Новият автобус на Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Новият автобус на Лудогорец
Както и да е.. импровизирах за надписа.. важното е че автобуса е безплатен! 
kev1n написа:Както и да е.. импровизирах за надписа.. важното е че автобуса е безплатен!
А и това, че на снощния мач имаше рекламни пана на SCANIA е показателно
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс
Мхм..
Ето така се управлява отбор.. ;д
Автобуса кърти .... 
Със здраве да си го ползвате ...
Догодина - самолет! ( щот се предполага, че кораб си имате .. )
Таз врабка отстрани е перфектна идея за татус
Със здраве да си го ползвате ...
Догодина - самолет! ( щот се предполага, че кораб си имате .. )
Таз врабка отстрани е перфектна идея за татус
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ми че то и самоует си има боса.. ;д тей че може да подходим по-сериозно към проблема - совалка или подводница ;д
Само да ви светна нещо .. Някой ако познава Киро да му каже да смени врабката, че нещо сте пооткраднали търговска марка ( в случая символ)
[offtopic]
[/offtopic]
Имах една фланелка с баш като вашата врабка ... ама сега не ми се търси
[offtopic]
[/offtopic]Имах една фланелка с баш като вашата врабка ... ама сега не ми се търси
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Нищо общо. 
- D.Georgiev
- Контакти:
За автобуса - надписът "Лудогорец пътува със Скания", не значи че автобусът е безплатен. Не съм запознат със сделката, но е възможно да е договорен отбив от цената за сметка на реклама - да кажем отстъпка от 40%, срещу рекмала на Скания на автобуса, на стадиона и т.н.
За орела - нищо общо с този с на "Eagles"

Red_Neck написа:Само да ви светна нещо .. Някой ако познава Киро да му каже да смени врабката, че нещо сте пооткраднали търговска марка ( в случая символ)
[offtopic][/offtopic]
Имах една фланелка с баш като вашата врабка ... ама сега не ми се търси
Казваш, ЦСКА да си махне от емблемата червената звезда, защото Хайнекен я ползват от повече време
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
D.Georgiev написа:За автобуса - надписът "Лудогорец пътува със Скания", не значи че автобусът е безплатен. Не съм запознат със сделката, но е възможно да е договорен отбив от цената за сметка на реклама - да кажем отстъпка от 40%, срещу рекмала на Скания на автобуса, на стадиона и т.н.
Най-вероятно точно така е станало!
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс