fcb_bg написа:Наш Меси снощи с 6,8 км пробег. Мисля, че Роналдо онази вечер пред пейката на Реал пробяга повече.
:X
ПРинципно за 90 мин , играчите бягат около 10 даже над 10 км ...
Няма кво да се каже
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот Middlesbrough » 10 апр 2014 09:46
fcb_bg написа:Наш Меси снощи с 6,8 км пробег. Мисля, че Роналдо онази вечер пред пейката на Реал пробяга повече.

Мнениеот JackPackage » 10 апр 2014 09:53
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Мнениеот ZinedineZidane » 10 апр 2014 10:27
tibidabo написа:Още веднъж честито на всички фенове на Атлети! Напълно заслужено продължават напред.
За нас остават изводите?!! Нещата се виждаха отдавна, но няколко проблясъка ни накараха да се заблуждавам и да се надяваме, че не е така. Причините са комплексни и надали можем да ги определим с едно или две. Явно е, че има проблеми както в съблекалнята, така и в управата. Всички тези скандали в последната година са само ясен знак, че нещо не е както трябва в отбора. Но пък и не трябва да бъдем абсолютно крайни в оценките си. Да, бяхме свикнали да сме абонирани за полуфиналите и да не оставаме на сухо, но по-добре да имаме един нулев сезон за да лъснат проблемите и да се започне с тяхното разрешаване. Няма как да виним който и да е като всяка година сме в топ 4 и вдигаме поне една купа. Барселона е велик клуб и нищо не започва и свършва с мача снощи. А в чисто футболно естество играта не ни върви защото няма желание за игра, липсва мотивация и идеи. Дори на неродените деца им е ясно, че защитата ни е плачевна и се нуждае от сериозна реконструкция. И на последно мясте се чудя какво прави Масчерано в отбор като нашия. За всеки друг (може би за Санчес имам малко съмнения) мога да намеря причина да е в Барса, но за Маск все още не откривам. Но минало-свършено. Нов сезон-нови надежди. Подкрепяйте Барселона безрезервно, ще дойдат по-добри дни. VAMOS BARCA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Мнениеот shotgun blues » 10 апр 2014 10:50

Мнениеот Red_Neck » 10 апр 2014 10:59
Мнениеот paceto » 10 апр 2014 11:25
Red_Neck написа:Забравяте един много важен факт: Ядрото на Барселона е от футболисти (с много малки изключения) които са спечелили всичко във футбола - ШЛ, Световно, Европейско и т.н. Много е трудно да се мотивират с години подобни футболисти. Мисля, че Пеп за това се махна и е очевидно, че Тата не се справя със задачата.
Симеоне върши страхотна работа в Атлетико и мисля, че разликата в мотивацията и желанието за победа реши изхода на този четвъртфинал.
Пожелавам успех на Симеоне в ШЛ и Ла Лига!
Мнениеот JackPackage » 10 апр 2014 11:30
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Мнениеот boabbb » 10 апр 2014 11:32
JackPackage написа:Какво значи нямат мотивация, щото са спечелили всичко? Ами тогава да вземат да се откажат на по 26-27г като Фабрегас и Пике....след като няма какво повече да спечелят![]()
![]()
Несериозно е....
Мнениеот fcb_bg » 10 апр 2014 11:35
JackPackage написа:Какво значи нямат мотивация, щото са спечелили всичко? Ами тогава да вземат да се откажат на по 26-27г като Фабрегас и Пике....след като няма какво повече да спечелят![]()
![]()
Несериозно е....
Мнениеот paceto » 10 апр 2014 11:41
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта