Може ли някой да ме светне кой направи така, че България да участва във войната в Ирак?
Надявам се хората тука да осъзнават, че това е огромен срам за всички нас.Пак сме на страната на лошите.
Свалянето на Георги Първанов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ndrangheta
- Контакти:
Re: Свалянето на Георги Първанов!
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
1913 , удоволствие е да се влиза в полемики с интелигентни хора, ценя качеството на всеки да защитава позицията си, но мисля навлизаме и в други теми, които не са приоритет на тук зададения въпрос. Изразих мнението си, обосновах се, опитах да го защитя и с това смятам се изчерпва идеята за някакъв спор.
Pro-European адмирации за толерантното отношение
Pro-European адмирации за толерантното отношение

Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
shammi написа: 1913 , удоволствие е да се влиза в полемики с интелигентни хора, ценя качеството на всеки да защитава позицията си, но мисля навлизаме и в други теми, които не са приоритет на тук зададения въпрос. Изразих мнението си, обосновах се, опитах да го защитя и с това смятам се изчерпва идеята за някакъв спор.
Наздраве!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]