И днес ще игнорираме Наживопоминутито за Шампионската лига, но пък патриотично ще гледаме дербито между Националната кауза и Отбора на народа. Който не вика и за двата отбора, не е българин и патриот!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
memnto написа:Кашчей написа:Гонзо гледа Левски срещу Лудогорец в Разград
Мачът още не е почнал, а Гонзо вече го гледа. Тия хубавци от ГОНГ дали са чували за бъдеще време, когато събитието предстои
Сегашно време съшо може да се използва за бъдещи действия, както е и в този случай.
Red_Girl написа:Тези от НЕ!Засада много радват.![]()
![]()
И днес ще игнорираме Наживопоминутито за Шампионската лига, но пък патриотично ще гледаме дербито между Националната кауза и Отбора на народа. Който не вика и за двата отбора, не е българин и патриот!![]()
Red_Girl написа:Тези от НЕ!Засада много радват.![]()
![]()
И днес ще игнорираме Наживопоминутито за Шампионската лига, но пък патриотично ще гледаме дербито между Националната кауза и Отбора на народа. Който не вика и за двата отбора, не е българин и патриот!![]()
modor написа:Red_Girl написа:Тези от НЕ!Засада много радват.![]()
![]()
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Тези от НЕ!Засада много радват.![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, ти са за кой си?![]()
Кашчей написа:memnto написа:Кашчей написа:Гонзо гледа Левски срещу Лудогорец в Разград
Мачът още не е почнал, а Гонзо вече го гледа. Тия хубавци от ГОНГ дали са чували за бъдеще време, когато събитието предстои
Сегашно време съшо може да се използва за бъдещи действия, както е и в този случай.
Не съм особено убеден, но ще изчакам да си появят или Летиция, или Хаджито, за да решат спора.
Знам за бъдеще минало, за минало бъдеще, но за сегашно в бъдещето не съм чувал-явно е мой пропуск.
Как ще е това изречение, ако иде реч за първо лице единствено число, но да означава, че действието ще се извършва в бъдещето?
Кашчей написа:
Доколкото го знам, май е за хард-рока
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Тези от НЕ!Засада много радват.![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, ти са за кой си?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 5 госта