ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 1-0 FT (2:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 1-0 FT

Мнениеот Middlesbrough » 10 апр 2014 09:46

fcb_bg написа:Наш Меси снощи с 6,8 км пробег. Мисля, че Роналдо онази вечер пред пейката на Реал пробяга повече.

:X
ПРинципно за 90 мин , играчите бягат около 10 даже над 10 км ...
Няма кво да се каже :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 апр 2014 09:53

С много глупава тактика бяхте вчера - Меси изолиран на крилото - Секса се криеше в центъра и си правите центрирания там където няма никой....макар че Шави, Неймар и Меси отправиха нелоши удари с глава - дефакто всичките ви опасности бяха след центрирания, с изкл на пробива на Неймар и паса към Меси :o :?

От другата страна - ние нищо не направихме след центриране, където ни е силата, а чрез атаки по земя си ви боцкахме :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 10 апр 2014 10:27

tibidabo написа:Още веднъж честито на всички фенове на Атлети! Напълно заслужено продължават напред.
За нас остават изводите?!! Нещата се виждаха отдавна, но няколко проблясъка ни накараха да се заблуждавам и да се надяваме, че не е така. Причините са комплексни и надали можем да ги определим с едно или две. Явно е, че има проблеми както в съблекалнята, така и в управата. Всички тези скандали в последната година са само ясен знак, че нещо не е както трябва в отбора. Но пък и не трябва да бъдем абсолютно крайни в оценките си. Да, бяхме свикнали да сме абонирани за полуфиналите и да не оставаме на сухо, но по-добре да имаме един нулев сезон за да лъснат проблемите и да се започне с тяхното разрешаване. Няма как да виним който и да е като всяка година сме в топ 4 и вдигаме поне една купа. Барселона е велик клуб и нищо не започва и свършва с мача снощи. А в чисто футболно естество играта не ни върви защото няма желание за игра, липсва мотивация и идеи. Дори на неродените деца им е ясно, че защитата ни е плачевна и се нуждае от сериозна реконструкция. И на последно мясте се чудя какво прави Масчерано в отбор като нашия. За всеки друг (може би за Санчес имам малко съмнения) мога да намеря причина да е в Барса, но за Маск все още не откривам. Но минало-свършено. Нов сезон-нови надежди. Подкрепяйте Барселона безрезервно, ще дойдат по-добри дни. VAMOS BARCA!!! :) :) :) :) :)

Нулев сезон е силно казано. Имате поне 50 % шанс за купата и над 60 % за Ла Лига. Според мен няма да ви е нулев сезона, но иначе си прав за проблемите. Има нещо гнило покрай Меси... Толкова слаб мач отдавна не съм му гледал. И то слаб най-вече откъм желание.
Ако някой му уври главата и вземете 1-2 ЦЗ + един дефанзивен и един нападател, догодина пак ще сте топ фаворит.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 апр 2014 10:50

Напълно заслужено продължаване на Атлетико Мадрид,най-добрият испански отбор в момента .Барселона се нуждаят от смяна на доста играчи,този Сеск Фабрегас тотално си съсипа кариерата с връщането в Барселона,какъв играч беше в Арсенал,а в Барселона е толкова зле и няма и помен от таланта му . 8-)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 апр 2014 10:59

Забравяте един много важен факт: Ядрото на Барселона е от футболисти (с много малки изключения) които са спечелили всичко във футбола - ШЛ, Световно, Европейско и т.н. Много е трудно да се мотивират с години подобни футболисти. Мисля, че Пеп за това се махна и е очевидно, че Тата не се справя със задачата.
Симеоне върши страхотна работа в Атлетико и мисля, че разликата в мотивацията и желанието за победа реши изхода на този четвъртфинал.
Пожелавам успех на Симеоне в ШЛ и Ла Лига!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 апр 2014 11:25

Red_Neck написа:Забравяте един много важен факт: Ядрото на Барселона е от футболисти (с много малки изключения) които са спечелили всичко във футбола - ШЛ, Световно, Европейско и т.н. Много е трудно да се мотивират с години подобни футболисти. Мисля, че Пеп за това се махна и е очевидно, че Тата не се справя със задачата.
Симеоне върши страхотна работа в Атлетико и мисля, че разликата в мотивацията и желанието за победа реши изхода на този четвъртфинал.
Пожелавам успех на Симеоне в ШЛ и Ла Лига!

Ама в същото време се пропуска и факта, че същите тези играчи, които описа вече са на възраст и това си пролича и със смяната на Иниеста. Кога преди време е излизал и то в решителен мач за отбора му? Голяма част от тези футболисти са по на 32-33 години и вече залязват както се казва.

Това за мотивацията и е така и не е така, но е тъпо да се оправдават с това след всеки подобен неуспех.
Такива мнение се прокрадват дори в първенството още от преди две години, когато Реал стана шампион.

Като не можеш да се мотивираш какво се натискаш толкова, а се вижда че те се натискат и се опитват да вземат всяка точка или победа в турнирите на всяка цена. И затова ми е много тъпо да чета след неуспех как нямали мотивацията вече, а като съм гледал мача аз не виждам подобно нещо.

Според мен след като си взел всичко ти винаги се лакомиш за още и да доказваш, че това не е станало случайно и искаш да се докажеш още повече и да влезеш в историята за втори или трети път. Колкото по бързо феновете на Барселона осъзнаят, че това златно поколение си отива толкова по-добре за тях, защото те забравиха какво е да губиш и да отпадаш в такава фаза на турнира. Седем години свикнаха да са на 1/2 финал минимум и да се справят със съперниците си едвали не с лекота.

Хвалеха се, че не пръскат много пари за трансфери заради добрата им школа, но реално извадиха до момента само едно златно поколение, което разби всички и сега се вижда, че в момента отдолу няма такова поколение, което да ги замести. Не за друго още от миналата година погледнаха към скъпите играчи в света и първият е Неймар, но няма и да е последен.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 апр 2014 11:30

Какво значи нямат мотивация, щото са спечелили всичко? Ами тогава да вземат да се откажат на по 26-27г като Фабрегас и Пике....след като няма какво повече да спечелят :lol: :mrgreen:

Несериозно е....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 апр 2014 11:32

JackPackage написа:Какво значи нямат мотивация, щото са спечелили всичко? Ами тогава да вземат да се откажат на по 26-27г като Фабрегас и Пике....след като няма какво повече да спечелят :lol: :mrgreen:

Несериозно е....

Пике плющи Шакира и му е простено, че се концентрирал върху това ;) Аз също бих 8-) :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 апр 2014 11:35

JackPackage написа:Какво значи нямат мотивация, щото са спечелили всичко? Ами тогава да вземат да се откажат на по 26-27г като Фабрегас и Пике....след като няма какво повече да спечелят :lol: :mrgreen:

Несериозно е....

Ами изтегли си Валядолид - Барселона 1-0 от миналия месец. Ако кажеш, че е заради 8-и март, че трябвало да водят женките си на кръчма и това им е било в главата, си дръпни Реал С - Барселона 3-1. Ако още не си разбрал, какво е немотивиран отбор, ще ти кажа какво друго да изтеглиш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 апр 2014 11:41

Значи всяка загуба на Барселона се дължи на немотивация, а не на слаба игра или да го кажем немощ?
Стига глупости моля ти се.

Върни се в “Барселона”