръчме,загубил съм тренинг и ме замота главата от 3 бириЩо бре,да не си видял някой потенциален Кирчак
Мда, с една много хубава потенциална невеста
kirchaka написа:becks32milan написа:kirchaka написа:becks32milan написа:Кирчак, днеска бил ли си в мол Пловдив ?![]()
Мда, с една много хубава потенциална невеста
Ооо,щом има невеста можеш да си сигурен,че не съм азАз съм си ръб,хода по кръчмета с други кочове
![]()
Пък може и да има невеста скоро,вървят нещата
kirchaka написа:Ем тей,от Ботев и от Челси,кой ща иска тебеИначе за кръчмета,ако си от Тракия няма как да не си чувал за Мистрал,трябва да посетиш това място,ще се преродиш друг човек
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта