ЕМИЛ написа:memnto написа:ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Бебетата на Топчо се наакаха.![]()
Говориш глупости .
Прав си, не се наакаха, а се насраха.![]()
И ти говориш глупости . Държахме се повече от достойно и имахме свойте шансове .
своите*
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:memnto написа:ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Бебетата на Топчо се наакаха.![]()
Говориш глупости .
И ти говориш глупости . Държахме се повече от достойно и имахме свойте шансове .
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:Ако Левски и ЦСКА са в цикъл сряда-събота без прекъсване близо два месеца, ще ми е интересно дали ще се оплакват?
Левски не .Защото нашите играчи са бебешори и имат сили, докато червените пенсии ще окапят бързо - бързо .....
Знаеш ли, че си голям оптимист? Вие ще сте първите, които ще ревнат, че трябва да играят повече от 6 седмици в такъв сгъстен цикъл!
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:Ако Левски и ЦСКА са в цикъл сряда-събота без прекъсване близо два месеца, ще ми е интересно дали ще се оплакват?
Левски не .Защото нашите играчи са бебешори и имат сили, докато червените пенсии ще окапят бързо - бързо .....
Кашчей написа:Ако Левски и ЦСКА са в цикъл сряда-събота без прекъсване близо два месеца, ще ми е интересно дали ще се оплакват?
ЕМИЛ написа:memnto написа:ЕМИЛ написа:memnto написа:ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:Бебетата на Топчо се наакаха.![]()
Говориш глупости .
Сериозно, къде ги видя тия шансове?![]()
Рамос сам срещу вратаря и тупалката на Гаджев вещо отразена от Стоянов .
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:Ако Левски и ЦСКА са в цикъл сряда-събота без прекъсване близо два месеца, ще ми е интересно дали ще се оплакват?
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:Ако Левски и ЦСКА са в цикъл сряда-събота без прекъсване близо два месеца, ще ми е интересно дали ще се оплакват?
Знаеш ли, че си голям оптимист? Вие ще сте първите, които ще ревнат, че трябва да играят повече от 6 седмици в такъв сгъстен цикъл!
Що така мислиш ?
memnto написа:Сериозно, къде ги видя тия шансове?![]()
Groucho написа:memnto написа:Сериозно, къде ги видя тия шансове?![]()
Шансове на Левски не са нужни повече този сезон. Лопати трябват! Лопати за стадиона! И кирки, и лостове, и малки чукчета!!!
Groucho написа:memnto написа:Сериозно, къде ги видя тия шансове?![]()
Шансове на Левски не са нужни повече този сезон. Лопати трябват! Лопати за стадиона! И кирки, и лостове, и малки чукчета!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта