Световните звезди, които "А" група изхвърли
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- modor
- Контакти:
Re: Световните звезди, които "А" група изхвърли
Насрахте се да си рекламирате смотания сайт.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Не знам до каква степен може да се впише като звезда, но преди време в някакво предаване по телевизията чух, че на проби в Локо София е бил Матея Кежман, но железничарите го определили като "неперспективен" и не подписали с него. В последствие той игра в Челси, Атлетико Мадрид и ПСЖ.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
И аз не го харесвам този сайт. Пълен е с партенки и евтини сензации.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Тя по интересна ще е обратната статия СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ НА ПОЧИВКА. Защото много "звезди" разхождаха фланелките с/у космически заплати. Имаше някви Ринкон, Минкон и т.н.
Не знам кой е идвал на проби ама, май само Новакович отиде в силно първенство и оставя следа там. И имаше един Богданович дето отиде в Англия по Чемпиъншип вкарваше.
Не знам кой е идвал на проби ама, май само Новакович отиде в силно първенство и оставя следа там. И имаше един Богданович дето отиде в Англия по Чемпиъншип вкарваше.
Интериорни врати - Врати хармоника
- Черният козел
- Контакти:
Тоя сайт е пълен с идиоти! Те бразилците трева пасат и незнаят качествата на Алвеш,плюс това имат допитване от 2-а испански отбора! Българският журналист го тресе яко идиотизъм! В форума има индивиди които списват по-добре! Ха-ха-ха

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Обафеми Мартинс едно време беше отхвърлен от ЦСКА като "безперспективен", това е факт. Яя Туре доколкото си спомням не го взеха, защото искаше направо да подпише, а хитреца Орманджиев искаше да кара проби.
Мисля си, че просто у нас не се работи качествено от страна на самите треньори.
Два примера - Агналдо Перейра и Родриго Соуза. И двамата са голмайстори на бразилското първенство, така че няма начин, по който да минат за "хванати от плажа". В А-група - кръгла нула. Къде ли е причината?
Бих добавил и Хамилтон Рикард към горните двама.
Мисля си, че просто у нас не се работи качествено от страна на самите треньори.
Два примера - Агналдо Перейра и Родриго Соуза. И двамата са голмайстори на бразилското първенство, така че няма начин, по който да минат за "хванати от плажа". В А-група - кръгла нула. Къде ли е причината?

Бих добавил и Хамилтон Рикард към горните двама.
MoNteSo написа:Не знам до каква степен може да се впише като звезда, но преди време в някакво предаване по телевизията чух, че на проби в Локо София е бил Матея Кежман, но железничарите го определили като "неперспективен" и не подписали с него. В последствие той игра в Челси, Атлетико Мадрид и ПСЖ.
Кежман беше на проби в началото на ''Ерата Гигов"
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Да бе Световни звезди 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
FLANKER написа:MoNteSo написа:Не знам до каква степен може да се впише като звезда, но преди време в някакво предаване по телевизията чух, че на проби в Локо София е бил Матея Кежман, но железничарите го определили като "неперспективен" и не подписали с него. В последствие той игра в Челси, Атлетико Мадрид и ПСЖ.
Кежман беше на проби в началото на ''Ерата Гигов"
И Кежман и Каха Каладзе си намериха по-добри оферти докато бяха на проби не съм чувал някой да ги е обявявал за непереспективни.
За ЯЯ Туре, наистна го помня и то още тогава, значи е било напълно вярно. Говореха за "брата на известния тогава Коло Туре". Но в ЦСКА се съмняваха в качествата му. Каквито и други да е имало, това е топ-пропуска.
Не че той щеше да стигне там, където е сега
Не че той щеше да стигне там, където е сега
Върни се в “Футбол - България”