"ЦСКА завинаги"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: "ЦСКА завинаги"

Мнениеот Кашчей » 11 апр 2014 19:01

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:.....Кировец, ти наистина ли си толкова незнаещ и неразбиращ?
.....

Че аз, ако знаех и разбирах всичко щях да се пиша Кашчей II :mrgreen: ;)

Удобно си пропуснал по-важната част от постинга ми, но така си решил-така си направил.

Декларацията на ЦСКА към Чакмаков е с доста странно разширение днес:до вчера беше само, че имал договор да ремонтира Сектор Г до 1-и април, а днес вече се оказва, че договорът бил срещу заплащане, но не се споменава на кой октомври е подписан, защото и 1-и и 31-и са все октомври, като разликата е голяма.Да не говорим, че няма как акционерите да приемат да платят, защото плаща дружеството, а не акционерите да вадят парите от джоба си.. нооо..ти не си Кашчей ІІ и вярваш на всичко написано, когато ти отърва :mrgreen:

ПП-Не намирам за нормално, човек с висше образование да не знае кой променя законите в една държава, и в частност у нас, а ти си се пиши както искаш!

Нямам висше образование. Това не ми пречи да разсъждавам трезво, да бъда грамотен и трудоспособен. От днес разбирам, че всеки висшист трябва да и всезнаещ като теб.

Кировец, отново пропусна написаното от мен по темата, за да ми отговориш само лично!

Кажи сега, ако ще плащат акционерите за свършеното, или са щели да плащат, за несвършеното, от Чакмаков, те от собственият си джоб ли ще извадят парите, или ще плати ЦСКА? И не ми излизай с приказки от рода на, че акционерите и ЦСКА са едно и също!
Васконти ти написа нещо няколко реда по-нагоре за условията на концесията-дано си прихванал от написаното!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 апр 2014 19:05

vaskonti написа:Ами това, че вади някакви пари за ЦСКА без да е част от ЦСКА.
Все едно ти, ако имаш достатъчно кинти, да отидеш и да кажеш, че искаш да направиш това и това. Ще го направиш ли на сляпо или ще го направиш така, че да си сигурен, че направеното ще остане за клуба, а няма държавата тепърва да предоговаря условията защото "апартамента е след ремонт, следователно е по-скъп"?
Няма нищо по-нормално от това да иска някаква възвращаемост, точно защото не е част от клуба. Ако щеш, може да иска възвръщаемост защото това само по себе си ще е доказателство, че клуба се управлява адекватно. Далеч съм от мисълта, че е добрия самарянин, но със сигурност към днешна дата не заслужава негативно отношение.

Какви пари вади той на добра воля без да иска какъвто и да е вид гаранция? Според мен - 0 лева. Ентусиастите първо се хвърлят във дълбоката вода и едва тогава мислят колко време биха издържали без въздух. Чакмаков е обезпечил парите си.
За мен това не е ентусиазъм, а бизнес инвестиция, която в случая - признавам е по-добър ход от купуването на акции. Има едни гарантирани 70% приход.
Последна промяна от Кировец на 11 апр 2014 19:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 апр 2014 19:08

Кашчей написа:Кировец, отново пропусна написаното от мен по темата, за да ми отговориш само лично!

Кажи сега, ако ще плащат акционерите за свършеното, или са щели да плащат, за несвършеното, от Чакмаков, те от собственият си джоб ли ще извадят парите, или ще плати ЦСКА? И не ми излизай с приказки от рода на, че акционерите и ЦСКА са едно и също!
Васконти ти написа нещо няколко реда по-нагоре за условията на концесията-дано си прихванал от написаното!

Тия 70% какво са според теб? Дали не са - онези " допълнителни финансови опции", които вместо да отиват в клуба ще потънат в банковата сметка на Чакмаков? Каква е гаранцията, че той ще ги дава на школата? Това и клубът можеше да прави?! Каква е логиката, че не се сещам.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2014 19:09

Кировец написа:
Все едно ти, ако имаш достатъчно кинти, да отидеш и да кажеш, че искаш да направиш това и това. Ще го направиш ли на сляпо или ще го направиш така, че да си сигурен, че направеното ще остане за клуба, а няма държавата тепърва да предоговаря условията защото "апартамента е след ремонт, следователно е по-скъп"?
Няма нищо по-нормално от това да иска някаква възвращаемост, точно защото не е част от клуба. Ако щеш, може да иска възвръщаемост защото това само по себе си ще е доказателство, че клуба се управлява адекватно. Далеч съм от мисълта, че е добрия самарянин, но със сигурност към днешна дата не заслужава негативно отношение.

