Интерпол търси Коко Динев!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Черният козел
- Контакти:
Re: Интерпол търси Коко Динев!
Ден 6: Някой да е виждал,Кокича?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
plovdivram написа:Пич, леко досаден ставаш. Говориш ми за някви неща от преди век. Кво ме питаш мен? Аз ти говоря за настоящето. И ще ме прощаваш, ама да смесваш ИСТОРИЯ със слухове е меко казано некоректно!!!! Или и за преминаването на Аспарух през Дунав искаш някакъв официален документ или снимка, по възможност цветна? Яко си се филмирал с тия снимки и доказателства.
Ха-ха... аз съм ставал досаден... Вие не се виждате, че не излизате по цял ден от форума на Локо Пловдив правейки се на много запознати, остроумни и хитроумни, а после ние сме били "досадни"!Вие май съвсем изгубихте представа къде се намирате бе хора? То това вашето минава вече всякакви граници! А после се чудите, че НИКОЙ не ви вярва и ви се смеят, когато си говорите ИЗМИШЛьОТИНИТЕ за това - колко Локо Пловдив са ви безинтересни и че ДЕРБИТО ви е с "Левски".
Тука има 5-6 турчина, които жените им ги бият вкъщи, другите съученичките им в училище и те идват да се направят на мъже в нашия форум и да покажат колко силно "обичат" турското им отборче и "не мразят" любимеца на Пловдив!!! Може би локомотивци са любовници на жените им или дори са бащи на децата им или просто
са си наши фенове, но не мога да го признаят още... Трудно е човек да асимилира какво толкова намират ежедневно в нашия форум!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- El Commandante
Черният козел написа:Ден 6: Някой да е виждал,Кокича?
И от Интерпол тва се питат...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?