Лицензионната комисия направи Василев и Домусчиев на балъци

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Лицензионната комисия направи Василев и Домусчиев на балъци

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 апр 2014 18:15

Plovdiv 100 написа:Не само, че не е в пандиза, ами си живеее и много добре гадния урод. Относно АД-то. Грешката му беше, че не закри АД-то от 91-ва. Благодарение на това АД Ботев съществува в момента и всякакви заигравки с Металик са абсурдни.

Аз не говоря за това Металик ли сте, Ботев ли сте, а че има едно АД на Ботев, което фалира и това не е АД-то, с което сте сега. Знаеш, че е така :> Не мисля, че Селския смята за грешка пропуска с второто АД, едва ли се е интересувал от него. Важното е било да си има 1 отбор с АД, с който да прави мизерии, тото и така нататък.

Колкото до Селския.. що ли не съм изненадан. Ама реших да попитам, иде Великден и мънинко вярвам в чудеса :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 апр 2014 18:21

Гадовете винаги ще се оправят. Те така си живеят цял живот.

Мисълта ми беше, защо един човек ще плаща дълговете на друг? В случая Василев-Христолов. Те тия пари не падат от небето в крайна сметка. И точно тук се замислете вие всичките, които ни обвинявате , че се издържаме с ДЪРЖАВНИ пари. Ами ако беше така, какъв му беше проблемът на Василев да изкара едни 2-3 милиона ДЪРЖАВНИ пари и да покрие дълговете на Христоловото АД !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 апр 2014 18:29

Plovdiv 100 написа:Гадовете винаги ще се оправят. Те така си живеят цял живот.

Мисълта ми беше, защо един човек ще плаща дълговете на друг? В случая Василев-Христолов. Те тия пари не падат от небето в крайна сметка. И точно тук се замислете вие всичките, които ни обвинявате , че се издържаме с ДЪРЖАВНИ пари. Ами ако беше така, какъв му беше проблемът на Василев да изкара едни 2-3 милиона ДЪРЖАВНИ пари и да покрие дълговете на Христоловото АД !

Това го кажи на другите. Аз не съм пращал Василев да плаща на Христолов борчовете :D Макар че ако някой сега реши примерно да закупи ЦСКА или Левски без да сменя АД-то и да прави нов отбор би трябвало именно да плати борчовете им.

За парите на Василев.. грешна формулировка. Той харчи свои пари, които е направил оперирайки с държавни пари. Има малка разлика. Това е като аз да взема от теб пари на заем, да направя някой лев печалба и да го похарча, връщайки ти заема през това време. Държавни ще са ако задигне влоговете, вкарани от държавата в банката му и започне да купува играчи с тях.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 апр 2014 18:31

Именно! Ама щото някои хора си мислят, че Ботев се издържа с техните пари.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 апр 2014 18:35

Betchualeng Arnaikem написа:
Old_death написа:Роден съм през 1959 година в квартал Коньовица

Сега няма такъв квартал. Знам, защото живея там, където е бил :D Водят го под друго име.

Old_death написа:Попитай някой кореняк софиянец за квартала , в който съм се родил

Какво искаш да му разкажа за квартала, както и за кой период от историята му през последните 60 години :D

П.П. Къде точно си живял наоколо :D

Пределно ясно е , че сега такъв квартал не съществува . Бях много малък , и имам много бегли спомени . През 1964-65 година, когато бях 5-6 годишен , ни дадоха апартамент в 10-ти блок на Свобода . Това бяха времената , в които се очуждаваха старите къщи за да се строят панелки . Ясните ми детски спомени са от Свобода , където живях до 1984 година . След като се ожених се преместих в другия край на София , където съм вече 25 години . Разкажи му за топлите "шопски " връзки между ражданите в Коньовица и Банишора и цитираните от него шопи . Разясни му къде в Софийското поле живеят шопите и какво общо имат с кореняците софиянци , защото съдейки по термините , които употребява ( мотики , гевреци , чобани , марули и други от тоя сорт ) , си мисля , че въпросния индивид е раждан някъде по планинските хъшли на Пловдивска околия и развява тук комплексите и неграмотността си .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 апр 2014 13:27

Old_death написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Old_death написа:Роден съм през 1959 година в квартал Коньовица

Сега няма такъв квартал. Знам, защото живея там, където е бил :D Водят го под друго име.

Old_death написа:Попитай някой кореняк софиянец за квартала , в който съм се родил

Какво искаш да му разкажа за квартала, както и за кой период от историята му през последните 60 години :D

П.П. Къде точно си живял наоколо :D

Пределно ясно е , че сега такъв квартал не съществува . Бях много малък , и имам много бегли спомени . През 1964-65 година, когато бях 5-6 годишен , ни дадоха апартамент в 10-ти блок на Свобода . Това бяха времената , в които се очуждаваха старите къщи за да се строят панелки . Ясните ми детски спомени са от Свобода , където живях до 1984 година . След като се ожених се преместих в другия край на София , където съм вече 25 години . Разкажи му за топлите "шопски " връзки между ражданите в Коньовица и Банишора и цитираните от него шопи . Разясни му къде в Софийското поле живеят шопите и какво общо имат с кореняците софиянци , защото съдейки по термините , които употребява ( мотики , гевреци , чобани , марули и други от тоя сорт ) , си мисля , че въпросния индивид е раждан някъде по планинските хъшли на Пловдивска околия и развява тук комплексите и неграмотността си .

Типичния софийски селяк, наричан шоп не е представен в Коньовица. Всъщност като цяло не е представен в самия град. Достатъчно е човек да се разходи до Вакарел, после да сравни със Зоните или който си поиска квартал наоколо и ще се увери сам.

Като 99% от хората в София и тукашните често имат прадядовци от другаде. Тия от Банишора а и немалко от Коньовица са наследници на хора, побягнали от погромите над българите в Сърбия и Гърция и това става още преди тези местности да се превърнат в квартали на София. Допълнително при застрояването на района дават апартаменти тук както на местни, така и на известно количество преселници, чиято работа е изисквала да бъдат в София (като дядо ми и родителите на половината ми съседи). При това положение малко трудно да говорим за шопска жилка точно тук :D

Характерно за района е било единството между жителите му срещу външни натрапници, способността най-различни хора, от различни краища с различен произход и дори от различен етнос да живеят мирно заедно, а в очите на доста партийни люде Коньовица е била проблемен, бунтарски квартал.

Мотиката не е често използван инструмент от тукашните хора, виж с марулите е друго, имаме си пазар току до блока :D Като цяло обработваемата земя в квартала се намира в саксиите на хората.. ако разбирате какво искам да кажа.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Футбол - България”