Лудогорец - Левски София - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски София

Мнениеот bold » 09 апр 2014 21:09

ralka_levskarka написа:
Teo написа:Не знам какво ревете левркари... вие не сте минали центъра, но имате претенции... от вас чеп за зеле не става, барабар с всичките бебета на топчо :idea:

Ние не сме виновни, че ще сте по- далече от първото място.

Те от омраза към Левски ще прредпочетат да не станат шампиони,отколкото Левски да победи Лудогорец

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 апр 2014 21:10

Слаб мач като цяло. Жалко, че не успяхме да поставим Лудогорец под още по-голямо напрежение и да ги хванем на контра, толкова са ни възможностите в момента и реално Топчо си доизкарва сезона. Ние не се заблуждаваме и не си правим илюзии за титли :lol: Йорданов е слаб съдия за мен и това го доказа в един мач с Ловеч 2009 г., мисля че колегите от ЦСКА също пазят спомени от него. В този мач не показа еднакъв критерий при раздаването на картони. Жалко, че ще сме без Гаджев и Аймен в следващите два мача.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 09 апр 2014 21:10

Днес хванах бас с приятел цесекар на по бира, че ако до 70та мин е 0:0 ще има дузпа за Лудогорец или червен картон за левскар. Явно спечелих 2 бири.
Че сме трагедия си е факт, ама и разградското домакинство си е фактор.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 апр 2014 21:10

Всички,които оправдават Левски са много заблудени-селски изпълнения,чиста дузпа (продиктувана от събитията на терена и полупрофесионалното ниво на повечето ни играчи),заслужена победа за Лудогорец.За играта няма какво да кажа,освен че Блажевич е по-добър от Пацо Тигъра и може ми донякъде позакрепихме защитата,но няма как да не ни бият,когато нямаме идея какво да правим с топка в крака.За Туре,Бру-мру и т.н. съм съгласен да не ги пускат,но Бастош толкова мъка да го вземем,толкова пари да му дават и да го преценят от общо 2-3 мача(като минути,защото не във всички започваше титуляр) е глупаво.Нунеш е некадърник,Дъстли е единственият чужденец,който си е заслужил парите до сега,може би трябва да се пробва Крумов като криво,защото има хубаво центриране,а Дъстли да се върне от дясно.Това е моето лично и неангажиращо мнение. ;)
Последна промяна от Blue Mind на 09 апр 2014 21:11, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 09 апр 2014 21:10

gzagorov написа:
Hohohoho написа:Шибаният словенец ни разката фамилийката. Хитро изкара 2 жълти на Белаид, като вторият изобщо не съществуваше, ама симулацията беше достойна за Барселона, след това и неспасяемият удар при гола. Нямаме такива играчи. Какво купувахме, какви звезди, Бастоши, ала-бала, та я докарахме да играем с юношите, които се представят по-стабилно от скъпите попълнения.

Играчите са следствието не причината. Празнуващият е причината. И деклараторите.

Играчите ги купува некадърното ръководство и си ги подбира в унисон със своята некадърност. ЦСКАто фалира от тая работа, ние сме следващите.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 09 апр 2014 21:12

bold написа:
ralka_levskarka написа:
Teo написа:Не знам какво ревете левркари... вие не сте минали центъра, но имате претенции... от вас чеп за зеле не става, барабар с всичките бебета на топчо :idea:

Ние не сме виновни, че ще сте по- далече от първото място.

Те от омраза към Левски ще прредпочетат да не станат шампиони,отколкото Левски да победи Лудогорец

Никой няма да позволи на ЦСКА да е 1ви тази година а второто по сладко нещо от победа на червените е загуба на сините,

Евро участието ви тая година май ще е само на бенефисния мач :)
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 апр 2014 21:12

Нищо не е станало, момчета и Ралке :mrgreen: Имахме една възможност и не успяхме да я реализираме. Направихме много слаб мач, но лично аз не се ядосвам. Както се очакваше ,който вкара първи спечели мача. Никито Йорданов само търсеше удобния момент да изгони наш играч и го направи, когато имаше най-малко мотиви за това. Европа се отдалечи още малко, но още нищо не е решено.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 09 апр 2014 21:12

bilyaletdinov написа:Слаб мач като цяло. Жалко, че не успяхме да поставим Лудогорец под още по-голямо напрежение и да ги хванем на контра, толкова са ни възможностите в момента и реално Топчо си доизкарва сезона. Ние не се заблуждаваме и не си правим илюзии за титли :lol: Йорданов е слаб съдия за мен и това го доказа в един мач с Ловеч 2009 г., мисля че колегите от ЦСКА също пазят спомени от него. В този мач не показа еднакъв критерий при раздаването на картони. Жалко, че ще сме без Гаджев и Аймен в следващите два мача.

Много точен коментар ама се иска да имаш нещо в главата да го разбереш ,а на повечето тука липсва. :(

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 апр 2014 21:12

Напълно заслужена победа за домакините.

Левски игра като отбор от "В група".
Аз и при Здравков писах... Левски, ако ще и с футболисти селектирани от Бацова махала, няма право да играе по-този начин.
Днес "продукцията" на Левски бе отврат.
Така играят Миньор Раднево и Гурково, но Левски не трябва да играе така.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 09 апр 2014 21:12

ralka_levskarka написа:На Лудогорец искрено им пожелавам да бъдат в група с Барселона, Ливърпул и Борусия Дортмунд.

Te първо трябва да се класират , ама съдбата ще им го върне , тази година ЛЕ няма да видят. пожелавам да и изгонят 3-ма игрчи в един мач за същото "нарушение" и да свирят 3 такива "дузпи" срещу тях.

Върни се в “Левски”