Локомотив остава без лиценз до седмица
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив остава без лиценз до седмица
Към всичко по-горе постнато искам само да добавя, че към работната ръка от фенове за мемориалната чешма, имаше няколко момчета фенове на Ботев, приятели на Жос.... Та за по-голяма достоверност можете да питате тях.
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!
- plovdivram
- Контакти:
Ето, ако има някой желание може да се включи и в следващия съвместен проект на ОТС и Фен клуб АТЛАНТА! "Брандирането" и измазването на входовете на Трибуна Спортклуб!
Свършеното до момента е изработката и монтирането на двата хода на табели с размери 430х150 см. от еталбонд, с метална рамка за основа и подменени парапети.... Следващия етап е самото измазването на входовете и подходите. Това би трябвало да се реализира в следващия месец... Има и идея (евентуално) да се помисли и за настилката!!!
Ето и фотоси "преди/сега" на свършеното дотук... като на снимката стоят все още металните пластини постените, които вече също са премахнати, за да улеснят предстоящото измазване.

Свършеното до момента е изработката и монтирането на двата хода на табели с размери 430х150 см. от еталбонд, с метална рамка за основа и подменени парапети.... Следващия етап е самото измазването на входовете и подходите. Това би трябвало да се реализира в следващия месец... Има и идея (евентуално) да се помисли и за настилката!!!
Ето и фотоси "преди/сега" на свършеното дотук... като на снимката стоят все още металните пластини постените, които вече също са премахнати, за да улеснят предстоящото измазване.

- plovdivram
- Контакти:
Е, как да пропусне човек, да пусне такава снимка... в момент, когато много хора "знаят" какво точно се прави от феновете на Локомотив за стадиона и базата на клуба... Нека си говорят... Ама докога по този начин?!

Снимката е от вчера.

Снимката е от вчера.

Интересно е къде изчезнаха жълтите тролове, които имат повече мнения в нашите теми от нас
Чакаме да видим как те помагат за терена на колежа безвъзмездно (срещу 50 лв)

"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- plovdivram
- Контакти:
Как къде са?!
Спуснали са си "вътрешна заповед"
- "СЕГА ПОЧИВАЙТЕ!!! ЧАКАМЕ НОВ УДОБЕН МОМЕНТ И ТОГАВА ПАК ГИ ПОЧВАМЕ СЪС "СТАРАТА ПЕСЕН""...
То вече трябва човек да не никак в час, за да не вижда как ИЗВЕДНЪЖ се "появяват" СТИХИЙНО на талази ... атака, атака, атака...
ДО ЕДИН МОМЕНТ... и после "тихо", все едно нищо не се е случило... Мине малко и време и всичко ПАК и НА НОВО - "СЪЩАТА ПЕСЕН"!!! 
Едно и също от ЕДНИ И СЪЩИ хора всеки път!!!
Спуснали са си "вътрешна заповед"

То вече трябва човек да не никак в час, за да не вижда как ИЗВЕДНЪЖ се "появяват" СТИХИЙНО на талази ... атака, атака, атака...

plovdivram написа:Как къде са?!
Спуснали са си "вътрешна заповед"- "СЕГА ПОЧИВАЙТЕ!!! ЧАКАМЕ НОВ УДОБЕН МОМЕНТ И ТОГАВА ПАК ГИ ПОЧВАМЕ СЪС "СТАРАТА ПЕСЕН""...
![]()
![]()
![]()
То вече трябва човек да не никак в час, за да не вижда как ИЗВЕДНЪЖ се "появяват" СТИХИЙНО на талази ... атака, атака, атака...ДО ЕДИН МОМЕНТ... и после "тихо", все едно нищо не се е случило... Мине малко и време и всичко ПАК и НА НОВО - "СЪЩАТА ПЕСЕН"!!!
Аз пък си мислих да не е днеска някав мюсюлмански празник, я Курбан байрам или Рамазан байрам?!

"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
ЕКСКЛУЗИВНО,ЕКСКЛУЗИВНО,ЕКСКЛУЗИВНО! Караибрихим решил да провери как върви платената пропаганда в интернет на неговите платени клакьори и случайно попаднал на тази тема и му станало лошо... Помислил малко и веднага се обадил на Зума... Г-н Бонев, обажда се Караибрахим както съм известен във вашите среди, готов сам да прехвърля базата и новия стадион на вас както Събев направи в Бургас, но искам клуба ми да има истинска легенда, а не пропаднал пияница за такава, искам феновете да пеят винаги с вас, а не за 5 минути разстояние оставка и канари юнаци, искам да спра да давам пари за интернет пропаганда, не искам повече да плащам екскурзиите на Гошо челсито в европа, а той да ме гърби като продава билети на тройни цени, не искам като правим ремонт на терена да плащам по 50 лв на човек за това, не искам да строя повече бойни зали, за да не виждал припаднали феновете ни по земята, не искам да давам пари за хореография и да си е губят и да ми искат пак, не искам повече да давам пари за пепси и кИбапчета, за да има фенове на стадиона, писна ми да ме изнудват да им дават пари за стюарди и да се правят на корави... Зума без да се замисли отговорил Цецо Ага, ние фес няма да сложим никога и му затворил телефона!
Сега ако НЕ дадат лиценз на " смърфовете " но ОТНОВО си затворят очите за ЦСКА просто не знам. Пожелавам успех на " смърфовете " срещу ЦСКА и дано да получат лиценз.