milen.hristov написа:tzvetan_tee написа:Аз съм там всеки мач, водя малкия ми брат. Другите не ме интересуват. Който е от провинцията да помага по друг начин! 1 лв. струва един DMS. За месец март са събрани 8,000 лв! 8,000 ли са левскарите? Тити ходи при Слави, при Карбовски... в интернет се спами всеки ден и какво - 8,000 лв... Да не говорим, че това не са 8,000 души, а 1,000, изпратили по 8 смс-а. Засрамете се!
Е да но някои трябва и да работим, на мен ми се налага някога да работя понякога, събота или неделя. На миналите ми работни места пък съм работил всяка събота и неделя, а почивните ми дни бяха през седмицата. Не трябва да започвам работа някъде заради Левски ли?
Пич, уча "право" в СУ и работя на две места. Това не ми пречи да съм на 99% от мачовете на "Левски". Има ли желание, има и начин! Казах, всеки да помага с каквото може... С акъл във форума не се помага на "Левски" или някой мисли обратното? Не може само да изискваш, а да не даваш нущо на нещо, което уж обичаш толкова много. Моите уважения към сина на Георги Аспарухов, но ако трябва да сме честни, това че е син на наистина най-великият левскар, не го прави автоматично велик привържаник. Бих се радвал да е всеки мач на стадиона, успех му пожелавам, но ако наистина си левскар ще изживяваш загубите и победите, ще помагаш с каквото можеш - било то, с подкрепа на стадиона или финансово, а в неговия случай дори и с личността си.
Всички искате "Левски европейски" нали? - Ама на запад си купуват абонаментни карти, билети, че даже и артикули. В България левскарите не дават 1 лв за юбилея.
Всички искате Батков да се махне нали? - Е да, ама във форума не ви чува никой
Знам икономическата ситуация в България, но е смешно да се говори, че защото хората нямат пари не са на стадиона или не пращат смс-и. За Бога, 1 лев е!
В никакъв случай не искам да обиждам левскарите, ние всички сме едно семейство, но за жалост една голяма част е заспала, от вече, доста време. Надявам се това да се промени, но изгледи също няма...
П.С. Парите от дарения не отиват за Батков! Отиват, за рождения ден на ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ! Не празнува Батков! Празнуваме всички ние!
Който иска да си вземе бележка от думите ми, който не иска - живи и здрави. САМО ЛЕВСКИ!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....