32 кръг ЦСКА-Ботев ПД 10.04.2014 - 19:30ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 32 кръг ЦСКА-Ботев ПД 10.04.2014 - 19:30ч
Пичове.стига Мъри веднага трябва да изчезне
Ми той Мъри си тръгна, но Цецоуу реши да го остави! Кой е виновен сега?
И ние си ги бихме жълтурите с 2:0 ,с тая разлика че този път играха с титиолярите

Логично,по-логично,най-логично:ЦСКА-БОТЕВЪ 2:0.Ха сега онези които не искат да признаят че отборът на Мъри извън Пловдив е като селски,да започнат да ни убеждават в друго.
Аз си мислех, че когато бихме Ботев във втория кръг от плейофите, Мъри ни полегна, ама те явно толкоз си могат. И днес човек можеше да преброи на пръсти, колко пъти минаха центъра.
Hohohoho написа:Аз си мислех, че когато бихме Ботев във втория кръг от плейофите, Мъри ни полегна, ама те явно толкоз си могат. И днес човек можеше да преброи на пръсти, колко пъти минаха центъра.
Те до преди1-2 месеца говореха че нямало кой да ги спре,ти сега питаш за центрове,видят ли табелата София и забравят за какво са дошли до тук
GAVAO написа:Hohohoho написа:Аз си мислех, че когато бихме Ботев във втория кръг от плейофите, Мъри ни полегна, ама те явно толкоз си могат. И днес човек можеше да преброи на пръсти, колко пъти минаха центъра.
Те до преди1-2 месеца говореха че нямало кой да ги спре,ти сега питаш за центрове,видят ли табелата София и забравят за какво са дошли до тук
Василев наля милиони и накрая резултатът посредствен. Даже не мисля, че само Мъри е виновен. Такава безидейност дори в сегашния Левски няма.
Ботев легна на ЦСКА и това е очевидно. Ботев с тази селекция беше пълна трагедия. Никакъв зор не си дадоха. Видя се, че нямаха никакво желание за победа, за цял мач направиха едно положение и то за пред хората. Една свястна атака нямаха, не пресираха, нямаше никаква агресия.
А Стоилов направи смените от 75мин. нататък, беше го страх да ги направи рано, че да не вземат да бият.
А Стоилов направи смените от 75мин. нататък, беше го страх да ги направи рано, че да не вземат да бият.
- dreben23
- Контакти:
Честита победа, момчета!
Много слаб мач, ама пък с хубав край!
Много слаб мач, ама пък с хубав край!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Много ревахте как хомосите скачат на цял стадион,а вие сте същите.Тия келеши където се правеха на мъже изобщо помислиха ли,че ако бяха дошли Анималс,Офанзива и МС селската ви агитка нямаше да си тръгне от София.Ботев показа,че може да играе честно,но трябва да прави така срещу всички отбори.