Какви пари вади той на добра воля без да иска какъвто и да е вид гаранция? Според мен - 0 лева. Ентусиастите първо се хвърлят във дълбоката вода и едва тогава мислят колко време биха издържали без въздух. Чакмаков е обезпечил парите си.
За мен това не е ентусиазъм, а бизнес инвестиция, която в случая - признавам е по-добър ход от купуването на акции. Име едни гарантирани 70% приход.

Нещо за баскетболната зала да кажеш?
Кога за последно някой, който е част от ЦСКА е направил ремонт, по-различен от забиването на 1 пирон, та сега си седнал да държиш сметка на външен за клуба човек? Ти какво сега, обвиняваш го, че не си дава парите без да търси нещо насреща? Да не би да предпочиташ да ги нямаше тия терени и децата да обикалят из Требич и Негован?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 апр 2014 19:12

vaskonti написа:
Кировец написа:

За мен това не е ентусиазъм, а бизнес инвестиция, която в случая - признавам е по-добър ход от купуването на акции. Име едни гарантирани 70% приход.

Нещо за баскетболната зала да кажеш?
Кога за последно някой, който е част от ЦСКА е направил ремонт, по-различен от забиването на 1 пирон, та сега си седнал да държиш сметка на вънчеш за клуба човек? Ти какво сега, обвиняваш го, че не си дава парите без да търси нещо насреща? Да не би да предпочиташ да ги нямаше тия терени и децата да обикалят из Требич и Негован?

Вече казах. Майкъла също заби 2 пирона. Колкото до залата за баскетбол - там не мога да коментирам, защото не съм се интересувал никога от този спорт.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2014 19:14

Майкъла направи само фасадата, нищо друго. Само да ти напомня, че както се биеше в гърдите, че го прави безплатно, така сега реве, че си иска парите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 апр 2014 19:14

Когато се поставя въпроса"Защо в ЦСКА се привличат скъпо платени и неизвестни чужденци" отговора винаги е един
и същ"Защото няма ДЮШ" Сега когато сдружението се запретна да направи нови терени,за да има къде да тренират
децата-пак упреци.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 апр 2014 19:15

vaskonti написа:Майкъла направи само фасадата, нищо друго. Само да ти напомня, че както се биеше в гърдите, че го прави безплатно, така сега реве, че си иска парите.

Е, да де. Аз затова казах, че са ми 1:1. Големи цесекари, ама всеки си иска подкован кон.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 апр 2014 19:15

Кировец написа:
Кашчей написа:Кировец, отново пропусна написаното от мен по темата, за да ми отговориш само лично!

Тия 70% какво са според теб? Дали не са - онези " допълнителни финансови опции", които вместо да отиват в клуба ще потънат в банковата сметка на Чакмаков? Каква е гаранцията, че той ще ги дава на школата? Това и клубът можеше да прави?! Каква е логиката, че не се сещам.

Ами що чак едва сега се сети да се възмущаваш, а не го направи миналата година, когато Чакмаков пое ангажимента?
Доколкото си спомням тогава се излезе с информация, че той ще направи терените, а приходите от тях ще се делят 70-30, като неговият дял ще отива за школата.Как сега стана така, че това не е съвсем така :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 апр 2014 19:18

petko.h.markov написа:Когато се поставя въпроса"Защо в ЦСКА се привличат скъпо платени и неизвестни чужденци" отговора винаги е един
и същ"Защото няма ДЮШ" Сега когато сдружението се запретна да направи нови терени,за да има къде да тренират
децата-пак упреци.

Последно - да тренират децата или легендите? Айде първо го уточни този тънък момент в задачката и тогава вдигни ръка да те изпитам.

Върни се в “ЦСКА”