Alex написа:Черният козел написа:Почвам да си мисля,че тоя човек е неадекватен! Нямоло начин, при 8точки преднина как да изгубят титлата! Еми ако изгубат точки от Левски,Черно море,Ботев,Литекс и ЦСКА,все си мисля,че има.Излиза пред камерите ,след мача с ЦСКА и заявявя,че няма респект от тях защото били 2-а пъти шампиони,а той дори не е бил част от тях тогава,а и ЦСКА май имат повече от две титли! Абсолютно нагло повединие и ще се радвам от сърце,ако друг стане шампион независимо кой!
На фона на това, че съм твърд привърженик на Петев и не съм фен на Стоев, трябва да кажа, че си е напълно прав човекът... от ГОНГ оня ден пишат някви смешни статии, в които искат да намерят някаква криза в Лудогорец, ама и е не знаят каква и не могат точно да я определят... отборът направи ДВА равни поред?!?!?!?! Ми те са си за закриване :D Стоев е прав и за 8-те точки... кой ще ги мине, чорбата или Гришата?!?!?! А Ботев нямат сили да стават шампиони.... гледам тука някви неадекватни сметки от кого ще губят точки Лудогорец, ама претендентите им какво, всичките 6 отбора, след всеки кръг ще са с по шест победи ли :D :D :D И да, какъв респект да имаш от отбор събиран по плажовете през лятото, като ти преди месец си отстранил Лацио... та Стоев колкото и да го недолюбвам, неоснователно го нападате : )
Е ,ми не си прав.Това е все едно отбора на Торки да го вземе някой чаршаф,да влезне при големите,и след мач със Ливърпул да каже ,че няма респект,а те трябва да имат! По-сериозно,те и Дания ги събраха от плажовете и станаха европейски!