viali69 написа:Преди малко гледах филм за най-бързо развиващата се икономика в света. Тази на ... комунистически Виетнам !
Така че не бързайте да се присмивате на новия съюз. Светът се променя. Всяко нещо има начало и край. Краят на американската хегемония в световен мащаб вече се вижда ...
От там и краят на долара също не е далечен.
По всичко личи, че новият световен лидер ще се нарича Русия !
Всъщност аз прогнозирах това мнооого преди кризата в Сирия, Украйна, Крим и случаят Едуард Сноудън.
... чудото на природата се върнало ...добре ...така да е ... във филма , който си гледал случайно да казват на какво се дължи възходът на Виетнам ... в смисъл от къде идват парите , щото за да се развива икономика , трябва да има продукт , който да се пласира някъде и от там да идват парите ..та откъде идват парите за Виетнам ..от Русия ли ...или по някаква странна случайност от прогнилия запад и най вече от САЩ ... САЩ са най добрия пазар - 50 държави в една ,при това населени със много лесно манипулируема клиентска маса - супер пазар и за китайци и за виетнамци и прочие ...идвал край на американската хегемония - хахахах ....кой го е грижа за това бре ..хората кинти правят , на никой не му пука дали САЩ ще нападат Сирия - докато са основен консуматор на стоки в света ...е ..правят малко театро в ООН , че са против и какво от това ... идвал край на долара - хахахха ...много важно как се казва валутата ..важното е да е една , за да е удобно на пичовете , които правят пари , затова и в Китай и във Виетнам се пазарува с долари - дреме им че били американски пари ...всъщност им дреме - даже им е по удобно , понеже най големия им партньор е САЩ , затова не са си и помисляли да минават към еврото .. а ако и заговориш за рубли сигурно ще умрат от смях ...хахаххаха
.. по всичко личало че новия световен ''лидер'' щял да бъде Русия ..хахахах ..по всичко личи едно - че си захранван с кинти от новия световен ''лидер'' , за да говориш подобни неща и както знаем добре не го правиш от вчера ..но тезисите на Моника трябва да се изпълняват от троловете ..нали за това им се плаща ... а дали Русия ще е лидер при това световен ...не знам ... но ако случайно стане , ще ми е интересно как се става лидер , като за 25 години капитализъм не си пласирал нито една нова стока на световния пазар ... освен АК 7.42 и тук таме нещо военно в близкия изток , при това в нарушение на някое ембарго на ООН ... или пък ядрена технология на Иран ..какво друго всъщност продава Русия на международния пазар ....аааа.. сетих се - полезни изкопаеми ...които не изискват много мислене за да се добият и да се закарат на границата в тръби или вагони ... горчивата истина за полупияния руски народ е , че дори и при путкин , Русия си остана един склададжия ..нищо повече ... най голяма територия , голяма част от която непригодна за живот , но има природни ресурси ... склад ... представете си ако Германия имаше ресурсите на Русия ... хаххаха ..вероятно сега всички щяхме да говорим немски ... но аз предпочитам английския ... рокмузиката звучи по добре ..е РАМЩАЙН кефят , но .... те са изключение ...
...също така се страхувам , че може обикновения руснак за пореден път да плати цената на геополитическите грандоманщини на руските императори ... по стара традиция , путкин може да направи всичко за да събере край себе си няколко пишман съюзника , естествено с цената на обещания за евтин газ , петрол , заеми и прочие ...и е ясно , кой ще плати масрафа накрая - обикновения руснак .... точно както СССР плащаха на СИВ и на соц страните за да стоят мирни и тихи в лоното на комунизма ...е ..45 години по късно всичко свърши ..логично ..никой склададжия няма толкова пари ..а за да имаш достатъчно пари трябват ум , технология , новаторство , дисциплина ..а не водка .. и полупияни работници и селяни закърмени със ленин ,сталин , путкин ....
..боже боже ...защо ги пиша тези неща .... защо си губим времето в писане на подобни глупости ..да де ... защото платените тролове ни предизвикват - ето защо ... а аз не мразя Русия ..те имат Толстой , Достоевски , Чайковски ... близки сме като народи и усещане ..да не говорим за 3 март . ..всеки българин е закърмен с това ...нормално е .... но как да не видиш , че политиката на съвременна Русия е имперска , че изнудват с цената на газта цяла Европа .че продават газта на нас - уж техните братя , по скъпо от на германците ...че нали именно германците се биха с тях , а не ние ... и на мен ми е ясно , че руския народ няма нищо общо с путкин и неговото обкръжение ...защо тогава тъпите тролове трябва да тровят обстановката и да ни правят зорлем русофоби ... ние не сме ... никой българин не е ... мамка ви тролове червени ...явно и един комунист е достатъчен на огромна каца с мед - и всичко ще се усмърди ... уфффф ...