Няма начин, да няма начин- или винаги има начин БФС да глоби

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Няма начин, да няма начин- или винаги има начин БФС да глоби

Мнениеот tinko » 08 апр 2014 16:40

Няма начин, да няма начин- или винаги има начин БФС да глоби Ботев!

Няма начин, да няма начин- или винаги има начин БФС да глоби Ботев. Този път наказанието е от 2 000 лева "за неизпълнение разпореждане на делегата". Репортер на PlovdivNews.bg разбра, че делегатът на срещата е разпоредил на охраната да предупреди феновете след оплакване на треньора на Литекс Миодраг Йешич за обиди към него. Според делегата охраната не е взела нужните мерки, а феновете продължили да викат.

ПО ДОКЛАД ("А"ФГ)

За неизпълнение разпореждане на делегата,на основание чл.37, ал.1, т.12 - предложение 2, ДК налага на ПФК "Ботев" /гр.Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Няма начин, да няма начин- или винаги има начин БФС да глоби

Мнениеот boabbb » 08 апр 2014 16:47

Имаш пари, давай, давай :mrgreen: :lol: Точно така се получава, имате пари - бомбят ви 8-) :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 апр 2014 16:51

И какъв е проблемът?... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 апр 2014 16:54

Captain Stottlemeyer написа:И какъв е проблемът?... :roll:

Перуци обира парите от глобите и си прави чики-рики, докато праща Ристосков на поредния наряд ;) Е , това е проблема :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 08 апр 2014 16:55

Кво стана тоя път бе майна ? Дишахте много шумно ли? :) Тия от БФС с кеф да им ( празно място за развихряне на въображението)!
Последна промяна от child in time на 08 апр 2014 17:02, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 08 апр 2014 17:02

Kак по точно иска делегата от охраната да забрани на хората да викат на йешо ,че е менте и не е никакъв генерал,това е някакъв парадокс в световния футбол

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 апр 2014 17:05

boabbb написа:

Перуци обира парите от глобите и си прави чики-рики, докато праща Ристосков на поредния наряд ;) Е , това е проблема :!:

Ти да нямаш някое Айше от родата - чистачка в Сметната палата, та си така добре запознат, къде отиват парите от глобите? ;) Иначе (поне аз така мисля) е хубаво да се четат нормативните бумаги на БФС - има ги публикувани на техния сайт, раздел "Библиотека", преди да се пускат подобни теми... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Botevdogrob
Контакти:

Мнениеот Botevdogrob » 08 апр 2014 17:13

Captain Stottlemeyer написа:
boabbb написа:

Ти да нямаш някое Айше от родата - чистачка в Сметната палата, та си така добре запознат, къде отиват парите от глобите? ;) Иначе (поне аз така мисля) е хубаво да се четат нормативните бумаги на БФС - има ги публикувани на техния сайт, раздел "Библиотека", преди да се пускат подобни теми... 8-)

Капитане и ти си един палячо, и нищо не разбираш от "нормативни бомаги", но важно е да плямпаш.

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 08 апр 2014 17:27

2 бона глоба понеже някой напсувал тоя сръбски цървул... Следващият път очаквам и лишаване от домакинство за това "провинение".

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 08 апр 2014 17:38

El_Brujo написа:2 бона глоба понеже някой напсувал тоя сръбски цървул... Следващият път очаквам и лишаване от домакинство за това "провинение".

Аз ако съм на Василев, ще изпратя официално писмо: Така и така,във връзка с еди коя си глоба,искаме да заявим: КУР ПАРИ ЗА ВАС!

Или нещо в тоя смисъл... :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Ботев”