slash1912 написа:boabbb написа:Нещо и на мен ми се върти някое 1-0 с гол от корнер я на Вальо Илиев, я на Чочев
Илиев не е ли контузен?
Значи остана Бързия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slash1912 написа:boabbb написа:Нещо и на мен ми се върти някое 1-0 с гол от корнер я на Вальо Илиев, я на Чочев
Илиев не е ли контузен?
dreben23 написа:Очаквам да се пропукаме вече в защита, без Вальо ще ни е трудно.За жалост и аз мисля, че ще го загубим този мач.
Ще ми се да кажа друго, ама обективността преди всичко.
Прогноза : 1:2 и гол на Мартин Петров.

Ботевъ Пловдивски написа:Въпросът е колко ще успеем да вкараме на контри
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Ботевъ Пловдивски написа:Въпросът е колко ще успеем да вкараме на контри
Между нула и един...
scb написа:Мъри казал днес, че ЦСКА са в подем значи вече е готов с оправданията след мача
boabbb написа:scb написа:Мъри казал днес, че ЦСКА са в подем значи вече е готов с оправданията след мача
Остава само да излезете с резервите и го признавам![]()
scb написа:Мъри казал днес, че ЦСКА са в подем значи вече е готов с оправданията след мача
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:scb написа:Мъри казал днес, че ЦСКА са в подем значи вече е готов с оправданията след мача
Времето също няма да бъде добро за игра, вятъра ще бъде неподходящ а терена няма да бъде в оптимално състояниЙ....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта